hektisk dag!

idag har jag hunnit med mycket. har dock blivit lite småbrått!
jag skulle gå upp kl 08 för att köra en vända med hantlarna o träna lite annat, men på nåt sätt somnade jag om innan jag hann ställa om klockan! jag vaknade halv 10. panik. äta frukost,sminka basen,mata fanny,klä på sig för att sedan sticka iväg i bilen & åka till konsum för att fixa parkeringspengar.
åka fort som attan till stan & parkera i baggen, springa till elsas & lämna in inlämnuppg samt lämna in ansökan om religion A till våren.
sen springa till åhlens & köpa torrschampo(hann inte duscha håret imorse!)
sen springa till systemet & köpa dricka tills ikväll
springa till dna & lämna tillbaka skor
springa till bilen & köra racer till jobbet.

att tillägga : jag kom till stan ca 30 min innan jag började jobba & jag kom bara 5-10 min sent :P haha, yes!

precis innan min lunch började, fick ja ett sms från posten att mitt laredoutepaket har anlänt. kör dit i ilfart hämtar ut det,äter snabbt när ja kommer tillbaka. hinner precis

att tillägga : min lunch är på 45 min

nu ska ja koppla av sista arbetstimmarna,sen gasa hem,hämta ut kontanter tills ikväll, gasa hem, göra mig iordning & ta bussen in till stan för att partaja heeela natten lång!
sen imorn råplugga(hoppas ja inte är allför bakis) haha. annars har ja heeela söndagen. det är därför ja går ut ikväll så ja får en "extradag" plugg :P haha.

volume master

liksom glitzy så föll jag för reklamen volume master(björn axen) vem vill inte ha ett fluffigt voluminöst hår? vilken tur att denna mackapär håller vad den lovar :) enkel att använda,liten & lätt. dock priset 595(?) tycker jag är lite saftigt.eller om priset va 695.kommer faktiskt inte ihåg :P

image445

det slutade iallafall med att jag lekte ett tag med den. tillslut vart håret så burrigt & stort så jag såg ut som en dubbelgångare av amy winehouse :P haha (bara håret allså!)


HOPEkoftan

ni minns väl den "osymetriska" koftan som dök upp nu i höstas som skapade lite hysteri bland fashionbloggarna? Idag när jag tittade in på Solo(lkpg) så hängde den där(både i svart & grå. kan medge att jag också ville ha den när det skrev mycket om den. trots allt ser den ju snygg ut.
allt försvann när jag testade den.

1.den innehöll massor konstmateial
2.den va et tält(trots att jag testade small som ja brukar ha!)
3.den va förkort i armarn.

för denna tröja skulle man få punga ut 1500:- not worth it!


jag saknar dansen

i fredags hyrde jag & sofie dansfilmen "honey" med jessica alba i huvudrollen. det handlar om passionen till dansen & hur karriär kan få en att tappa den passionen.
Det gick verkligen upp för mig hur mycket jag faktiskt saknar dansen. När jag slutade hade jag dansat i ca 4-5 år. Visserligen va det väl på "amatörnivå" men det va ju så roligt!för mig var det huvudsaken. träningarna,danskompisarna,uppträdandena (har bla uppträtt i tv,sagateatern i stan samt på en stooor scen på gyllentorget)
Anledningen till att jag fick sluta va att jag skulle dansa bal(allså slutade jag dansa i 3an.)efter en del balträningar blir min balpartner sjuk. läkarna är inte helt 100 på vad det beror på. Han hamnar på sjukhus & vi missar fleeera träningar. Jag tappar motivationen eftersom balframtiden är oviss samt att vi missar förmånga träningar. Allt rinner ut ur sanden......
Sedan tar man studenten & kommer ut i arbetslivet. Oregelbundna arbetstider. Så det har inte blivit att jag har tagit upp dansen. (jag tränar generellt mindre nu än förr. i skoltiden tränade ja 3-4 ggr i veckan/snitt. om ja har tur nu hinner ja som högst med 2! oftast hinner jag bara med 1) Jag vet att det gäller att prioritera. Tiden finns helt enkelt inte!  


