lön

betyder shopping!

Loreal professional

juste, gick modell för loreal för ca en vecka sen. passar på att slänga upp en bild på hur jag såg ut(tyvärr dog kameran efter första kortet) Fick även massssooor hudvårdsprodukter, thanks petra(har fått sålla så mkt i min hårvårdskorg så allt som inte var loreal kastade jag - även oanvända mousseflaskor :O onödigt att ha dem där om jag ej anväder det.) Loreal är det absolut bästa enligt mig :)

 tyckte varken om frillan eller sminket...
 de produkter jag fick, värsta över 1000 :-

hårdträning beach 2006

hell yeah :) & det går galant. har äntligen tagit mig ur träningssvackan jag hade i vintras & tränar mer o mer. Skönt att kunna cykla till jobbet också. 1 mil fram o tillbaks ca :)

så idag blev det 1 h medelgympa pass & cykla 1 mil. :)

mån-tors kommer jag ha cyklat mist 4 mil :) hihi love my monark damcykel! :) dyr men en investering(som jag betalade mer än hälften för helt själv!)

idag ringde även lindorff till jobbet & snackade med micke(har angett honom som referens på mitt cv) så de pratade om vad jag var för person på jobbet etc etc. micke sa iallafall att lindorffsnubben lät nöjd. bra!

pengar på fredag. can´t wait! har redan spanat in ett par låga kilklackar som kommer vara supersöta till sommaren som vardagsskor, spanat in en del klänningar & bikinis(har slängt varenda bikini jag äger så i need a new soon!)

Glödheta flammor i rött

it´s getting hot in here!

image232

har svårt att bestämma mig, både Rose MacGowan, Eva Longoria & Sarah Jessica Parkers klänningar är riktigt snygga!

bild från la camera



omg så jag ser uuut :S på bilden "posar" jag iallafall tillsammans med rash,som sofie är på g med ;)


:´(

pratade med sofie förut, kom in på "det" känns som det det blir jobbigare o jobbigare ju längre det går, blir nån slags prestationsångest om att det ska gå. blir bara ledsen. det ligger i bakhuvudet och tär på mig. varför kan det inte bara funka?

öken

har tröttnat lite på blogg.se har inget att skriva om riktigt. har nog blivit smittad av bloggtorka...

får se när & om jag tar upp bloggandet igen. en paus behövs iallafall.

ciao darlings

Home, sweet home

nu är jag hemma från stockhom! har varit en kort men rolig vistelse!
sofie & jag satte oss på bussen i fredagseftermiddag(aldrig mera buss säger jag bara!) tog 4 timmar från att vi klev på bussen i lkpg tills att vi kommit till sthlm,åkte tbanan & kommit hem till rash & orlando.

resume från helgen:

fredag:
det blev att sminka sig & fixa sig iordning för att sedan dra nåra shots & dra ner till stureplan & partaja! det var öppningpremiär på La Camera efter en renovering så det blev att dra dit. Asmycket folk utanför men vi kunde bara glida förbi folkmassan o börja partaja. skönt också att ja kom även fast det va 20årsgräns. kände inte igen så mycket folk därinne, va typ bara baronen eller greven(vad han nu kallas) som jag kände igen.
killarna hade köpt 6 liters skumpa, men den dissade vi för dansgolvet. dansade verkligen heeela natten lång! sofie & jag var helt slut i fötterna, så vi fick lite halvt halta till bilen. ett snabbstopp på 7eleven, & sedan Mc´donalds för lite fyllekäk i bilen på vägen hem. somnade som en stock när vi kom hem vid halv 7 (trodde halv 6 :O )

lördag:
det blev inte mycket sömn för mig inte, vaknade redan vid 9!!! nåra ynka timmars sömn. orlando snarkade så mycket så jag kunde inte somna om. dom andra vaknade inte förns 12 ungefär. suck, fick roa mig med att stå ute på balkongen o dega osv. sen drog sofie & jag in till stan för lite bakisshopping. fötterna värkte fortfarande :S orkade inte gå allt för länge i affärerna, så vi drog hem efter ett par timmar, käkade även bakfyllefrukost bestående av en big mac meny. kom iallafall hem med 2 klänningar,sjal,solbrillor har jag för mig om :O
blev inget festande på lördagkvällen, vi var försega. så vi grillade vid 1 :P sen somnade vi vid 4,va så jävla trött så jag somnade som en stock.

