löparrunda

Precis som rubriken lyder så tog jag mig en löpartur runt stångån efter jobbet. Jag sprang inte hela runt utan en bit runt. Tror det vart ca 2,5 km iaf. Var faktiskt min första tur för iår. Har inte riktigt vågat springa sedan jag hade benhinneinflammationen nu i vintras/våras. Tyckte det gick kalas för att vara första gången på länge, vart lite ömm mot slutet men det är nog ingen fara. Efter det tog jag ut fanny på bakgården där hon fick skutta runt lite medans jag gjorde lite rygglyft,armhävningar,situps & triceps.

bjuder på en härlig midsommarbild

glad midsommar....proppen har gått....

Kylen/frysen samt alla lampor är utslagna. Testade att byta propparna själv med guide av pappa via mobilen. Trots det så har det inte gått igång...
Gick & ringde på hos grannen för att se om de har samma problem(kanske hela fastigheten har det?) Nej det hade de inte så det var bara att ringa till jouren. "Vi har mycket att göra just nu men det kommer någon så fort som möjligt"
Jag måste ju vara klart & redo för att dra till nille vid 15.30-16.00... Jag har iallafall hunnit fixa maten så den är klar för grillning.

Tur att datorn är laddad & bredbandet trådlöst så den är vid liv. 54% kvar på datorn så några timmar tills den måste laddas.
Tror jag måste plocka lite i lägenheten & SOPA golvet för det ser förjävligt ut här....

Förhoppningsvis löser det sig smidigt & midsommar bara kan bli bättre...


dagens



Som sagt, måste skaffa stativ eller någon som fotar mig för varje outfit.
Imorse testade jag ett nytt sätt att styla håret på. Lite svårt att förklara, men istället för att locka den som vanligt(rulla ner) så "vickar" jag den fram & tillbaka. Såg ett klipp om det häromdagen. Kan länka till det någon dag eller kanske skriva en liten guide när jag har fått in tekniken lite bättre.

Kläderna är iallafall:

tunikaklänning - vila/nelly
halsband - house of harlow

väska - MQ
ballerina - H&M
skinnjacka - jofama

it´s a beautiful day

Idag har jag varit vaken sedan 06.20 zZzZzz. Ni kan ju tänka er hur pigg jag är nu?
Det blir att blogga lite snabbt,se so you think you can dance & sedan krypa in under täcket.

Idag har jag jobbat 8-17 för att sedan rulla ner med biken till steves för lite käk. Jag valde fish & chips istället för det vanliga kycklingspettet. Blev en aningen besviken när jag märkte att jag fick två friterade fiskpinnar på tallriken :O hade åtminstånde  förväntat mig panerad/friterad torsk.
När vi satt där & glassa i solen fick vi syn på nille & drughen som tydligen skulle gå & se baksmällan på bio. Då var klockan 18.25. Klockan 18.40 fick jag rycket & sprang in för att köpa en biobiljett i stolen brevid dem! Hade gratisbiljett så det var nice. Vi satt längst bak i "lyx" sätena i skinnfotöljer med justerbart ryggstöd. Platserna kostar egentliten 150 kr st vilket jag antagligen inte skulle ge om jag betalar ur egen ficka.

natti

blå smurf

Jag har inte tagit mig tid till att blogga sen senast vilket är ca en vecka sedan. Har fått skäll av maryam(som förövrigt ligger på playan i greklandet)

Den senaste veckan har jag bland annat befunnit mig i linköpingavimlet 3 nätter irad. Lite väl mycket - måste dra ner på det om ja ska tajta till kroppen.

Idag har jag hunnit jobba,träna,tvätta & städa kaninburen. Dock hade jag tänkt att även  hinna med att dammsuga,moppa golvet & plocka lite.

Istället sitter jag här med blått fejja som en smurf & äter lite vienetta.
Nu tillbaka till sex and the city


två paket

vad kan det vara tro?


återigen inte min dag...

