LHC

linköpings hockey club har tydligen tagit sig till SM final läste jag för nån dag sen i corren. kulkul, dock är jag inget hockeyfan men det är väl kul ändå för alla andra linköpingsbor som är hockeyfans. silver eller guld, återstår att se.

lördag(känns som söndag :O

vaknade flera gånger inatt :S så va astrött när vi gick upp vid 11, segt. men frukosten fick fart på mig som tur var. så nu är ja så pigg så ja kan springa marathon :P  dock ligger krille o sover i sängen den tröttisen :P
är så soligt ute så det får bli att gå till affären o köpa glass! mm gott :)


image196

tjejmiddag

igår drog jag & sofie till tina som skulle ha tjejmiddag. 13 girls blev det tillslut om jag minns rätt. hade temat sommar & klänning(dock var det 2 eller 3 som inte hade klänning vilket förstörde det hela lite tyckte jag) tina hade köpt mat för typ 1000:- ! så det blev 128:- /pers (utav dom som inte hade med sig extramat)
först välkomstbål(med cider,fruktsoda,jordgubbar,stjärnfrukt & passionsfrukt) sen mat för fulla magar!

buffén blev iallafall : kycklingspett med currysmak, potatisgratäng, sallad,ost&skinkpaj, tacopaj,små gobitar på tandpetare, jordnötssås, tsatsiki & mycket mer. blev asmätt!

efterätt : chokladkaka med after eight överdrag & grädde till, glass med avokadosmak(va sådär)

o sen självklart godis,chips,nötter & frukt!

stannade till 11 ungefär. fick sedan skjuts av linda & emma till krille där jag skulle spendera natten.

krille hörde aldrig att jag kom(eftersom han satt på toa) så ja skickade ett sms till honom om att jag var påväg&att det va kallt ute(för att han skulle komma in på sitt rum o se mig) det va så kul att se hans min när han kom in & såg att jag satt på sängen :) hihi, lite överraskning. ;)

p.s. tog med mig digitalkameran för att ta kort men tydligen var batterierna slut så det blev inga kort :S buhu

ebba von sydow

läste nyss på aftonbladet att ebba von sydow sparkats som chefsredaktör för veckorevyn! det va snabba puckar! själv tycker jag att det har varit både plus & minus med henne som chefsredaktör.

+
mer mode
små presenter i nästan varje nummer(rabatter etc)

-
dåliga sexspalter med en outbildad tjej,va hon nu heter
ebba var lite väl ego & tagit förmycket plats i VR, för många omslag, förmycket ebba tycker si & så

jaja, ska bli spännande att se vem som blir ny chefsredaktör, men vet kanske jag :O ;)

en helt vanlig torsdag

idag har ja jobbat o det va skittråkigt! fanns iiiinget att göra. 6,25 timmar gick ganska fort ändå.

har hunnit med lite shopping idag med :O ups! köpte ett par svarta skjorts "puffskjorts"(samma material som hallonröda toppen!) jättesöta! lämnade i samma veva tillbaka rosetttoppen/klänningen. det va söt men kändes inte helt 100%
köpte även på mig lite hudfärgade trosor. bra att ha i sommar till alla tunna/vita klänningar/shorts etc :)

betalade även in pengar till halsbandet igår, så idag drogs pengarna, då är man hela 675:- fattigare ( men ett sött halsband rikare :D )

jäklans vad många besökare jag hade igår!(va inte ens inne o bloggade på den igår!) börjar sakta men säkert gå uppåt. kul att fler gillar min blogg.

planer inför imorn:

jobba 6.25 timmar.
middag hos tina med sommartema :)

gårdagen

fanns inte riktigt tid(eller plats) för datorn igår. bror ockuperade den hela kvällen med sitt arbete om glas :P
han som förövrigt har börjat gymma o vill köra armbrytning(&spänna musklerna) med mig hela tiden för att bevisa att han är stark :P haha!

igår kom sofie hem från stockholm iallafall. sen blev det att vi drog ner till stan direkt. Ams hade nåt öppet hus också där företag sökte personal. jävlar vilket kaos det va där när vi kom. fullt med folk överallt! kollade på 2 jobb som vi sökte till i all hast(ehm tog 40 min :S) sen blev det att plöjja igenom lite affärer. lämnade tillbaka kjolen o skärpet som jag köpt på lindex. köpte istället en ljusgul tunnt stickad klänning på gina. hittade även väskan!(har för mig om att sofi farman hade lagt upp bilder på små vårväskor i mån o spanade in en jättesöt på bianco) dock va ja där i förrgår men då fanns den inte, men igår hängde den där! va tvungen att haffa en direkt! efter det mötte vi upp tina & linda för att premiär äta glass på bosses glassbar! (när bosses har öppnat då är det vår/sommar!) det är hela linköpings favorit glassbar, så ibland är det aaslång kö! vi slapp det som tur var ;)
fick föresten en kommentar om att min jordgubbshalsband va fint av tjejen i kassan på gina tricot, blev glad :)

dagens köp:

 klänningen & väskan


gårdagens outfit:



klänning: H&M
halsband: kenneth jay lane
väska: indiska
jacka: wasa skinn & mode
skor: donna girl

Oj vilket långt inlägg!