söndag:
vaknade vid 12, de andra vid halv 3, suck. fanns inte så mycket att göra, började packa lite. drog in vid 4 tiden till t-centralen där jag skulle låsa in min resväska o skinnjacka så jag slapp kånka på det. 40 jävla spänn, grrr. drog ut till söder & käkade lite, sofie & jag var så sugna på pizza så det blev pizza hut, gooodaste pizzan! mums! slapp betala också, så då var det extra gott. gick sen ut till stockholms hamn för att sitta ute på piren en stund(som fick avsluta min resa) sen skynda till tåget för att sen ta ut min biljett 5 min innan tåget skulle gå :O kom på tåget 1 minut innan det skulle gå :O riktigt tur! kom hem 90 min senare där jag blev hämtad av pappa på stationen & åkte hem o såg "innan frosten" för att sedan sussa.

Mot huvudstaden

time to go, drar upp till estockholmo med sofie idag 17.40. blir ett par dagar med festande,softande & vem vet shoppande? dags att packa det sista samt duscha & fräscha till sig lite.

I´ll be back sunday evening! ( I think)

torsdagens outfit

det var så varmt ute så det blev en riktigt sommarklädsel idag!

klänning : H&M
halsband : KJL
hårspänne : H&M

till:
skinnjackan (förvarmt!)
skinnväskan
guldballerina H&M

image230

Gårdagen

jag vet, jag är lite dåligt att uppdatera. hinner lixom inte. igår var det iallafall kokhett utomhus. satt i en sval vit sommarklänning & läste lite körkortsteori i ca 1 timme. kom in & såg att jag fått ärsta bonbrännan! shit :S fick min deklaration från skatteverket,kommer få tillbaka ett par tusenlappar! SÅ GÖTT! :)
innan jobbet drog jag förbi krille vid hans nya jobb(i skogen :O ) vid universitetet. Han var lite halvlortig & skäggig (en riktig karlakarl enligt honom själv :P ) var så varmt ute så jag kunde inte ens cykla med skinnjackan öppen. jisses! det gick helt okej att jobba, jobbade 16-21, folk var snälla. Gick ovanligt bra & det var superskönt att cykla hem. inte alls kallt. hann hem för att se sudden death i SM hockeyn, dock tog Modo hem det så de leder med 3-2 i matcher. tror ärligt talat att modo vinner SM guld, kära LHC får nog nöja sig med silver, sorgligt men så tror jag. sussade ganska tidigt.

"jag vill inte in!"

fanny är ute på tomten & springer runt fritt & har det mysigt. Så mysigt så hon inte vill in i buren igen, suck. satte mig därför vid datorn så hon får hoppa av sig lite.hon är ju så tam(& feg) så hon hoppar enbart på tomten(om hon inte är på bushumör & hoppar en vända till grannen) min lilla sötis.
image229

forever 21

spanade in sidan www.forever21.com & hittade lite schyssta plagg. Enjoy!



har kommit på att jag är ganska enfärgad av mig :O måste mer mönster!

Köpa eller inte köpa, det är frågan..

har funderat på denna ett tag, men har velat mig fram & tillbaka. Har sett att många bloggerskor har köpt den.. Har testat den i affären minst 2 ggr, & kollade senast igår då jag såg att det fanns i min storlek. En kompis har iofs också köpt just denna klänning, så det kanske inte är så kul att ha likadana? blir nog att fundera ett tag till. Men klänningen är ju som sagt riktigt söt!
Hur tycker ni att jag ska göra?
image222

dröm

drömde häromnatten att min skinnjacka blev stulen & att jag jagade runt hela stan för att få tillbaka den!
När jag vaknade var jag tvungen att gå upp & kolla om den hängde på galgen vilket den gjorde, pjuh

