HurraHurraHurra

grattis lillebror 16 år idag! :)

Eragorn

kogtyg

Såg filmen förut med Sofie, den var bra,
men påminnde ganska mycket om sagan om ringen triologin.
Eragorn var iaf en fin pudding :)

cuties

jfd

checkade in
www.kyssjohanna.se  förut & spanade in dessa små sötisar för 395:-
. En i rosa vore kanonfint. Men det blir nog inget köp eftersom jag tänkt köpa ett KJL halsband denna månad. Gulligt iallafall att ha 3 saker i en(lite som kinderägg när man var liten :O)

1.halsband
2.klocka
3. plats för foto :)

Kisa

dfjc

Ahh :) tog ledigt från jobbet idag för att haka på familjen ner till Kisa för att åka lite slalom i backarna. Har längtat läänge på att få åka skidor, ett år sedan exakt faktist, då förra året i Åre på sportlovet.
Det var lite kallt i början, men vid lunchtid var det -2 grader & lagom sol. perfect :) dock hade jag lite känningar i högerknät som jag haft nu i två dagar(brukar ha problem till & från med knäna, men det är nog dags att kolla upp dem)

o på tal om knän... bror puttade nyss in mig i dörrkanten så jag drämde i vänster knä pretty ordentligt.
AAAAAAAJJ! buhuu nu har jag ont i båda knäna & rör mig lite halvt invalidiserad :S ajaj, ont i båda knäna varav det ena just nu har ett stort rött märke som kommer förvandlas till blått imorn. bör allså ta låga klackar o klänning som täcker knäna imorn vid utgång.

suck

hiss&diss

blir nog dubbla hissar & dissar idag:


hiss 1:  långhelg
hiss 2: att pengarna iaf har kommit.så jag kan leva igen

diss1: Det är nåt skumt med lönerna på norstat. inte bara jag som uppmärksammat detta.
diss 2: Det är så kallt ute så jag fryser ihjäl!

Helg : finally!

idag direkt när jag kom till jobbet tog jag ledigt imorn. förhoppningsvis ska familjen & jag ner till kisa imorn för att mysa & åka lite skidor, det hinns antagligen inte med nån skidresa iår. Samt att det inte är fel med långhelg :)

fick även lönespecen idag, fick som vanligt lite midre än vad jag hade trott, fattar inte vad det är för fel med beräkningen av lönerna :O förvånar mig inte speciellt mycket om det förskingras pengar :O eh hehe :S borde vi inte även få betala lite mindre i skatt, nu med den nya regeringen. Ännu en punkt där det inte syns nån skillnad. Eller har jag kanske helt enkelt en oseriös arbetsplats? Är iallafall dock trött på att alltid bli besviken varje gång specifikationen kommer. Men denna månad är jag nästan bombis på att dom räknat fel på lönen, för jag har skrivit upp varenda dag,alla timmar jag har jobbat förra månaden. På pappret står det att jag har jobbat 5 timmar mindre än vad jag har gjort. Jävligt skumt. Ska dock undersöka detta under helgens gång o konfrontera detta på måndag.

loreal

v fdz
Idag efter jobbet drog Elin & jag först till körskolan för att plugga lite körkortsteori, slutade dock med att ja inte klarade C-testet(nåra ynka poäng ifrån :S) 16.48 sprang vi därifrån bort till Scandic Hotel för att möta upp Krille. För inne på Scandic har moster Petra o hennes kollegor casting för deras vår/sommarvisning. jag gick ju visningen förra året för dem & det var riktigt kul, så varför inte testa o hoppas att jag kommer med även iår :O (tro dock inte att ja enbart får komma med pga min moster.) Dock vill jag iår helst inte klippa håret(har precis klppt & färgat det) o skippa färga om det går, men jag färgar hellre än klipper om jag får "välja" ett alternativ(dont think so) men det finns även de som kommer få styling i håret - det vore perfekt isåfall. Dock kan jag säga ifrån om det skulle vara så. Soo that´s cool.
Vore kul om elin krille o jag får gå alla 3 :)

Man ska aldrig ge upp hoppet! :)

klj

O den är ÄNTLIGEN MIN!!
jag som har suktat efter den i ett par veckor nu.
Hade gett upp hoppet om den vita drömmen som skulle vara perfekt till sommaren
kommer ihåg när jag såg den på H&M.com,
mamma tyckte ja skulle vänta en dag innan jag beställde
men när jag väl skulle beställa den hade den tagit slut i varenda storlek
blev då inte så väldigt glad direkt.
har sedan dess gått in på H&M.com varje dag o checkat läget efter den
samt gått ner till butiken & frågat om kollektionen kommer in till Linköping
men fick till svar att kollektionen endast kommer till "storstäderna"
trots att linköping iallafall är 5e största staden

MEN
så en dag när jag som vanligt  tog en sväng ner till H&M på lunchen
så drogs blickarna till en vit dröm, endorfinerna började sprudla,
för DÄR hängde den! O den passade perfekt! Åh!
totalt lycka! :)
Vilken tur jag har som har en pojkvän som kan låna mig lite cash tills jag får lönen
annars hade jag blivit ännu ledsnare, nu när den hade kommit in.
så thanks krille <3

Lycka :)