Nu är jag arg! Jag köpte ett kit med färgning för ögonfransarna depend tidigare idag. Nyss stog jag i badrummet för att ta bort färgen & tvätta mig. När jag tittar mig i spegeln för att inspektera resultatet blir jag väldigt besvärad. Mitt högra öga ser ut som en pandas :S Försiktigt försökte jag skrubba bort det men nejdå, detta kommer jag få dras med i några veckor. Blir att kladda på extra smink för att täcka allt. Jag som hade tänkt att det skulle bli tvärtom.

Jag skulle även ha fixat ögonbrynen men hittar varken remsorna till vaxet eller pincetten, lika bra det för då skulle det säkert sluta med att jag får gå runt med 1½ ögonbryn bara för att dagen har varit emot mig.


Nu säger jag godnatt skitdag!

Ensamhet

När jag flyttade hemifrån för ca tre veckor sedan har jag känt mig mer & mer ensam än innan....

Inte min dag

Dagen började med att jag försov mig, vaknade halv 8 - börjar klockan åtta. Shit helvete varför har inte klockan ringt? Rusade upp, käkade & klädde på mig i farten. Cyklar snabbt genom stan ner mot resecentrum.

Parkerar cykeln & springer uppför trapporna, tre steg i taget istället för ett. När jag ska ta det sista steget snubblar jag till för att sedan göra ett platt fall mot den hårda stentrappan. Tårna får den värsta smällen & det pulserar något enormt. Upptäcker när jag kommer in att min vänstra stortå blöder & är hel uppfläkt :( Då var det vara att bege sig till toan & plåstra om tån samt trycka ur all blodansamling.

På frukostrasten haltar jag ner till priso för att trösta mig med lite godis, efter några godisbitar råkar jag av misstag bita mig i tungan vilket gör enormt ont.

Det regnar när jag cyklar hem...

& nu sitter jag här ensam...

dagens

Jag beställde halsbandet i måndags & kunde hämta ut den i igår,snabb leverans & skitsnyggt halsband!




kavaj - H&M
tshirt - monki
byxor - H&M
flats - H&M
halsband - House Of Harlow NY!
väska - chloé edith

buisy bee

Har haft fullt upp sedan mitt senaste inlägg skrevs.

I söndags steg jag & bror(som sov här) upp tidigt för att åka hem & fira mors dag. Efter att mamma åkt iväg till jobbet så stack resten av familjen till landstället & softade. Jag tog föresten årets första dopp också! Väldigt uppfriskande men en aningen kallt, bror fick filma det hela som bevis :P

Måndagen
bestod av jobb i vanlig ordning av jobb. Efter jobbet hade jag min första tvättid någonsin :P Allt gick kanonbra TILLS de jävla ikeafiltarna(tillsammans med alla handdukar) skulle tas ut ur torktumlaren. När jag öppnade luckan bara vällde det ut snö?! Filtarna hade luddat av sig nåt enormt(filtarna var tunnare än tunnast),handdukarna som jag torktumlade tillsammans var helt ludna av allt ludd. Tänk er att försöka städa upp detta. Fy vad det yrde överallt, sopade säkert i en halvtimme. När jag var klar hade jag själv ett lager filtull som täckte mig + att jag fick i ögonen,näsan,munnen etc.
Det slutade med att jag efter all stryktvätt stod framför tvn & rollade handdukarna, var inte klar förens 00.00 då jag stupade i säng & slocknade på fem röda.

Igårkväll gick krille & jag på bio för att se "night at the museum 2" Om jag säger att jag i princip somnade under filmen så kan ni nog gissa vad betyget blev för filmen :P Visserligen var jag väldigt trött men om filmen skulle varit bra skulle jag gjort allt jag kunnat för att hålla ögonen öppna. Det var mysigt att det nästan inte var några alls i biosalongen förutom vi(tror det var fyra pers till) Vi hade hela bakersta raden med sofforna. När jag höll på att somna hoppade jag dock till en egen soffa :P

Idag har jag faktiskt tränat! Var allt för länge sedan. Mamma kom hit med matlåda & luddfria handdukar. Därefter gick vi tvärs över gatan för att träna i trädgårdsföreningen - ett medel pass för friskis & svettis.
Nu sitter jag & degar i soffan. Skulle egentligen röjt upp lite här hemma med så blev det allså inte. Får ta det imorn istället.