gott nytt år!

Passar på att önska er alla gott nytt år!
Ska nämligen befinna mig på en kryssning med sofie & våra pojkar(krille,marre,drughen,nille,ralle,kojo & ekudd)
tror det kommer bli en kanonkväll!


årets bästa köp del 2

1. enkelt & stilrent halsband. passar till allt & är supersnyggt. kommer hålla i många år. har för mig om att jag fyndade det på rea på sensommaren, från timi collection.




2.  bästa randiga tröjan någonsin! Gillar den så grymt mycket så jag har faktiskt 2 stycken av den :P En i vanlig storlek & en storlek större så jag kan ha lite oversized, från carin wester.





3. Det svarta är  inhandlades i somras. Ett perfekt armband till både vardags & till fest. oftast vågar jag inte ha på mig de lite dyrare smyckena när jag ska festa ifall att de ska gå sönder. Men detta armband har varit med om mycket. Älskart! från ccskye




4. Ett riktigt sandraarmband! Användes helst ensamt på armen, dels så rosetten inte blir förstörd & så är det finare ensamt :)  från rachel leigh




5. denna goding fick jag faktiskt hem igår på posten. Inhandlades på brantens rea. Dundertur hade jag & fick tag i absolut sista exemplaret! Tror det kommer bli en favorit som håller länge! från dagmar


årets bästa köp del 1

Egentligen köpte jag det typ sista dagen på året år 2007 men skitsamma. Chloén har nog blivit mest använt av allt jag äger, iår tror jag :P  Hade tur & haffade den på net-a-porters förra vinterrea. Lyckan var total!



http://sandrao.blogg.se/2008/january/lyckorus.html#comment


Dessa skönheter var faktiskt inte så länge sedan som jag köpte. Strax innan min födelsedag om jag inte missminner mig. Hade verkligen tur & fick tag i sista paret i min storlek. I början klämde de en hel del & skoskaven var ett faktum. Nu när de väl har töjt sig så nu är de supersköna & mina bästa vardagsstövlar :)  



australia

Igår var jag på bio igen(!) med Linda. Slarviga jag har lyckats ha bort mina sista 2 gratisbiljetter men broshan hade en jag kunde låna. Nu måste jag bara hitta de andra 2 så kan får tillbaka sin, annars ska jag betala 100 kr sa han :P haha.

Australia såg vi iaf. Gud så bra! kanon. filmen var 2 h 45 lång men det kändes verkligen inte så. Lite ögongodis i form av hugh jackman va inte helt fel heller. en riktigt het karlakarl. :P

men iallafall:
NI MÅSTE SE DEN!


god jul i efterskott

Idag började mellandagsrean på "riktigt" i linköping. solo hade medlemsrabatt på 50-70% på allt i hela butiken mellan kl 09-10. Givetvis var jag på plats för att haffa tag i det jag spanat in tidigare under hösten. Jag lyckades för en gångs skull med att inte komma hem med massor av impulsköp. Dock var det en aningen svårt att välja mellan allt snyggt som jag också ville ha men inte köpte. Jag är nöjd &glad ändå :)

Detta kom jag hem med :



1. röd klänning från acne.(bättre bild finns här) funderar på ett snyggt nitbälte i midjan istälet för orginalet.
2. blålila kjol även den från acne. Sitter som ett smäck.är sugen på den i rött också,hoppas den reas ut på hemsidan :) (bättre bild finns här.)
3. ullkofta från blank. från början fannsdär stora axelvaddar men de klippte jag enkelt bort. En perfekt baströja!

Just det. passade även på att förnya mitt telenorabbonemang så jag skaffade en ny mobil.

the day



Sämsta filmen! Se inte!

måndag,urk!

Idag är det ingen bra måndag,dock lite bättre nu än förut. Har haft kort stubin,kunderna är jobbiga,dåligt humör,seg i huvudet osv osv. bläbläblä! Lite förmycket att tänka på nu helt enkelt.....



men en sak som jag vart på bättre humör är att
Veronica blev glad över H&M klänningen som jag skickade till henne. Känns kul att göra en god gärning :)

twilight

I torsdags böjd jag med Sofie & Krille på bio. Twilight blev ett självklart bioval eftersom alla talat så gott om den. Nu i efterhand förstår jag varför.

Filmen var så grymt bra! Spänningen, kärleken,stämningen i staden & självklart Ed! Han va helt underbar. På hans sätt att bry sig om henne & älska henne. Hans plågade men lustfyllda ansiktsuttryck när de kysstes & hans styrka & vilja att inte falla för frestelsen att bita henne i halsen & förvandla henne till en vampyr samt vetskapen att bellas liv kan bli mål för andra. Förbjuden kärlek när den är som bäst helt enkelt.  Vill se den igen!


im alive

tillbaks i vardagen igen. Har legat däckad hela helgen i maginfluensa/feber. nu är jag uppe igen men känner mig fortfarande inte helt 100% men jag gick till jobbet ändå. återstår att se hur resten av dagen kommer se ut.