Mina sminkfavoriter

image192

1-6 : makeup store´s fräscha ögonskuggor. både i pressad & lös form. ca 125:- st.
jag har färgerna(i ordning)elf´,butterfly,batic,hot,bamboo & brownie.

7 :
makeup store´s rouge. finns med & utan skimmer
jag har färgen passion med skimmer i. ca 150:-

8 :
diormascaran diorshow unlimtied. dryg,ger långa,flöriga & fylliga fransar. när man testat dior vill man inte ha någon annan. så var det iallafall för mig ;) mascarornas rolls royce! 245.-

9 :
niveas liquid eyeliner. om man,som jag är ostadig på handen är detta ett kanonalternativ,ser ut som en vanlig penna, lätt att applicera med som ger ett snyggt resultat! ca 90-95:-

10 :
rimmel soft kohl kajal eye pencil. mjuk kohlpenna i benvit.
snyggt att "förstora" ögat med. ca 80:-

11 :
eyeliner H&M, nr 13. chocolate
prisvärt & håller förvårnadsvärt bra. ca 20:- 

12 :
loreal true match foundation, C2 ivoire abricot
snygg flaska,bra pump,tunn men täckande med ett naturligt resultat. håller hela dagen. ca 150:-

13 :
make up stores cover all mix
3 i 1. den gula för att täcka röda/finniga partier, ljusa för att täcka ringar under ögonen, mellanfärgen för att jämna ut. täcker riktigt bra & sitter hela dagen utan att ge "sminklinjer" men obs,ta inte förmycket. ca 250:-

14 :
vitry pincett. prefekt att noppra ögonbrynen med. fångar upp alla små jobbiga strån. ca 100:-

15 :
isadora brownzinf powder, 87 golden tan
en riktigt stor förpackning, men med mycket puder i. en härligt gnistrande brun färg. stort plus med spegel i. ca 180:- OBS! (luras inte av kicksmagasninens priser, den kostar inte 320 från början. köpte mitt puder förra året ordinare pris för 180)

16 :
maybelline expert wear blush, 57 peach
söt förpackning, borste ingår(men som dock inte är nåt att hurra för) ca. 100:-

17 :
loreal paris color appeal platinum, 151 pure gold
min absoluta favoritögonskugga! köpte den första redan för 2 år sen(innan metallictrenden slog igenom!) alldeles lagom guldeffekt. perfekt till vardags & till fest. + för applikatorn som ingår - faktist riktigt bra. ca 90:-

18-20 :
mavla´s nagellack.. färgerna silver,tobago(metallicrött) & mexico(mörklila) är mina absoluta favoriter just nu. mavla lacken är de enda jag köper. billiga, söta små burkar. håller bra,kul att variera sig mellan. ca 35:-


vilka är era favoriter?


mamma är snäll

tänkte föra över pengar till henne som jag lånade i lördags för jeansen&2 bh: s
men så sa hon att jag kunde få det o se det som en "vårpresent" aaww vad snällt! så nu har ja sparat 450 kr på det :)

eller... de rök föresten direkt, då ja gick in på
www.m925.se & beställde det där namnhalsbandet :)

image182

dagens shoppingskörd

drog in till stan till det öppnade(10) som alltid gick jag till H&M först. krille kom sen.på bara H&M la undan typ 5-6 plagg eller nåt :P drog runt till massor butiker med kriller i hasorna. drog typ igenom varenda affär i hela stan. la undan ett x antal plagg :P innan lunch köpte jag iallafall dior mascaran,niveas eyeliner,nagelfilar, secondhand kjol mm.
till lunch bjöd jag krille på wok away. blev kycklingfile,nudlar,färska grönsaker & sötsur sås. tog med oss det ner till ån & åt. helt ljuvligt underbart! solen gassade på ordentligt, så vi satt kvar lite extra länge.

men tillslut efter mycket om & men, kom jag hem med detta:
1.
2.3.
4.5.

får se vad jag ska behålla. den hallonröda toppen ska jag iallafall defenitivt behålla. röda kjolen med antar jag. den är från second hand så den va billig.

fynden gjordes iallafall:

1. hallonröda toppen, H&M. Svarta kjolen, Lindex
2. röda kjolen, secondhand
3. skjortklänningen, H&M
4. topp/klänning(whatever), gina tricot
5. diverse smågrejjer, mascara-kicks, nagelfilar+niveas eyeliner-åhlens, knallrosa skärp-lindex, hjärtehalsband-indiska & foundationapplikatorer-H&M

vad tycker ni jag ska behålla?

LÖN!

kollade nyss internetbanken. fick mig en trevlig syn. lönedag o pengar på kontot :) så idag blir det att åka ner till stan o shoppa loss lite!(tur att jag har en packåsna att gå med :P)
nu måste ja rusa o göra mig iordning för att ta bussen halv!