image441

dålig dag

ingen bra start på veckan fick jag inte. för det första jobbade jag mån-lör förra veckan vilket tog kol på mig. ingen helg fick jag heller. när jag kom hem åt jag,sen stupade jag. såg sedan en film. jag somnade i filmen med tv:n på. vaknade mitt i natten & stängde av den. vaknade vid 13 dagen efter(söndag) va fortfarande trött. gjorde inget. orkade inte ens plugga.la mig tidigt.  INGEN HELG!
fick dock lite sovmorgon idag, när ja vaknade hade ja faktiskt lite ångest. första tanken var "ohnej jobba till 21" fan. (jobbar en seeen vecka typ hela veckan,fan!)ångest för provet imorn + att jag hade lovat att lämna in papprena om tingsrättsbesöket.inte klart
till råga på det så sitter inga kläder bra,sminket blä,håret kaos, min mobil cp(registrerar inga missade samtal!)

jag har en dålig start på veckan.


tina!

grattis tina till körkortet! :)

pälsfritt & köpfritt!

idag är det internationella pälsfria dagen. no fur! själv skulle jag aldrig köpa en pälsjacka(inte ens om det är syntet,ja tycker päls är fult) att bara tänka hur stort lidande djuren får stå ut med är hemskt. såg för ett tag sedan ett klipp på stina-lee:s blogg om pälsindustrin. Det var så hemskt & så äckligt att jag höll på att spy! Enligt extra östergötlands artikel faller 40 miljoner djur för pälsindustrin varje år! helt sjukt! Tänk på alla små pälsdetaljer det finns på olika klädesplagg & varor! Det tänker man faktiskt inte på!
Ibland får jag lite dåligt samvete över min skinnjacka...

imorn är det internationella köpfria dagen! (lönehelg & allt) Vi konsumerar upp jorden fortare än den klarar av. Jordens resurser är självklart begränsade,dock har väl inte alla insett detta helt än (inte jag heller kan ja tänka mig.) Jag ska iallfall försöka att inte köpa nåt :P iofs jobbar ja 9-15 imorn(fan! jobba 6 dagar irad är ingen hit!) dock ska ja ta bilen till jobbet(bad!) så ikea lockar, får se... fast jag borde ju inte dra dit..

det börjar växa till sig!

mitt hår allså! vill dock att det ska bli läääängre!
känner dock att det är dags för ett frisörbesök snart!

image440

torsdag

image437


skjorta : glitzy
kjol : zoul/MQ
strumpisar: H&M
armband : ms bijoux/accessoera

till det :
skinnjackan,mcbootsen,gula sjalen & standardväskan


stort D som i...

DREGEL!
här är den ju!

(
misslyckades på mitt förra försök med philip lim tröjan)
denna kofta kommer iallfall från velour. gick in på deras hemsida över butiker i Sverige. Till min förvåning tar Lin&Co här i stan in detta märket. lönen kommer imorn så ja ska försöka springa dit & se om de har denna i sortimentet. hoppas den inte är alltför dyr.

jag vill ju så gärna ha en dubbelknäppt kofta!
image436


hittade iaf denna hos
http://stilrent.tjejsajten.se/


lista!

Morgonpigg / Morgontrött
Högklackat / Lågskor
Piercing i naveln / Piercing i läppen - helst inget!
Nybäddat / icke nybäddat
MSN / Skype
Vit choklad / Mörk choklad
Surt / Sött
Lakrits 
/ Choklad
Tuggummin / Halstabletter
Kärlek / Vänskap
Sova / Äta
Frukost / Lunch
Majs / Gurka
Ladda upp en bild / Kolla på folks bilder
Bevakare / Vänner
Småbarn
 / Tanter
Stockholm / Göteborg
Japan / Kina
Läppstift / Läppglans
Feber / Ont i halsen
Kallt / Varmt
Vatten
 / Oboy
Cider / Saft
Vinter / Sommar
Snö / Regn

haha vad velig jag är :P

lista snodd av : http://girlylicious.blogg.se/

pssst!