My precious! ;)


nytt hos kyssjohanna

spanade in www.kyssjohanna.se alldeles nyss & såg att de fått in nya varianter av KJL jordgubben.



den vita var finast utav dessa 2. Har en likadan som den vita men röd jordgubbe & vita kristaller.
Det finns fler färger på hemsidan, bla en blåaktig med blåa kristaller & en svart med "vita kristaller"


vackrast i silver

image219

Eva Longoria,Lena Headey,Beyoncé Knowles,Vanessa Minnillo,Naomi Campbell

jag själv tycker nog att den som kammar hem detta är Vanessa Minnillo hennes klänning är lagom urringad & lagom kort för att visa sina perfekta sommarbruna ben! hennes plattade hår passar riktigt bra till. dock kunde hon kanske haft en färgklick i form av någon acessoar, väska,eller annan färg på skorna.

fulast var iaf Naomi Campbells klänning. uäk

måndag&tisdag&göra idag

i måndags hann jag typ inte blogga nåt. gjorde inget speciellt den dagen heller, måste mest halvilla efter helgen. tog en tripp till gymmet & tänkte ´vara duktig, efter halva träningspasset kände jag mig vimmelkantig & tänkte "oh no inte blodsockerfall nu igen" skyndade mig till närmaste toalett,låste & satte mig ner med huvudet mellan knäna, hann som tur var inte svimma, men kul - där var träningspasset i princip slut. fick istället göra situpsen & ryggövningarna liggandes ner med min egen kroppstyngd. halvskakig som ett asplöv resten av kvällen, great!(not)

kom i samma veva på att tänka på mitt läskigaste blodsockerfall som jag fick i somras på campingen på gotland. fick symtomen när jag skulle gå från tältet till toan(innan frukosten) halvvägs känner jag symptomen : pip i öronen, en varm känsla som sprider sig i kroppen, vimmelkantig i huvudet osv. försöker vända mig tillbaka för att hinna tillbaka till tältet men benen lyder mig inte, snubblar lite halvt fram samtidigt som jag känner att benen ger mer o mer vika. lyckas tillslut sätta mig ner innan jag ramlar i backen helt & hållet. vaknar nåra sek senare upp att mamma & pappa står över mig, får lite juice & känner mig en aningen bättre. äter frukost & går med mamma senare till toan ifall jag skulle svimma igen. när vi kommer tillbaka till tältet svimmar jag en gång till. jämt när jag får blodsockerfall är jag darrig som ett asplöv resten av dagen. kan inte äta,helt matt i kroppen o sånt. så den dagen när jag fick blodsockerfall x2 låg jag helt däckad på stranden hela dagen & sov i princip. :S hatar blodsockerfall!

I går, tisdag
blev det jobb. hade tänkt cykla på morgonen men eftersom det snöa ute fick jag buss&mat! pengar av mamma. gött. blev wok away till lunch(kycklingfile,färska grönsaker i nudlar med cashewnötter & soja) jummy!
drog & tränade mariannes pass på eftermiddagen. gött som alltid. är alltid trött när jag kommer dit, men när hennes pass börjar får jag världens energikick & tar i för kung & fosterland. Kul att Björn & jag hamnade på samma pass. tog bussen hem & kollade lite på hockeymatchen. dock åkte linköping på storstryk mot modo, 1-5, jisses. så nu har modo reduserat 2-2 i matcher. om jag ska vara helt ärlig tror jag att modo vinner SM guld. de känns strået vassare.
Hann även dampa på datorn igår, antingen var det den eller blogg.se som hade laggat ihop. kunde inte göra ett skit. tog typ 15 min att posta en kommentar :O helt sinnes. orkade därför inte bråka utan gick & kollade på shark för att sedan sova.