Solbrillor



Solbrillorna som än så länge kommer pryda mig i sommar är:
1. stora bruna brillor H&M
2. pappas gamla RayBan:s (som nu övertagits av mig :P)
3. pilotbrillor med "guldkant" H&M


dock ska ja se över om ja kan komma över fler godbitar, man kan ju aldrig ha förmycket av sol :)


Gårdagens Outfit

nb

Lila kashmirtröja: H&M
Svart pennkjol: Second hand
Svarta tights: JC
Halsband: sten köpt på marknad, kedjan guldfynd
Svarta stövletter med rosett: Din Sko(finns bild på något inlägg nedåt)
Tjock varm svart vinterjacka : Stadium
Edith lookealike väskan: Indiska

gårdagen: MQ

igår jobbade jag på som vanligt. efter jobbet drog mamma & jag till ikano för MQ:s premiär efter att ha byggt om i butiken. Grymt fint hade det blivit. blev bjudna på sittar,cider & godis. fräscha omklädningsrum och massor av vårnyheter. dock var jag duktig o lyckades hålla mig från alla godbitar(har ju inga pengar o lät bli att låna av mamma) dock har jag nog smittat mamma lite med shopping kanske? hon shoppade iallafall loss på 3 toppar, bla en svart/vit topp - som jag har likadant i gult/bvitt som ja köpte förra veckan från märket 365 sunshine. Sen hamnade vi även på vimmelbilder där :O undra om kortet blev bra?

En sån!

egensyddölögulmvhasos

Kollade igenom Aftonbladets tävling om "dagens outfit" & hittade denna
tjejen på bilden har sytt klänningen själv.
Det är ju exakt en kopia av den som finns på asos.com
Så en sådan klänning har jag också bestämt mig för att sy!
Bör passa bra till mina skor(som tjejen på bilden ovan har till hennes outfit)
:)

helgens bestyr

i helgen har jag dock tagit det rätt så lungt. mamma & pappa drog iväg på spa fre-lör, så bror & jag var ensamma hemma. Krille kom dock & höll oss sällskap(iallafall mig). Maten var god men enformig. smörgåstårta, kvällsmat & frukost (& ehm några ggr till :P) 
PÅ lördagen fick jag med mig krille in till stan. hade spanat in en tunika på MQ:s nya kollektion 365 sunshine, som jag lagt undan tills dagen. Vilken tur att man har en så snäll pojkvän som lånar ut lite slantar nu är jag är pank :) inhandlade även en förklädsklänning  på H&M svart & enkel för endast 198:-
När jag kom hem hade farmor & farfar kommit på visit. Så det blev att socialisera sig lite med dem. Kvällen spenderade jag tillsammans med mamma & pappa framför tv:n & melodifestivalen. Bra bidrag men jag tycker att therese&the attic samt sonja skulle gått till final, o måns & magnus carlsson skulle gått till andra chansen. dock bidde det inte riktigt så.



nu är det dags att packa träningsväskan för att bege sig till Friskis&Svettis :)

Helgen etc:



här har vi en före & efterbild på mig i gamla & nya hårfärgen.
Trivs jättebra i mitt mörka hår :)
på bilden har jag även på mig den nya klänningen som är mitt senaste tillskott i garderoben.
klänningen invigdes igårkväll på krogen för att dansa de lurviga! :)


en bild på sminket jag fick tidigare i veckan:



i lördags kväll var det iallafall dags för utgång. har inte varit ute på över 1 månad! drog på mig nya klänningen(bild ovan), mina röda lackpumps för att sedan bege mig till sofie direkt efter melodifestivalen. drack lite cider o begav oss sedan in till stan. först ett snabbstopp vid Mc Donalds för en cheese på vägen. sen la scala som vanligt o därefter dansa de lurviga på plaza. kvällen slutade med att jag somnade i krilles säng.

jag va typ den enda som mådde bra idag dagen efter. både sofie o krille var bakis(okej ja lite seg i huvudet men mådde annars mkt bra) sofie o jag har dock svullat rejält. smällde i oss varsin chips påse. urk - jag mår fortfarande illa av ostbågarna.

måndag imorn o en heeeel arbetsvecka framför sig :S oooorrka! dock är det ju pengar...

sladdlös

hittar inte min sladd till digitalkameran, så jag kan inte lägga upp nya bilder på min nya hårfärg(är grymt nöjd!!) längden är dock inte mkt skillnad på. toppade bara & kortade av luggen så den är drygt till hakan.
har tagit kort på klänningen med som ja köpte igår(men bytte idag till en i storlek 34) den lägger jag upp bilder på sen med. fudnerar även på en före & efterbild med håret.

fick smink idag på posten :) läppglans,mascara & ögonskugga samt en necissär från face sthlm. :) nicenice!

igår var jag & sofie hos en tjej som heter sara som håller på att etablera ett sskönhetsmärke här i linköping. blev förtjust i ansiktsprodukterna. men funderar på att köpa nästa månad.

imorn kvar, sen helg! :)

torsdag

är dagen för F&K :) = färgning & klippning, can´t wait! :)

dagens outfit mm



pappa hade med sig ny laddare & batteri hem till min digitalkamera. hoppas dom är bättre så ja börjar´gilla min digitalkamera.
jobbat som vanligt idag & har oväntat inhandlat mig en svart/vit mönstrad klänning från H&M :) dock är inte min budget så bra. lär inte hålla månaden ut(om ens veckan ut :O)