psssst.... har precis läst mig till att monki antagligen kommer dyka upp i stan! nån som vet vart? i gränden? denna nyhet har inte passerat mina öron förns nu. ska bli grymt skönt med lite nytt iaf! gör absolut ingenting om ja blir stammis där! :)

image435

20/11

idag är jag lite lat.(fast ja har precis tränat!) har inte orkat fota dagens outfit. mobilbilderna blir inte bra samt att mina tänder blir så gula på bilden! men det blir nog att klicka hem ett paket dentway när lönen kommer,så är det problemet fixat!(vad gör man inte för lite "skönhet"

idag har jag iallafall på mig liknande kläder som på de gamla bilden nedan:



skillnanden idag dock är:
utsläppt hår med hel lugg
Mcboots
fler armband, bla nitarmband(2hand) & one of a kind
dock har jag samma gamla trogna väskan från indiska as always!
vit kappa

inspiration!

senaste bilden på Sofi Fahrman är helt grym enligt mig! Det är så jag helst klär mig. dock ser ja inte lika glammig & snygg ut som Sofie. Henns snyggt slarviga hår,tishan o kjolen.Skorna går inte av för hackor de heller!

image434

bortglömt

jag hade tydligen namnsdag igår - elisabeth
grattis på mig då

19/11

image431image432image433

kappa : H&M (funderar på att färga om till röd. skulle vara hett)
skor : Din Sko NY!
väska : indiska
poncho : Gina tricot
fodralklänning : H&M
strumpbyxor : H&M
armband : Bianco

suck.... luggen är fortfarande förkort...dumma frisörkärring!

theese shoes are killing me!

de nya ja köpte i lör gör ont ont ont! suck. orka gå till bussen sen. kommer dö!

(de svarta)


lya

jag blev så sugen! bara sådär. vill flytta hemifrån, nu! (känns det som :P )
folk på jobbet tapetserar om,bygger kök, köper massa snygga möbler osv.
vore sååå härligt! dock är väl detta inte aktuellt riktigt än.
men ja vill :P

dagens fynd!

eftersom paljettklänningen från H&M även hae kommit i butik,gjorde jag slag i saken & gasade ner till stan för att testa den.(hade best en 36 på H&M.com men klart man vill testa den!)
36 va verkligen sviinkort! gick knappt över rumpan! därför fick det bli en 38a, visst den va lite större på bredden(det är bara att ha ett skärp i midjan) men längden va mycket bättre. Så den fick det bli.
köpte även en svart kuvertväska(en hård o stel) som kan funka att ha till klänningen.

Snubblade även över 2 skor. båda på rea. jag slog till!
de röda har jag haft ett par innan, men klacken är nedsliten o det är massor svarta skavstreck efter alla partynätter.de va nedsatta från 400 till 280. klart jag slog till!

de svarta skorna från din sko har inte alls funnits ute i butiken ännu, äkta läder. från början kostade de 480, jag köpte dem för endast 150! galet bra!



totala kalaset : 757:- ! :)

tis&ons outfit

har inte haft tid att blogga nu sistone, iallafall inte att lägga upp bilder, så då har ja inte orkat blogga heller :P

i tisdags bar jag iallafall :



kofta : Gina Tricot
Tischa m tryck (twiggy) : Gina Tricot
Kjol : Sisters/Riley exclusive
strumpbyxor : H&M
Halsband : Glitter

onsdags:



tröja : H&M herr
kjol : MQ/Zoul
Strumpbyxor : H&M
armband : One of a kind,KJL & cocoo
sjal : Lindex
Duffel : La Redoute NY!
skor : Mcbootsen/Vagabond
väska : den hederliga

orkade inte

igår var ja lat. Iallafall förlat att lägga upp gårdagens outfit. får se om ja orkar göra det ikväll. kommer ju inte hem förns halv tio, då är det greys. imorn ska ja på ett tingsrättsmål(uppgift från rättskunskapen) o så slutar ja 21 då med.inget bra på tv imorn iofs. låter bättre.