idag,onsdag är jag ledig, blir bara 2 arbetsdagar denna vecka(tis dag & tors kväll) damn vad lite jag jobbat denna månad :S jag som hade tänkt spara undan massor pengar till sommaren. det går ju sådär nu när det tryter med jobb. måste ju kunna leva med :O skulle vara perfekt om jag slapp betala hemma så ja kunde spara det istället, men utgiftet måste ju betalas så att försöka slippa "hyra" en månad är ju inget jag tjänar på egentligen(sånt kan man ju inte göra när man flyttar hemifrån :O ) som en på jobbet, har 600:- kvar efter att hon betalt hyran! hur ska hon kunna leva på det i en månad? :O
hade ställt klockan imorse på halv 9, men fy vad trött jag var! sov ändå 9 timmar inatt som brukar vara lagom, har blivit så trött på sistone! är det nåt fel med mig? :O humm. så där rök iallafall joggingturen. tog mig en nyttig frukost istället. grunade med en kiwi, lite russin & en näve mandlar. åt en macka en timme senare,
idag ska jag umgås med sofie. blir att laga mat & kolla på film
måste sen plugga körkortsteori sen under eftermiddagen. måste ha körkortet innan sommaren!

oj nu blev det långt, ni orkar säkert inte läsa allt

test

image218
testa dig själv med!
http://www.testriffic.com

minnesförlust

pratade med linda H förut på msn, hade helt totalt glömt bort att det var i fredags som hon fyllde 20 år! skit, känns som jag rådissat henne :( dumma mig!

sofis mode

image217åh! me adore hennes outfit! så avslappnat snygg den är!

bakslag

oh no! såg snö imorse när jag vaknade! blev lite smått deprimerad. vill ju ha vår NU! kunde ju tillomed gå utan jacka häromveckan! gee mig sol!

ska dra & träna snart, det ska dock bli väldigt skönt!

la redoute



hittade denna gobit som dessutom är ekologisk(+ i kanten)
dock lite dyr för min smak, annars hade den åkt hem till mig på posten.

aha!

nu vet jag varför jag har haft ont i huvuder lite då & då på sistone :O gjorde värsta upptäckten idag! haha! :P
fick ont i huvudet idag med(hade det i fredags) & kom på att jag hade min bh fixad till halterneck både i fre & idag, eftersom de har blivit lite mer heavy(not like it) så skär halterneckbandet in i nacken så det stramar åt lite mer, måste vara det iallafall :O för när jag tog bort bandet blev bandet släppte värken litegrann efter en stund.
jisses vad intressant för er andra :O -not

aww,so cute!

åkte till krille igårkväll för lite påskmys. köpte med mig ett lagom påskägg med godis & lott i. Tog även med mig en resväska med hjul också :P hehe. (men det var för att vi skulle bli hämtade & dra ner till mormor dagen därpå) så nödvändigheter som hårfön,plattång,smink,specialshampot mm fick hänga med :P haha

väl där fick jag i uppgift av krille att tända massor ljus på övervåningen medans han fixade något i köket. sen kom han upp med en picknickkorg med mat i! (precis som på våran första dejt -picknik vid vattnet) så hade han fixat maten som vi åt då med :) dock kunde vi inte ha picknik ute,skulle vara förkallt(kl 20.00) så vi hade det på golvet i deras vardagsrum på en filt. mys :)

fick även stööörsta påskägget jag nånsin fått! baoutastort! inuti låg det lite godis & en mirandanalle :) aww



love you honey!
<3

så nu har jaf mig en liten samling med nallar i mitt rum :O

studentnallen
stora "i love you this much" nallen ( som jag faktist köpt själv -fick 30% rabatt av sofie så den blev inte lika dyr :O (ehm ego :P )
o så den mindre "i love you this much" nallen som jag fick av krille (när jag fick den sträckte han ut armarna så mycket som han kunde för att visa "this much" ;) 

p.s. känner mig lite oromantisk som inte kommer på nåra romantiska grejer, nån som har tips :O

jag tror jag måste spy!