Ciao

p.s. ja vet att ja o vi på mitt jobb är mobbade som får lön 27 & inte 25 :P jaja


du kunde väl hört av dig lite tidigare?

killen skulle kommit idag o sovit över, men icke. iofs visste jag att han skulle umgås med sin bästa kompis idag, men jag uppfattade det som att de skulle umgås på dagen. men så ringer krille mig vid 16-17 tiden o säger att han inte hinner komma hit :( för att dom hade inte börjat umgås än. o det hade dom bestämt flera timmar tidigare. kunde han inte ringt o sagt liiite tidigare, så ja slapp gå hemma o dega för att invänta honom.hade ju kunnat planera annat istället. blev sur. grr! han fick lite dåligt samvete men det kan han ha tycekr jag! jag kontra med att vi ska vara på stan kl 10.00 imorn då istället för 12 om han hade sovit över. så han får skylla sig själv. o jag som hade rakat benen dessutom!(bara för att han "klagar" att det sticks då o då) jaja...o så har ja ont i tungan för ja bet mig ashårt där när ja åt vindruvor. buhu aj!
ge mig ostbågar! NU


designer sverige

ida sjöstedt             hope

två shyssta klädesplagg hittade jag när jag besökte designersverige(genom englas blogg-där rosetttoppen låg upplagd) mm dregel, vill ha. den rosa kostar 599(överkomligt) den rutiga kosta närmare 2000 om ja inte minns fel(to expensive for me)


shoppinglista.

ska försöka skriva mig en shoppinglista denna månad - som jag helst bör hålla mig efter(så långt det går)

på listan har jag iallafalla tradat upp detta:


1. ny diormascara - behövs,gamla är slut
2. ny eyliner från nivea - gamla slut
3. escadas nya sommardoft - för den lukta så gott + väska på köpet
4. m925 halsband i steringsilver - för att det är så fint = inget implusköp
5. hallonröd topp från H&M - färg,fin,somrig
6. nån skjysst klänning eller kjol.

5.
   4.


sommartider hejhej sommartider

glöm inte att ställa om klockan till sommartid! vilket gjorde att ja o krille vakna typ halv 12-12 istället för halv 11-11 :s Dock ska ja antagligen inte jobba imorn(eller så mycket denna vecka heller) så min helg blir superförlängd.. skönt för mig, bad för kontot. jaja ;)

övernattning

drog till krille igår som sagt. har aldrig varit hos honom sen han flyttade från ekholmen till hackefors. råkade gå av 3 busshållplatser förtidigt så ja irra omkring lite medan krille & jag försökte hitta varandra, vilket vi efter en stund lyckades med. gick en lååång stund för att komma till affären(kändes som en halv evighet) köpte cheeseballs & schweppes citrus ("våran dricka") sen traskade vi hem till honom(som även det tog en evighet) huset såg jättestort ut på utsidan men inuti va det ganska litet faktiskt. blev lite förvånad. krille delar även rum med sin bror(vilket ja iofs redan visste) men han blev utslängd igårkväll(han skulle ändå ut o festa as usual) åt räkröra med hans pappa & maggan.åt lagom så ja kunde få plats med massa cheeseballs. såg king arthur men den var kass :S somnade sen tillslut vid fyra(eller fem med sommartid) kill på ryggen & jag somnar som en stock!

krille ligger nu i sängen & sjunger"ensam,jag är så ensam,har inte någon att kramas med..." så ja får väl o ge honom en kram :P (krille vill att jag skriver att han är väldigt matcho- men nu låter han ju bara ännu larvigare :P) haha! o så är hans datorskärm knäpp som helt plötsligt blev rosa!

asos

spanade in lite schyssta klänningar från asos för några dagar sedan. tänkte visa de som jag föll mest för, priserna låg allt ifrån några hundralappar upp till nästan tvåtusen.
vårinspiration:




dagens outfit



klänning - gina tricot
tajts - JC
halsband - kenneth jay lane
kuvertväska - bianco
skinnjacka - wasa skinn & mode
silverballerinor - H&M
pilotbrillor - H&M

så soligt det är ute! :)

p.s. det märks när jag tar bilderna själv o när mamma eller pappa tar dem. (som den vänstra bilden - ser så stor ut :S )

I love shoppingfynd!

vaknade kl 10 idag & blev glad för solen strålade utanför. efter frukosten begav sig mamma & jag ner till maxi för att handla mat(jag övningskörde såklart.) brr vad kallt det var där inne :S o så va ja trött vilket inte gjorde saken bättre. såg även på jesper som tydligen jobbade där, hälsade inte. vi har inte pratat med varandra sen bråket för 1½ år sen. väldigt synd efter som han var en bra kille. jaja.... fick lite lösgodis av mamma eftersom jag va pank ;) jummy! :)

drog sen till lindex för mamma hade 30% rabatt på underkläder o damkläder. jag skulle leta bh:s o mamma kläder till sig själv. jag spanade självklart runt lite bland tjejkläderna oxå. o där hängde dom! jeansen! hon som hade fixat mitt hår för lorealvisningen hade på sig ett var svinsnygga jeans som tydligen kom från lindex. fanns bara 3 jeans kvar som hängde ihopklämt i ett ställ med massor av tröjor. storlek 46,38 & 36! haffade snabbt 36orna & visade stolt för mamma. kollade sen efteråt på prislappen & höll på o svimma. 199:- ordinarie! skämtar dom :O men det var sant.(hoppas dom nu sitter bra tänkte jag...) hittade även en del bh:s som jag testade. mamma hittade ingenting. jeansen satt som gjutna & det blev 2 bh:s. fick båda checkarna av mamma(som för övrigt var snäll o lät mig låna pengar till detta.) allt gick på efter rabatt 406:- gaaaalet billigt!

nu ska jag dra till krille för att gå i härliga vårvädret(sol & +14) samt mys o onyttigheter. 
ciao.