6 mån

idag är det 6 månader sedan jag började på Lindorff! allså har min provanställning gått över till en tillsvidareanställning nu idag :) härligt!

idag cyklade jag till jobbet(trodde att vintern va kommen,då bussar jag) men att cykla med fuktigt hår i detta väder är dödsdömt! hade även musik i öronen vilket förrvärrade det lite mer. ont i öronen,huvudet o kände mig allmänt väck i skallen när ja kom hit. frös som en jävel också!
idag jobbar jag till 21. don´t want to. men mkt ob. funkar.

uppdatering present

tänkte uppdatera lite om helgen osv.

presenter: stort bidrag till laptop,kokbok,skålar från kosta boda,presentkort,ansiktsbehandling med massage,mängder av blommor,godis & annat smått o gått.  :)

på jobbet fick jag ett blombud av min bästa kompis,vilket var en chock :) blev riktigt glad(o de andra avis :P)
i fredags på födelsedagen gick ja självklart till systemet(fick inte ens ett grattis)
åt plankstek hemma(varför äter vi inte det oftare? :P )

på lördagen kom hela tjocka släkten. åt alldeles förmkt(igen) party big time på kvällen.
o söndag firades kusinen.åt grymt god mat då med.

12/11 måndag



mössa - pappas (har inte hittat den ulitmata för i vinter,pappas duger bra sålänge!)
sjalen - H&M
skinnjackan - Wasa..
skjortklänning - Vero Moda
kofta - La Redoute
strumpbyxor - Ellos
Mcboots - Vagabond
väskan - Indiska
Armband - KJL

det känns som ja går klädd exakt likadant varje dag :O får ta o sluta upp med det o shoppa mer!

p.s. grattis kusin kristoffer 10 år idag!


lördag & söndag

har inte haft tid att lägga in outfits från helgen förns nu(mycket kalasande)

lördagens partyoutfit fick iallafall bestå av:

(finns bättre & roligare bilder från förfesten, dyker väl upp nån dag när ja får bilderna.)

jacka - La Redoute
linne - Wera Stockholm
paljettlinne nerdraget till kjol - Gina Tricot
strumpbyxor - H&M
kuvertväska - Åhlens
Pumps - skopunkten
armband - H&M

söndagens klädsel fick vara lite bekvämare,firade storkusinen 10 år



skinnjacka - Wasa..
sjal - H&M
klänning H&M
halsband -H&M
strumpisar - H&M
MCboots - vagabond

en H&Mdag helt enkelt :P

förra veckans halloween

kollade lite bilder nu & såg min outfit förra partylördagen - halloween. körde rätt enkelt, katt. dock piffade jag till det med världens största afro. Jag som i vanliga fall har världens rakaste svenssonhår typ :P använde iallafall en väldigt enkel teknik som är urbra :) en ledtråd är folie & plattång ;)

 grrrr...!

ang glasögon

Ni vet redan att jag vill ha glasögon. Tillsvidare har jag tryckt ut glaset ur ett par gamla H&M piloter som jag har på mig hemma. (har inte riktigt vågat mig ut med dem, ser lite knas ut utan glas :P) med vanligt genomskinligt glas ser de ut som ett par klockrena nördbågar(förutom strassen högst upp då....)

image414

Funderar på att dra till specsavers på tis eller nåt :O beror på.


9/11 födelsedagsoutfit



kofta - Boomerang
Linne - Wera Stockholm
Kjol - MQ
strumpbyxor - H&M
jordgubben - KJL

skinnjackan,trogna väskan,svarta pumps,senapssjalen  (ja i princip det vanliga allså)

förövrig åt ja nog förmkt plankstek förut - jag mår illa :S
imorn kommer släkten & ja kommer firas lite till. visar upp lite senare vad jag fått/kommer få.

