(går)dagens outfit



jacka : la redoute
väska - chloé edith
stövlar - acne pistols
klänning - acne
armband - cc skye
trasiga strumpbyxor med sår & plåster :P haha

edward & bella

Ikväll ska jag på bio & se twilight för andra gången :D Imorgon är sista dagen det går att se den på bio så jag får ta & passa på. Som alla andra så är jag också helt hooked up! Har även hunnit läsa 3 utav de 4 böckerna & väntar spänt på att få hem den sista. me like :D


onödigt matintag

Idag är jag så grymt utsvulten hela tiden så det är inte klokt! jag har min "lunch" klockan 15! Jag vr hungrig redan klockan 13! Jag hann inte äta frukost ordentligt imorse tyvärr...
Jag jobbar sena passet idag så jag började kl 10.00. Ojämn vecka vilket betyder att jag har rast sist av alla! grrrr :(

bara för att stilla hungern så har ja ätit massor onödigt skit. 2/3 baguette med kebabröra vid 12(på "förmiddagsrasten 10 min), twix,några rutor marabou. Sen utöver det ska ja äta maten,sista biten av baguetten & en apelsin.

MAT!

hur lyckas jag?

Som ni läste så gjorde jag mig illa i knät i lördags....idag lyckades jag skrapa upp det andra...


Jag skulle till priso för att inhandla frukostfralla på förmiddagsrasten. Springer över bilvägen mot bilräcket i mitten. Har en ostretchig klänning på mig. svingar benet över räcket.. AJ! knät slår i stålräcket & jag skrapar upp strumpbyxa o knät. Springer in på priso med blodigt knä & trasig strumpbyxa. Skit inga frallor finns! Köper en apelsin istället. Var bara tvungen att köpa något när jag var där. Annars var det helt i onödan som jag slog upp knät ju!

Jag lever

Hej bloggen! Jag lever ;) Har dock inte blivit av att jag bloggat något förra veckan. Har tränat,umgåtts med vänner, festat & läst böcker den övriga tiden. Just nu läser jag 3e boken i twilight serien. Är helt besatt av dem! Kan inte slita mig så jag läser sent inpå kvällarna & tar tillochmed mig boken till jobbet för att läsa varje rast!

Denna vecka blir det nog inte så mycket träning tyvärr. Gjorde mig illa i knät nu i lördags...  suck. sårigt & svullet. Lite gym ska jag väl iallafall lyckas med!

Oj nu är rasten slut!

I feel good!

Idag var jag på gymet kl 07.00 :D (okej det var 07.05) Det är första gången i mitt liv jag är uppe så tidigt & tränar! Dock var jag verkligen superduper taggad så jag vaknade pigg & skuttade ur sängen,kasta i mig lite frukost o gav mig iväg(min kille börjar jobba 07 på morgonen men JAG gick upp tidigare än honom medans han låg kvar ett bra tag i sängen & bara grymtade, typ :P

Jag började passet med 20 min på rodden vilket vart 3,8 km. Lite segt & ganska ovant då det var andra gången jag körde den. Sen styrketränade jag på i ca 90 min för att sedan avsluta med crosstrainern 20 min, 4 km.

Kondition: tot 40 min 7,8 km & minst 400 calorier
Styrka : 90 min. Några hundra med.

Så jag uppskattar till att jag åtminstånde förbrände 500-600 calorier, det borde jag väl gjort?

Jag är iaf astaggad nu inför träning! Bara efter några gånger känner jag mig starkare i axlar,rygg & runt skulderbladen vilket är mina svaga/problemområden pga arbetet.


Gina tricot modell extraknäcker?

Som jag tidigare nämt här i bloggen, så jobbar jag i kundtjänst för tysk postorder. Klingel,Mona & Wenz(klingel är huvudföretag o de andra systerföretag i koncernen ). I Monas katalog dyker det lite titt som tätt ett för oss svenskar välkänt ansikte upp. Nämligen Gina Tricots modell!  Åldersgruppen i Monas kataloger är betydligt högre så det är ju anpassat därefter. Men det är otroligt vad kläder kan göra. Hon ser nästan 10 år äldre ut pga kläderna!

hoppas det faller någon i smaken :P hehe!









& som grädde på moset.....



inget att hurra för va?


bildsammanfattning nyår, del 1

Jag låter bilderna tala för sig själva. Hade sjukt skoj iaf! Del två kommer när jag fått nilles 350 bilder ;)













FYND!