lite bilder:

jeansen: hög midja & snygga fickor. även om ja tröttnar på dem om ½ år har dom ändå varit värt varenda öre 


fredagen

blir lite snack om freagen nu,eftersom jag skulle se på jordan rättsläkaren igår(vilket jag blev väldigt besviken på. del 2/2 hade inte alls någon spännande upplösning :( )

jag gjorde inte så supermycket igår. men mamma & jag drog & tränade på friskis&svettis.övningskörde dit. hon körde medel/styrka pass & jag gymade(pga knäna) tog det som sagt va lugnt med benen, men körde lite crosstraining kondition i 20 min(fick räcka som uppvärmning) sen styrketränade ja så intensivt att mina biceps&triceps dog :P haha!
övningskörde hem & fick besök av sofie som va utelåst :P spelade lite finns i sjön med henne(har blivit besatt av finns i sjön :P haha!)
fixade mig sen iordning & drog till jobbet, blaj :S dock jobbade jag bara 16-20 så det dög väl...
fick lönespecen igår på jobbet med :) fick typ 800-900 kr mer efter skatt än vad jag trodde jag skulle få! :) så jag blev kanonglad!(första gången jag blev positivt överraskad för lönen...) fick iaf ca 800-900 kronor mer efter skatt så det är gött. ska dock spara en del pengar denna månad, så jag får ihop lite cash till sommaren så ja slipper jobba så mycket då.(o till körkortspengar - eftersom jag har tagit lite förmycket från dem till shopping när ja gick i skolan :O ) :P :P
när jag kom hem från jobbet hade familjen premiärgrillat för iår. fick värma på lite o äta, mums! såg lets dance o lite andra program o sov sen.

resten kommer

om dagen o resterande skriver jag imorn, hinner inte nu. är ju sista delen av jordan rättsläkaren, o det måste ja se!
ciao


dagens outfit



polotopp/klänning - vero moda
jeans - carlings
halsband - kenneth jay lane
bruna stövlar - wedins
skinnjacka - wasa skinn & mode
lila sjal - h&m
läderväska - indiska

dagens outfit



vit skjorta - vero moda
svart förklädesklänning - H&M
svarta strumbyxor -?
röd jordgubbe - Kenneth Jay Lane

till:
svarta skinnjackan - wasa skinn & mode
svarta läderväskan - indiska
bruna stövlar - wedins


Madonna & HM

M by Madonna heter hennes senaste(2a) kollektion för H&M. kollade nyss in den på hm.com
konstigt att inte fler plagg hade tagit slut :O servern va nere för ca en timma sedan pga att den användes förhårt.
blev många besvikna? jag själv tycker att kollektionen var lite för tråkig. visserligen är svart&vitt fint, men har börjat tröttna på detta nu. lite mer färg hade genast piffat upp hela kollektionen.

2 helt ok söta klänningar ur kollektionen:



om den första klänningen hade funnits i hallonrött, hade jag klickat hem den utan att blinka!(nu finns de bara i svart vitt o som på bilden beige.) visserligen är svart o vitt också fint, men nej, haaaalllooonröd *suck

knäna blir värre..

så igår gjorde jag slag i saken, ringde vårdcentralen o fick tid 4 april hos lambohovs sjukgymnast för o se om det är nåt galet med knäna samt om ja ska få förebyggande/stärkande övingar.


p.s. nu leker jag kock :P det går sådär

fick bli stekt kycklingfile med diverse kryddor,champinjoner,bearnesésås & tada mackaroner :P fanns ingen pommes hemma,orka göra ris :P


uppfräshning

i dagarna har jag rensat i garderoben, slängt alldeles förmycket kläder(men + det ger mer plats för nya :P)
har även införskaffat en skohylla samt putsat upp mina favoritstövlar! :)
dock har jag fortfarande kvar att rensa bland alla väskor samt bland allt smink/hår/hudvårdsprodukter på byrån :O
titta,njut & inspireras :)


före                    efter


före                   efter-mer plats för nya kläder  


nya skohyllan             de skor som inte
mångakartonger         fick plats i nya
med fler än 1 par             hyllan
skor i varje
i vissa fall :O


mer plats                    det som offrades
mer ordning

kvar att göra:

stööökigt!                    träd?

aj!

ont det gör ont men det går, det gör ont... - HELA TIDEN!

blä för mensvärk :( buhu!

igår kom den!

när jag tittade ner i brevlådan låg det där, paketet! jiiipppii!
öppnade med spänning, tänk om det är som äpplet? plastaktig... :O
men när jag såg den ligga där i plastfickan, kom en varm känsla genom hela kroppen, ååh den va perfekt! :)
slet upp förpackningen med det samma & smälte. nu hänger den på en vip plats i mitt rum!
my precious!


dåligt med jobb

bläää! det har börjat bli dåligt med jobb nu igen :S har jobbat intensivt i 2 månader, men nu har projekten börjat tryta så hela denna vecka finns det inte ett enda dagpass :S jag pallar verkligen inte att jobba kväll, men bestämde mig iallafall att jobba tors&fre kväll, blä! :S egentligen skulle jag jobbat 31,25 timmar denna vecka, men istället blir det 9 :S förlorar därför 22,25 timmar! förlorade även 16 timmars arbete förra veckan(jobbade bara 15,25 timmar)
vilket innebär att jag har förlorat 38,25 timmars jobb! fyfan! helt sjukt vad mycket pengar det skulle ha varit! det blir att lägga undan lite extra pengar denna månad så ja inte ska behöva leva för snålt nästa månad :S

få se det från den positiva sidan, vara ledig i 6 dagar i sträck, massor av fritid,massor av teoriplugg samt umgås mycket med sofie o en del med krille.

