väx upp!

fick höra igår av en på jobbet ,att hälften av de på teknisk support sidan stör sig svinmkt på att jag går runt i klackar.speciellt tjejerna tydligen. han hade hört en del som snackat illa om det & att de tycker det är störande. blev verkligen svinirriterad på det :S att de ens orkar lägga energi på sånt. jag jobbar ju inte ens på samma avdelning som dem, går ju endast föbi dem när ja kommer,ska äta o går hem. 
det är ju förfasen vuxna människor vi pratar om, har de inget bättre för sig än att klaga på andra, sköt era jobb istället! Antagligen är tjejerna bara avundssjuka, för det är så tjejer fungerar, avundsjuka = skitsnack.
istället för att snacka bakom ryggen, gå fram o säg det till mig istället! visserligen kan de inte förbjuda mig eftersom det vore diskriminering men ändå!


nästa gång jag går förbi & har klackar på mig - ska jag stampa lite extra mycket....


massor av paket

igår morse innan jobbet, stack jag till posten för att hämta ut paketet med armbandet & oversized skjortan från glitzy. självklart klarade jag inte av att hålla mig till jag kom hem med att öppna paketen, öppnade dem direkt när jag kom till jobbet istället. skjortan va blå/vit randig. trodde den skulle vara helblå, men den va snygg ändå. armbandet va finfint det med så jag behåller både och.

efter jobbet drog jag & hämtade min mobil på elgiganten som jag köpte igår. ah skönt med en ny, min svarta motorola razr V3 är visserligen snygg men hade inte vad jag krävde i teknisk väg. nu har jag en bra kamera o bra musikmobil. jag är nöjd :)

hade även ett paket när jag kom hem, från cocoo. armbanden hade kommit. nitarmbandet till min kompis o läderarmbandet till mig själv. det va bättre än vad jag trodde det skulle vara :) så jag va supernöjd

dagen kändes som en liten julafton :P


så söt

image261

resultatet när man korsar en häst&zebra :)

armband

ser att även kyssjohanna har tagit in liknande armband som det jag beställde från glitzy, ligger på 245 kr & finns i färgerna rosa,rött,vitt,svart,blått,gult & orange. dock tycker jag att mitt från glitzy är mycket finare & ser lite lyxigare ut.


bild från kyssjohanna

äntligen påväg

äntligen är paketet som jag beställde från glitzy förra veckan,påväg :)
har även en beställning från cocoo som kommer antagligen idag eller imorn också :P
hehe vilken lycka :)

best. från glitzy:

det gröna armbandet & en oversized skjorta!

best. från cocoo:

dock i brunt läder & nitarmbandet i svart som är till en kompis
dock är jag himla sugen på det havsblåa nitarmbandet, men jag måste lugna ner mig, har köpt förmycket armband på sistone.

motiverad?

ska jag ta upp bloggandet eller ej. funderat på det lite. men det återstår väl att se. har ju iofs tid på att blogga på nya jobbet. ack vilket dilemma :P