har ätit alldeleeees förmycket mat& gott idag! är helt slut i tänderna o magen är spänd av maten :O
var nere i kisa idag hos mormor & co för att fira påsk x2. åt så mycket så jag trodde jag skulle spy verkligen :S uäck!
tittade på hockeyn. Linköping vann med 2-1, det är la bra. Är väl kul om de vinner SM guld. är inget hockeyfan direkt :O
just nu känns det bara : ALDRIG MER GODIS!

får se hur många dagar det varar :O

åt faktist en kiwi förut, så ja känner mig lite nyttigare, haha! :P

påskoutfit 2 av 2

image212

urk vad trötter jag är!

klänning : veromoda
halsband : m925
skärp : tillhörande en veromoda tröja

till:

skinnjacka
pilotbrillor
silverballerina
rosettväska

vem bär upp sin gula skönhet bäst?

image211

Jada Pinkett Smith, Denise Richards,Marley Shelton,Prince & Kerry Washingtons

personligen tycker jag Jada Pinkett bär den finast, hon riktigt lyser upp i den!


påskoutfit 1 av 2

långfredagens outfit fick bestå av:

image210

vitt linne: gina tricot
röd pennkjol : second hand
sandra halsband : m925
armband : mammas gamla
svart skärp : tillhörande en tröja från veromoda

skinnjacka : wasa skinn & mode
silverballerina : H&M

Långfredagen

hann inte skriva något inlägg igår. blev en lång dag igår. förmiddagen var väl rätt lugn, myste med fanny ute på altandäcket en stund,blev smygfotograferad till & med :O man kan ju inte vara glamorös jämt :O hehe,mysigt var det iallafall.


vid 4 tiden satte jag plattan i mattan & övningskörde till norrköping där vi skulle äta påsklunch med farmor,farfar,kusinerna, tomas & hans nya brutta.
äter som vanligt inte överdrivet mycket påskmat. är inte riktigt min grej. inte påskmusten heller,uäck! blev desto mer godis dock. spelade yatzyturnering på tvn med kusinerna o bror. satt mest & tog det lugnt pga huvudvärk. gasade hem till linköping framåt 21 tiden. Fick samtal från Sofie som ville att ja skulle haka med ut till krogen. Orkade inte(as usal på sistone :O ) sa att jag hellre sparar mig tills när vi drar till Sthlm nästa vecka o partajar.
Somnade rätt gott sen framåt 11, helt slut.

Alex & Chloe

image208

Alex and Chloe´s lilla Coco is dead (Knife Fight) halsband blir bara snyggare & snyggare för varje gång jag tittar på det!
Kedjan är i sterling silver/14 k guldplätering, kedjan är ca 50 cm, berlocken är ca 2 cm.
Oh it´s so lovley! Köpa nästa månad måntro? Smycket går iallafall på 450:-
den stora varianten går på 575:- & finns enbart i guld
men en liten är jag nog mer sugen på.

vad tycker ni? silver eller guld?




lista

10 FAVORITER
Färg:
rött,rosa,silver,guld,svart ( listan kan göras lång!)
Mat: kycklingpaj, tacos, kasslersallad mm
Band: Ted gärdestad (borde även stå artist)
Film: White chicks :P
Bok:  körkortsteoriboken
Sport: friskis & svettis -gym&pass (har dansat streetdance i 5 år)
Årstid: Sommar
Veckodag: lördagar
Glassmak: after eight
Tid på dygnet: 23.00 (att krypa ner i sängen o veta att man har äntligen får sova!)

9 FÖR TILLFÄLLET:

Humör:  Seeeg
Smak: försvarets hudsalva på mina läppar
Kläder: KLÄNNINGAR i alla dess former!
Bakgrund: svensk
Nagellack:.Frahalvt avskavt nagellack i färgen mörklila(mavlas mexico)
Tid: 21.51
Omgivning: datorn, mammas & pappas sovrum
Irritationsobjekt: Inget just nu
Känsla : mätt & sömnig

8 första: (första alltså...inte nu)

Bästa vän: Sofie
Screen name: ?
Husdjur: Kaninen Fanny
Piercing: Öronen
Förälskelse: jonas?
Musik:blandmix
Bil: pappas vita racergolf(som jag vill överta när körkortet är mitt!)
Kyss: jonas,dagen efter valborg,kommer ej ihåg året