nä dags att pallra sig härifrån. byta om från pyjamas, äta o sen dra bort till sofie!


www.kyssjohanna.se

förut imorse betalade jag mellanskilladen till kenneth jay lane:s röda jordgubbe med kristaller :)
beställde som bekant röda äpplet först, men var inte riktigt 100% på om ja skulle behålla det. skickade därför tillbaka det o beställde istället jordgubben. som tur var la de undan en jordgubbe till mig, för några dagar efter hade den helt tagit slut på deras lager!(vet dock inte hur stort lager de har) men en ny beställning kommer om ca 3-4 veckor, samt att det är lång kö på halsbandet! jisses vilken tur ja hade! halsbandet kommer väl anlända senare i veckan, ytterligare rapport kommer ;)

kan även varmt rekomendera sidan där jag köpte mitt halsband,
www.kyssjohanna.se
information om allt man undrar över finns på sidan, vid ytterligare frågor får man svar snabbt via mejl.
det är säkert,enkelt & bekvämt att beställa från dem via förskottsbetalning. paketet(som är riktigt gulligt!) kommer 2-3 dagar senare hem i brevlådan! :) med förskottsbetalning slipper man ju all extrakostnad(postförskott 50:-) som kan tillkomma (kyssjohanna har även fri frakt!) så med förskottsbetalning betalar man enbart för det smycke man beställt.

smyckena ligger dock lite högre i pris, men kvaliten & utseendet väger upp! se det som en investering ;) smyckena är tillverkade i USA av smyckesdesignern kenneth jay lane him/her self. så det är enbart äkta vara!

får passa på att tacka krille för att jag fick låna 205:- till mellanskillnaden <3

 kenneth jay lane´s kristalljordgubbe, 1150:-

p.s. kyssjohanna har även supersnygga smycken från fler märken, bla cc skye, alex&chloe - värt att spana in!


transformation



vilken hårperiod jag har haft senaste 1½ månaden :O
att gå från blond till möörk.
dock trivs jag i de 3 första bäst(har 4e idag)
föresten är 2&3 samma hårfärg(men 2a bilden är ja precis nyfärgad,
o har massor överskottsfärg i håret,3e bilden är slutliga resultatet - som skulle vara lite guld/varm/mörkblond)
alla mina hårfärger är iallafall proffs färgade av loreal paris, av min moster som är hårtekniker där.
klipper & färgar mig enbart hos henne,skönt att ha en privat/egen hårstylist :)
ska iaf behålla hårfärgen(4e bilden) tills jag klipper mig nästa gång, är inte bra att färga för ofta,
trots att loreal har väldigt skonsamma produkter(toning i affär är starkare/farligare o har mer kemikalier än loreals starkaste hårfärning, det ni ;) )

vilken hårfärg tycker ni jag passar bäst i?

sucker för klänningar!

 förra sommarens favoritklänning,
                                                        är en given favorit även iår :)

 min studentklänning :) 
                                                         bar den med stolthet 16 juni 2006 :)
 senaste klänningköpet, 
                                                           kommer användas flitigt i sommar!

 svarta cocktail klänningen, 
                                                                 invigdes nyår 06/07
 rutiga klänningen är en skön vardagsklänning,
                                                svartvita klänningen är en storfavorit!

kom på en sak :P alla klänningarna är från H&M utom den rutiga(som är från åhlens)

utmaning, vilka är dina favoritklänningar?


Loreal - because you´re worth it!

Igår gick jag modell för loreal paris. gick även våren 2006,så jag kunde redan rutinerna. samlades kl 09.00 för hår&make. jag blev först mörkare i håret(en mörk röd färg) fick behålla längderna på håret(de klippte ingenting) så det var skönt. fick fullt med hårnålar i håret som skulle skapa ett stort afrohår. borta vid sminket fick jag en stoor silver/glittrig makeup. vart sviiincoolt. elin fick page & en rödbrun färg i håret med. lunchen bestod av en kycklingsallad med krytonger,sallad etc. fanns även potatis o sås. ett par timmar senare blev vi eskorterade till konsert & kongress där scenen var uppbyggd. fick köra igenom koreografin nån gång, sen blev det ombyte. vi hade kört "fitting" kvällen innan, men jag skulle iallafall ha på mig en vit halterneck klänning som gjorde att jag såg ut som en grekisk gudinna typ. fick ha mina egna silverballerior. vi vart även bronzade med solpuder över hela kroppen för att få den där solkyssta looken.
när dom tog ut hårnålarna hade jag verkligen stööörsta afrot. ascoolt. sen fixades frillan till på scenen då dom "sydde" det med silvertråd. vart ascoolt. sen lite catwalk o sen när alla hade gått vart det final. då hade dom bubblor som flög runt hela scenen,vilket gjorde det en aningen halt på scenen, men det va svincoolt :)

dock tog det en tid att få bort sminket o frillan,men lyckades totalt efter en kvart ;)




fler coola bilder kommer, på fler modeller, fler frillor,colla outfits mm :)

Skinnjacka!