Tidigare(i slutet av 08) under reahetsen så fyndade jag lite kläder på solo(här). Bla den blålila kjolen med dragkedja därbak från Acne.
Idag sitter jag & kollar igenom modettes realista & råkar snubbla över just denna kjol. Av ren nyfikenhet ville jag kolla om det är samma pris på den sidan som här hemma i Sverige. Sätter nästan i halsen & räknar snabbt ut att utomlands kostar den kjolen ca 1800 kr! Hemma i Sverige får man punga ut ca 1200 nypris för det, jag köpte den för 600 på rea!

Här finner ni kjolen för det dyra priset.

MUS

idag hade jag en inbokad sminkning hos make up store. Valde en sotad festsminkning. Eftersom jag oftast har brunsotade ögon när ja är ute &  festar valde jag att denna gång testa en lilasotig(inte blåtira) Jag gillar sminkningen & färgerna var fina. MEN alltid är det något som stör mig(tror nog de flesta instämmer när de blir sminkade av andra) Inget brownzingpuder = vit som ett lakarn, 1 lagar mascara = mesigt, för mörka ögonbryn = väldigt ovant & inte snyggt med FÖR markerade.... 

Sminket är bra hos make up store men jag har aldrig blivit 100% på mina två sminkningar jag har gjort hos dem, tyvärr. Men sminket väger som sagt va upp.

här är iallafall resultatet :

 

nytt år, nya tag

Iår ska jag faktiskt avge nyårslöften. Jag har filat lite på dem men inte hunnit publicera det i bloggen ännu. Ett nyårslöfte behöver ju inte alltid vara en tråkig/måste sak utan även "belöningar" & saker att se fram emot.

1. Träna & äta nyttigare(klyshigt jag vet) Men det har verkligen gått upp ett ljus för mig om hur mycket jag faktiskt har gått upp sedan jag tog studenten. Tror det är ca 7 kilo. Mina dåvarande snygga muskler (jag är visserligen lika stark som då men det syns inte samt att kondisen är sämre.)  är ett minne blott & studentklänningen(måttstock) går inte att dra igen dragkedjan på. Dags att ta nya tag allså!
Jag ska börja med att träna ca 2 ggr i veckan som smygstart, sen är målet 3-4 ggr i veckan + att cykla överallt som vanligt när det blir lite varmare ute. Målet är inte att tvärt ändra vanorna för att sedan tappa lusten & få det att sina ur. Jag kommer vänja mig & tillsätta nya goda vanor med tiden! Dock kommer jag inte totalförbjuda något utan äta det jag vill någon gång ibland. Har någonstans hört att 80/20 är ett bra tänk.



2. Ta en tripp till Paris eller någon annan trevlig storstad nu till våren. Killen får gärna hänga med(finns dock risk för shopping)  En solsemester i sommar med bad & värme vill jag också hinna med!

3. En efterlängtad väska som en chanel 2.55 eller en balengiaga.(eller varför inte den röda mj by mj eller en mulberry när jag ändå är i farten :P)

4. Flytta hemifrån?!

5.  Komma på vad jag vill plugga till

6. Vara mer effektiv & få tummen ur!

7. Höll på att glömma! Bli bättre på att blogga!

8. spara pengar(antingen tills jag flyttar hemifrån eller för att kunna köpa något jag verkligen vill ha.)

man blir allt lite skakis

idag är det första gången jag har spelat in ett samtal med en på jobbet. Det är långt ifrån den värsta kunden jag haft men eftersom jag tidigare fått tillbaka negativ feedback så ville jag inte utsätta mig för det igen. Trots det blir man ändå lite skakis. Då måste jag tänka lite på exakt vad jag säger. jaja får se vad som sker. Jag är iallafall förberedd.

p.s. Jag kanske inte tidigare har berättat exakt vad jag jobbar med. Jag är iallafall anställd på Lindorff Customer Services som är ett inkassobolag. Där finns många olika "projekt" Jag sitter på kundtjänst för postorderföretaget Klingel(tyskt) vänder sig till en äldre målgrupp. Har nu jobbat här sen i maj 07 så det börjar bli ett tag. Är dock sugen på att plugga snart så förhoppningsvis vet jag till sommaren vad jag vill bli :)

sjukt kul!

så sjukt kul vi hade på kryssningen! helt underbart :D kommer att återkomma med STORT bildregn!

p.s. kommer även att lista mina nyårslöften! håll tillgodo.