JAG 20 ÅR!

mesmall
♥ GRATTIS MIG SJÄLV 20 ÅR ♥



Sista dagen som tonåring

Yes! imorn fyller jag 20! det känns gött. lämna tonårslivet bakom sig. Visst har den varit bra men det känns skönt att blicka framåt. Fast det känns fortfarande lite läskigt & avlägset för en del vuxen"grejer" som att flytta hemifrån. Även om det vore skönt så känner jag mig inte redo just nu. Vi får se när det blir.
Imorn ska jag iallafall njuta av en härlig dag! :)

image412

coola brillor!

jag har återigen fått "fnatt" på brillor. vill så gärna ha ett par som accesoar! har varit intresserad av det länge, men det har fått lega på is ett tag.
Dessa modeller är ja intresserade av, nåt mellanting, linns brillor är från specsavers, de brukar ha rimliga priser.

& nej jag har inget synfel, men det stoppar mig inte från att vilja ha ett par.



bild snodd av linn & google

7/11-07

det va ett tag sen så ja kände att det var dags igen!

klänning : H&M
kofta - Wera Stockholm NY!
strumpbyxor : H&M
Mcboots : Vagabond NY!
skinnjacka : Wasa Skinn...
vantar : gåva från VR :P
favoritsjal : H&M
trogna väskan : indiska

duffel

image407
denna fina hitta ja på La Redoute!
Va bara tvungen att beställa den! Kunde verkligen inte låta bli!
ordinarie kostar den 1649:- men med 40% fick ja den för ca 950:-
PERFEKT!

mejl från robert

detta mejlet fick jag av nille häromdagen, pojkarna som drog till thailand för ca 1 vecka sen.


" ja det är super. Precis varit 3 dagar i djungeln. Badat med elefanter och sett skitballa vattenfall, och badat i såklart  :-) äter en kokosnöt nu! Ha skoj på jobbet idag :-) "


jag är inte ett dugg avundsjuk.....

kaos på jobbet

det har varit lite halvt uppochner på jobbet idag. vi får nya lokaler på måndag så idag har vi packat ner allt i lådor. dock har ja inte packat ner mina saker än(eftersom ja fort är på jobbet... jobbar till 22 idag..) ska bli skönt att få nya fräsha lokaler(vi flyttar bara en våning ner) för att fira detta kommer vi bli bjudna på asiatisk buffé på jobbet på mån, hoppas det är nåt gött i den. börjar dock 12 då, får väl komma hit lite tidigare o äta innan ja börjar.


gårdagens



gammal farfarströja -  gina tricot
kjol - MQ NY!
rött skärp - lindex
senapsgula strumpbyxor - H&M
Sandrahalsband - m925
gamla mystofflor - H&M

bruna stövlar - wedins
skinnjackan - wasa skinn & mode
väska - den trogna från indiska
senapsgul sjal - H&M

3 gången gillt

mitt öga har svällt upp IGEN! denna gången är den övre ögonlocken inåt ögonvrån. ser ut som ringaren i notredamm! usch!

 OBS! äcklig bild!

bye bye boys!



idag drog marre,nille & drughen till thailand. fusk :S de kommer vara borta tills 18 feb & kommer besöka bla länder som thailand,nya zeeland, fiji,australien,usa(carlifonien) mm.

igår kom iaf nille över för en vattenpipekväll. det va soft. satt på altanen med värmeljus,musik o filtar!

wonderful!

image404

Just denna klänning har jag spanat in ett tag & så såg jag den precis på Sofie Farhman,aftonbladet. VILL HA!
Dock läste jag att klänningen har kemtvätt :( suck! jag vill ha den! kostar ca 900-1000 kr.... funderar fram & tillbaka om det är värt det. vad säger ni? den är ju helt lovley!
funderar dock att vänta tills efter min födelsedag, eftersom ja prioriterar laptop nu, dock kan det ju hända att det blir en liten slant över? :O who knows?