Efter en veckas sökande hittade jag den.
den ultimata skinnjackan!
hade sprungit runt i alla tänkbara affärer, sisters,jc,carlings,wasa skinn & mode,bikbok mm
men tillslut gick jag tillbaka till wasa skinn & mode igen(eftersom det är högkvalitets skinnjackor där)
& testade lite jackor. helt plötsligt tar expediten fram en svart skinnjacka,
som hon ville visa mig. snacka om att jag tappa hakan. sååå fin.den hade kommit in denna säsong & såg väl för ögat ut likadan som de andra,men denna hade ett coolt snitt bak på ryggen.
Ett stooort plus var även att den var billigare än den andra jag tittat på(förra kosta 1700) men denna kosta 1495:-
fick även tag i sista storleken med. pjuh.
så nu har jag 60 öre på mitt konto o det är 11 dagar kvar till lön, men vafan
jag har ju fått en fin skinnjacka istället :)

tisdags..

jag vet, jag är asseg på att skriva i bloggen. har inte riktigt haft tid, men iallafall. i tisdagas jobbade ja 13-16 :P (haha va slapp ja är som inte orkar jobba längre :P) sen tränade jag mariannes pass som vanligt kl 17.00
18.30 mötte jag upp anna utanför yngves för en fika/kvällsmat på steves coffee. va evigheter sen ja träffade henne.
först käkade vi mat, jag tog kycklingspett som vanligt o hon en fetaostsallad. sen till efterätt tog ja en daimtårtebit & lattedrink. satt väl säkert där i minst 3 timmar o bara pladdrade. aah ja saknade den där tjejen,gött o ses. (hon jobbar ju så jäkla mycket på statoil nu).
drog hem o sov vid 11.

Föresten...

me&krille
krille & jag 7 mån imorn :) <3

söndag

vaknade 8.50 o var aspigg! nu är det dock annorlunda :P skulle egentligen gymat nu, men jag orka inte haka på :P va tillräckligt duktig igår då jag tränade 2h 30 min igår :) (medel schlagerpass & fym 1h30min - friskis&svettis)
sitter istället o äter jordnötter i brist på godis :O funderar på att dra till konsum sen.
har tankat över alla melodifestivalenlåtar till ipoden. aah :) o nu lyssnar ja igenom dem på datorn med :P jag är en äkta schlagernörd ;) hehe (o en stolt sådan)

nää, dags att gå ut o städa Fannyälsklingens bur! :)

Melodifestivalen: The Arks seger!

1.    image118

2.
 3.

jag är nöjd med segern i årets melodifestival. The ark vann en solklar seger! Jag gissade ganska så bra i nåt inlägg innan om att det var dessa 3 som skulle komma 1,2,3.

För mig hade det inte spelat någon roll om vem utav dessa 3 som vunnit eftersom alla var lika bra.Alla hade säkert placerat sig bra i Eurovison song contest. Men the Ark är coola(speciellt ola salo - som passar extremt bra i svart hår& smink.)
Måns&Andreas är väldigt heta dom med. kolla in aftonbladet för att se måns i bar överkropp ;) hehe,hot

fredagen

igår jobbade jag som vanligt. drog hem till tina sen. vid 17.45 mötte vi upp linda & sen gabbe utanför cosmic bowling. hade bokat en bowlingbana - för lite tidig discobowling ;) det var som alltid askul. en öl/drink & lite bowling med dunkadunka :) JAG VANN :) höll även löftet att slå en strike för mamma ;) hade 110 p första serien yeah!
efter drog vi till steves coffee. tina & jag delade på en skål med french fries o dippsåser. men hon åt typ 5 stycken så ja moffa i mig resten ;) sen drog linda & jag vidare till coffee house by george för en varm choklad ;) hehe. 

dagens outfit
 


Melodifestivalen!!

har äntligen fått hem skivan, sitter o lyssnar på den just nu! :) aaah me love schlager!
Det är så kul att Melodifestivalen har utvecklats & är utanför ramarna mot vad den var förut. skrällar o allt. mm
har inte missat en sekund på årets melodifestival :) antingen har jag suttit hemma o myst eller lyckats att få folk på förfester att se den :) hehe!

mina favoriter för ikväll:
 
Måns - cara mia
the ark - the worring kind
sonja alden - för att du finns
andreas johnsson - a little bitt of love

inte så nåra favoritet :P nästan halva startfältet :P men jag tror att 1a platsen står mellan måns eller ark. andreas kommer nog 3a tror jag.


dagens outfit



nyinköpa klänninge: sisters - riley el deluxe
nyinköpta armbandet -. gina tricot
tights - jc
mockastövlar - scorett
vita kappan - h&m.se
skinnväskan - indiska

invigde min vita kappa igen efter att den hade varit på kemtvätt. vad ren den hade blivit! så jag är supernöjd med resultatet! :) dock tog det ca 1 vecka eller lite mer från att den lämnades in till att pappa hämtade den, men priset var värt väntan. jag trodde det skulle gå på typ 250:- eller nåt, men det kostade bra 90:-!!!! :) :)

snart helg!