7 senaste:
Cigarett
: fyllan på bar bq
Mat: grillat kött,potatissallad,sås & gurka
Dryck: alkoholfri päroncider
Biltur: oj, flera dagar sen :O tisdags tror jag, fick skjuts hem från träningen av mamma, annars gäller cykeln!
Kyss: Krille
Spelad låt: Christina Aguilera - candyman
TV-program: top model igår

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen:  Ja
Blivit arresterad: typ lite halvt sådär,släpptes dock på platsen :O
Badat naken: I badkar ja
Varit med på TV: dansat(uppvisning) & blivit intervjuad(halloween) på nyheterna i kanal 2
Kysst någon du inte känner: haha ojoj, tappat räkningen för läänge sen! :P

5 nej tack:
Kläder: tajta byxor som skaver in i grenen, förtajta toppar,jackor ner till fötterna
Mat: förstarkt,ärtsoppa,bönor,blodpudding,potiatis/fiskbullar
Musik: lars winnerbäck (stuntar i att det är "linköpings stolthet")
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: Dryga, självupptagna, egoister

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Bloggade, kollade på tv & myste
Du kan höra just nu: mamma som kom in & frågade hur intervjun gick
Du inte kan leva utan: Familjen,vänner,fanny mm
Du gör när du har tråkigt: Sitter vi datorn, kollar på tv,lyssnar på musik,pratar i telefon eller myser med Fanny

3 personer:
Du kan berätta allt för: Sofie & Krille 
Du tycker om: De i min närhet
Du inte gillar: de som tror att de är bättre än andra,folk som tycker illa/snackar skit om personer de inte känner

2 val:
Kaffe eller te: INGET! blä för kaffe&te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: att leva ett friskt & långt liv

listan har hämtats från :
http://naaatha.blogg.se

sött hos kyssjohanna




kärlek vid första ögonkastet

dagens outfit



rött linne : gina tricot
jeans : carlings
namnhalsband : m925
skinnjacka - wasa skinn & mode

skinnväska - indiska
ballerina skor i silver - H&M

fick bli en enkel outfit idag med tanke på intervjun. vill inte se allt för fixad ut.

dags att dra till blåkulla!

skärtorsdagen idag ja. vaknade av mobilalarmet vid halv 10. fixa sig iordning,äta osv. cyklade hemifrån 11.20, skulle på intervju för lindorff 12.00. hittade dit utan problem & kom i god tid. bra. intervjun tog 1 h!, & de verkade vara väldigt intresserade, hoppas det går vägen så jag får en heltidstjänst. vore gött. ringde till jobbet & sa att jag skulle bli 5 min sen. jobbade 3 timmar, åt maaassor godis ur påskägget från fika/lunchrummet. jummy! lämnade tillbaka diverse klädinköp & drog hem. satan vilken motvind jag hade! va helt slut när jag kom hem!

nu ska jag äta grillat :) jummy!

cykelonsdag

idag har jag cyklat både hit & dit :P in till stan till halv 10 (ingen sovmorgon där inte) tillbaka till lambohov & vårdcentrralen för en tid där hos sjukgymnasten pga mitt knä. fick dra av mig brallorna, lägga mig ner på en säng, hon klämde,kände & tryckte & konstaterade bla att insidan på knät behöver tränas upp lite extra(va tydligen ganska vanligt för tjejer) för att man inte får stöd vid hålfoten när man går.för om man inte gör något åt det finn det större risk att knät hoppar ur led(aj)  fick därför lite övningar som jag ska göra på gymet. hoppas det funkar!

har förövrig legat o myst i solen på en filt med krille i min trädgård, passade även på att släppa ut fanny så hon fick hoppa lite fritt. köpt godis, umgåtts med sofie & krille & haft lite diverse diskussioner.
snart blir det top model & greys!



ciao!

halsband från m925!