urk jag orkar inte jobba imorn, men det är pengar, o pengar = shopping ;) hittade 2 så grymt snygga skinnjackor i förrgår som jag must have(iiaf en) den ena kosta 999 o den andra 1599... hmm... ska få en trisslott från jobbet så jag kan ju alltid hoppas att jag vinner minst 2000 kr eller nåt så ja kan köpa en skinnjacka :O

har förövrigt retunerat äpple halsbandet, ska byta det till en jordgubber istället. visst var äpplet fint men en jordgubbe, det är jag ;)

igår drog jag en sväng till ikano med sofie. hade inte varit där på ett tag så det kändes att det var på tiden. skörden blev: 1 klänning, armband, hårklämmor, ögoncreme. hade även köpt en klänning inne i stan tidigare på dagen.

men den ena klänningen lämnade jag tillbaka idag & köpte en present till någon :O talar dock inte om vad det är för personen i fråga läser min blogg ;)

imornkväll blir det discobowling med linda,tina & gabbe på cosmic. ska bli nice, va ett tag sen jag bowlade. blir antagligen att ta en fika sen efteråt oxå.

jag oooorkar inte jobba imorn :S

Den har kommit!

ringde till hem både igår & idag för att fråga mamma om mitt halsband har kommit i brevlådan, & idag sa hon att det låg ett paket från www.kyssjohanna.se där i :) soft!
Nu ligger det här framför mig på databordet inpaketerat i plast, vill inte slita upp förpackningen eftersom man inte får skicka tillbaka den då. När jag först såg halsbandet kändes det en aningen plastigt(själva äpplet & röda färgen)
men halsbandet är ändå snyggt, vill testa det men det går som sagt inte....tänker visa för sofie o fråga vad hon tycker sen...

idag har jag varit & bytt storlek på tröjan som bror fick igår,han tyckte den förra satt tight(vilket jag inte alls tyckte) men visst om han ska bli nöjd var ja tvungen o byta storlek.'

har även hunnit med lite shopping idag meeeed. har köpt en kort röd kofta på gina tricot samt spanat in en såååå grymt snygg svart skinnjacka(på bikbok av alla ställen) kvaliten va skitbra,priset likaså(999) för om jag skulle gå o köpa en på wasa skinn & mode skulle ja få lägga ut minst 1500:- på en i princip likadan jacka.

i´m a shopaholic!

vårtecken nr 2!

Idag har jag faktist sett dem! Vitsipporna
Såg de små raringarna på vägen till körskolan & blev helt fylld av vårkänslor! :)

image110

Tillbakablickar : studenten

Fick lite flashbacks igår från Studentdagen. Åååh vilken härlig dag! Det var riktigt soligt & varmt, studentfrukosten i trädgårdsföreningen var som ett stort vitt hav av glada studenter. Avslutningen i aulan, väntan på utspringet, själva utspringet för o möta släkten, åka traktor & vagn med dunka dunka samt studentsånger. Hämtad i röda vrålåket, mottagning hemma hos mig med massor fina paket(mobil&digitalkamera) god mat, studentmiddagen på stora hotellet & platå på kvällen. Det var ett härligt & intensivt dygn som jag gärna upplever igen! :)


studenten



wok away :D

varken jag eller johanna var sugna på matlådorna vi hade med oss idag till jobbet, så när klockan slog tolv rusade vi, daniel & herman till Wok Away för lite Take Away lunch :D alla köpte en "yum yum" : äggnudlar,kycklingfile,ostronsås,färska grönsaker & till det får man en 33 cl cola till för 55:- smaskigt & billigt :D

& jag som skulle köra en nyttig vecka :P det gick ju bra... redan idag har jag ätit 2 chokladbar´s & nu ligger en kockosboll som väntar på mig ute i köket ;)

.....

kollade nyss mina slantar på internetbanken, & oups har redan bränt lite mer än hälften av lönen :O shit happens.har ändå kvar ca 1500:- i fast utgift samt en födelsedagspresent till Krille. Men jag hittar alltid nåt sätt att överleva på :O ;) Har iallafall köpt "it" halsbandet :) det är huvudsaken, som förövrigt borde komma på posten snart :O

Dagens inköp

Finally! Skorna som jag suktat efter på hm.com har kommit in i butik :) yeah. (har ju aldrig blivit av att jag beställt på dem på nätet)
De hade dock bara kommit in i silver, ska haffa ett par i guld så fort de kommer in!(eftersom det är guld jag helst vill ha)
har även köpt en försenad födelsedagspresent till bror, det fick bli en marinblå piké tröja med vita ränder, känns väldigt sailor & snyggt :)
köpte även ett par örhängen med fiskar på från gina tricot, dom var så ful/coola så ja kunde inte motstå dem :P haha!
image113image114

H&M är allt bra :)

Dagens Outfit



rutig skjortklänning - Åhlens
tights -jc
(trogna) skinnväskan - indiska
håret uppsatt samt inbakade flätor
silvriga naglar - mavala lacket

ej på bild
svarta mockastövlar(gamla) - scorett
svarta vinterjackan - stadium

på bilden har jag även på mig mina nyinköpta silverballerior :)


promenad & träning

tog nyss en promenad till affären för att handla lite gurka till kycklingsalladen. Ljuvligt :) vägarna fria från snö,solen sken,lagom temperatur. Blev därför en liten omväg dit & hem. Känner mig mycket mycket piggare nu efteråt.
Kommer nog bli ännu piggare sen när pappa & jag drar till gymmet :)

p.s. knät känns mycket bättre idag :O helt otroligt. d.s.

silver

mamma & jag hade manikyrstund igår kväll vilket för min del resulterade i silverlackade naglar. Mycket snyggare än guldiga naglar(& jag som ändå är mer guld än silver :O ) färgen känns väldigt clean.
 Upptäckte även igår att jag är Mavala lover. Hittade 14 mavalalack i min nagellåda :O upsi. Rensade dock ur 4 st + en massa andra gamla lack.
Bild kommer senare 

Vårtecken !

Nyckelpiga! Såg en alldeles nyss när jag var ute på altanen. Det känns verkligen att våren snart är på väg, snön smälter, solen skiner, en liten nyckelpiga samt andra vårtecken :) aah våren är efterlängtad!


Andra chansen

yeees! helt kanon att sonja alden gick vidare till final! hennes låt är helt underbar! Håller tummarna för bla henne i finalen.

rekord!

så många besökare som jag hade igår har jag aldrig haft förut :O Än så länge är rekordet besökare 78 stycken, men det gör inget om det stiger ;)

2 nya tröjor for free :)

har fått 2 tröjor idag :) Krille har varit så klantig & krymt sin favorittröja i tvätten, likaså har brors snygga tröja krymt  i tvätten så dom har jag tagit över :) lite stora på mig dock men perfekt som myströjor när man fryser :)

Knät spökar

mina knän blir bara värre o värre känns det som, iallafall mitt högra knä. Igår small det till när jag satt på huk så det gjorde svinont. gaah är väl antagligen nån infektion i knät eller nåt :S gaah jag har blivit så rastlös pga detta, har vågat träna 1 gång denna vecka o den kändes halvdan. Om jag ska träna så ska det vara ordentligt så svetten rinner & det känns superskönt efteråt.

Men det är nog dags att fixa tid på vårdcentralen eller nåt. För såhär kan jag inte fortsätta ha det...

KJL på väg :)

I torsdags beställde jag äntligen halsbandet från Kenneth Jay Lane på hemsidan www.kyssjohanna.se Leveranstiden ska vara ca 2 dagar så den bör komma på måndag eller tisdag :) hoppas det är lika fint i verkligheten som på bild! :)
Dock är det ingen som vet riktigt vilket halsbandet det var jag köpte, de flesta vet dock att jag velat mellan dessa 2

så vad tycker ni, vilket är finast?


Bilder & annat från veckan...

vad slapp jag känner mig som inte orkar fixa vettiga inlägg :O iallafall kommer lite blandade bilder från veckan, lite outfits,shoppingfynd mm ;) enjoy

 förra söndagens outfit, nyaste klänningen, love it! Passade på att bära den på brors 16års dag

måndagens outfit.pappas hugo boss skjorta,väst MQ,jeans carlings&bruna knähöga stövlar wedins

Krille puddingen, plattade håret på honom förut idag, annars är han en lite halvt krulltott ;)

det guldiga nagellacket jag köpte tidigare i veckan, känns sådär, tänkte testa silver imorn.

de röda nya pumpsen som jag köpte i tisdags, fick tag i sista 37orna :) Skorna kommer från Donna Girl.

Veckan som gått...

har jobbat hela veckan som vanligt, förutom i tisdags då jag tog lite ledigt. Bla lagom tills lönen kommit :O eheehe passande ;) dock lyckades jag hålla i pengarna, men kom iallafall hem med ett par till röda pumps(dom andra "dödar" mina fötter) o de nya är mycket finare :) Samt senare i veckan 3 stycken nagellack(ett stärkande,guld& silver)
Knäna har börjat spöka mer & mer. Speciellt mitt högra knä, har därför inte vågat träna så mycket denna vecka(gymade i fredags men körde inte alls mycket ben) Bör nog kolla upp min knän. Min chansning kan vara att jag har åkt på någon slags inflammation.
Stackars Krille drog vänster knä ur led i tisdags på sin krickboxnings träning :S Men knäpp som han är ville/vägrade han att ambulans skulle komma o åka upp till sjukhuset. Istället åkte han hem o lindande in det. Dagens efter kunde han fortfarande inte gå. Så tillslut efter en dags tjat åkte han på torsdagen upp till sjukhuset o röntka knät - det visade sig att han hade blod i knät som dom fick suga ut med hjälp av en stor spruta :S urk. Så nu för att knät ska bli bra igen får han gå på kryckor. Känns bra att jag tjatade på honom :)
I torsdags drog ja ner till Ingelas o klarade C testet på datorn, känns gött. Ännu ett närmare steg till körkoret :)
krille sov över från fre tills idag,myspys.

& idag har jag slappat o laddar nu inför Melodifestivalen - andra chansen!


Lite sent, men förra helgens partybilder :O




joel(2a bilden) fyllde 20 år vilket firades genom att gamla ribban eller Bar BQ som det numera heter hyrdes. förfest hemma hos tina o buss till stan där festen var igång. Hade verkligen skitkul. Lagom folk, bra musik, lagom dricka o allt. Senare på kvällen hade det dock snöat massor så det låg säkert 10 cm snö ute, brr för att gå omkring i höga pumps då :O blev lite nattmat på Five Tastes. Därefter drog Krille,jag & sofie hem med svarttaxi till lambohov.
O dagen efter mådde jag tipptopp medans sofie o krille mesade sig lite :P hehe.