halsbandet kom mycket tidigare än vad jag trott! betalade in 675:- på bankgirot i onsdags(drogs på torsdagen) fick meddelandet att magdalena skulle resa bort & inte komma tillbaka förns på tisdag. men gissa vad som låg i min brevlåda på tisdagen! halsbandet :)
va lite svårt att ta en bra bild men här kommer en iallafall :)


www.m925.se

blandad tisdag

min tisdag kändes helt knas(iaf stor del av dagen)! gick upp alldeles försent, kom iväg till jobbet alldeles försent, cyklade som ett djur i motvind, kom fram med huvudvärk(får det om jag cyklar förfort på nåt konstigt sätt :O ) 5 min innan ja började. helt död fram till 10 ungefär. förlite mat i matlådan, fick gå o komplettera med en cheese. regnade ute, var inte alls sugen på att träna.
drog & tränade mariannes pass sen ändå. tur var väl det! blev direkt på glatt humör & tränade stenhårt! kändes skönt efteråt. mamma tränade även på passet så jag & cykeln fick skjuts hem :)
krille kom sen. lindorff ringde & sa att de ville ha mig på arbetsintervju på torsdag klockan tolv.
sofie & jag hade tänkt gå ut på onsdagkvällen(idag) men krille sa att de skulle ha stängt pga renovering. ringde dit. skit det var sant. där rök utgången :(
paketet från m925 kom! halsbandet var skitfint
krille sov över.

liten ändring!

har ändrat texter på "kommentar & skicka kommentar" fick en kanonbeskrivning från http://sannadahlgren.blogg.se/ ! thanks a lot! :)

annorlunda östgötar

alla som kollade på 100 höjdare igår vet nog vad jag menar. i samma avsnitt hade de med 2 östgötar. en indiansnubbe från åtvidaberg & en luftgitarrist från kisa :P hehe. luftgitarristens peruk såg ut som en kyckling :P får se om jag ser honom nästa gång jag besöker mormor i kisa :P

nee, back to work!

grattis engla!

ett stort grattis till engla som vann tävlingen "sveriges bästa modeblogg" ! rätt bloggare vann enligt mig som har röstat på henne :) hon är värd resan!


dagens outfit



klänning : H&M
guldskor : H&M
halsband : Kenneth Jay Lane
väska : bianco

till det:
skinnjackan
lila sjalen
gråa fingervantar
& min monark ;)

söndag på ikea

första april idag också. har dock inte lurat någon, har nog inte blivit lurad heller ;)
sofie & jag drog till ikea för att shoppa lite o annat smått & gott. hon den latmasken hade först tänkt ta bussen dit men jag tänkte cykla,så ja fick med henne på cykel med. grymt skönt att cykla :) bara njööt!
drog igenom lite affärer & hittade massor :)
men sofie hittade iallafall: klänning,väska,strumpbyxor typ.

jag hittade detta:
1.
 2. 3. 4.

1. lackpumps - skopunkten 249:- & ballerina i guld(äntligen nu har ja dem"jagat gulden i evigheter!  - H&M 98:-
2. mönstrad partyklänninge(ser snyggare ut på) - veromoda 300:-
4. duvblå  A-linje topp/klänning - gina tricot 129:-
5. hudfärgade strumpbyxor 5 par - maxi 40:-

med tanke på att ja lämnade tillbaka en klänning för 300 så kosta inte detta kalas alls mycket med tanke på vad fina grejer jag kom hem med! :)

sprang runt lite på nordik,rusta, maxi mm. när vi kom tillbaka till ikea så gick det förbi en person som jag kände igen jättemycket,va tvungen att titta en gång till. det va tydligen marie lindberg från melodifestivalen som gick förbi. där ser man. när vi skulle upp till gina tricot hördes välbekant musik från högtalarna. sing for me spelades. så vi gick upp för trappan & det stod ett hav med människor eftersom andreas johnson uppträde. så vi passa på att stå o lyssna vi med, sing for me,little bit of love & glorious spelades. aah hans bästa/o mest kända låtar) en bra avslutning på en shoppingdag.