Is this how we say goodbye?

funderar ärligt talat på att lägga ner bloggen. har ingen motivation, har inte tid, inget direkt vettigt att skriva om. Ett tag försökte jag vara relativt aktiv. men paaaalla!

om det är någon som har några invändningar så säg till.....

fiasko

eurovision song contest kändes som ett enda stort fiasko! the ark som var favorittippade floppade, dåluga bidrag, knäppgökarna med glitter,läppstift mm kom 2a. pakt, dvs att baltländerna/grannländerna röstar på varandra. vad är det för sätt?! nä jag blev som sagt var besviken på gårdagen. dock fanns det några bra låtar, men det mesta var skit. jag som hade sett fram emot eurovision, får väl hoppas att nästa år blir bättre. suck.


lookalike?

image253

det var väl nice då! :P

hejja the ark!

image252

självklart det kommer bli Sverige som kammar hem
Eurovision song contest ikväll!
no doubt about it!
hejja the ark

dagens outfit

idag orkade jag faktist lägga upp lite bilder. jippi för mig.



vitt brottarlinne : H&M
marinblå shorts : riley (sisters)
jordgubben : KJL
(vet att bh:n lyser igenom, äsch orka bry sig :P )

håret blev uppsatt i inbakad fläta vid luggen, resten av håret uppsatt i en knut på sidan med en gul blomma, fräsht! :)

spåret

tog en runda i spåret förut idag. blev påmind ännu en gång varför jag inte tycker om att löpa. aaaaaj mina öron. får alltid ont i dem när jag springer. why? nån som vet varför? springer jag förfort :P ? fick ont i benet efter 2/3. segt. så det fick bara bli 2,5 km. men ska försöka springa ca 3 ggr i veckan nu i sommar så jag håller mig fit for fight på stranden :)

just det, precis innan jag börjat springa mötte jag Johanna & hennes söta lilla hund(welsh springer spaniel) på 4 månader. jisses vilken liten cutie hunden var. ivrig & nyfiken som alla är när de är små :) sötaste!
slänger in en bild på rasen som jag googlade på.

känns konstigt

idag var sista arbetsdagen på mitt, nu gamla jobb. känns konstigt att inte gå tillbaka dit på måndag. har iaf jobbat där sen 15 aug 06 - 11 maj 07. ett tag iallafall. men om jag mot alla odds inte trivs på det nya får jag komma tillbaka till det gamla ;) schysst.

min musarm har fått vila från dator & bloggande sen i måndags. Den känns så mycket bättre nu. Inte lika överansträngd som innan .

Annars har det väl inte hänt så överdrivet mycket i veckan som gått, shoppat ett par svinsnygga marinblå shorts från sisters/riley för 500 pix.
Pappa har även igår torsdag fyllt 42 år.

tänkte lägga upp en dagens outfit, men jag orkar inte. har iaf på mig en schysst a-linje klänning i blått från topshop samt kjl jordgubben.

eurovision song contest imorn! :)

HAHA

gjorde ett test på http://blogthings.com/whatagequiz/ för o se min "egentliga" ålder. såhär blev resultatet :

You Are 14 Years Old
                                        

Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

smått o gott från veckan(ja vet - jag är dålig på updateringar)

har nog fått musarm pga jobbet :S blä!

föresten, fick ett nytt jobb i onsdags! börjar 14e maj, im so happy :) kommer dock stå kvar som anställd på gamla jobbet dock som passiv(ifall jag inte trivs på nya - vilket jag hoppas att jag gör)

drog & shoppingfirade lite kom hem med 3 klänningar,bikini & kjol :P


har även tagit lite trädgårdsbilder & fannybilder (som förövrigt fyller 4 år idag! <3 )




har även seriöst funderat på lugg. vet inte om jag vågar. men det växer ut, en bild från när jag lekte med håret(det är allså mitt hår men som jag gjort till fejkad lugg!)
 vad tycker ni, lugg eller icke lugg?`

utmaning,

vem kan göra sk "8 lockar" med hjälp av plattång.

 det kan hända att jag berättar ;) det är iallafall enkelt & coolt.


valborg

hade så kul igår :) dock blev det varken eld eller shake ass.

drog till tina runt halv 9 tiden. "förfesten"(som blev hela festen sen) va redan i full gång. tina&robin var i full gång med att fixa schyssta drinkar i magic bullet. fick en asgod kiwi drink till att börja med. sen blev det både cider,bacardi,asti o fler drinkar. snus med för den delen :S oups. asbra musik hela tiden, lekte även lite lekar, drinklekar & "jag har aldrig" skoj skoj. kareoken sattes även igång. jag som tidigare på kvällen sagt att jag skulle mima, skrålade ett par låtar för full hals :P haha! sofie & jag fick även värsta draken ditmålad på våra armar. ascoolt. gick runt armen flera varv. dock har den suddats ut lite nu så det går inte att visa. har även blivit bjudna på inflyttningsfest 12e maj (fuck samma kväll som jag hade tänkt se eurovision song contest! oh no :S have to make a choise)
in till stan halv 3 för lite fylle kebab/pizza. såååå gott! kebab & pizza smakar alltid extra gott på fyllan :O
hade bestämt att åka till krille för att övernatta. tog därför taxi dit själv(200 jävla spänn!!!) under tiden i taxin försökte jag få tag i honom hela tiden men fick inget svar. suck. inget svar när ja va framme heller....han hade iofs mått illa tidigare på kvällen så jag antog att han hade däckat i säng. kunde ju inte ringa på dörren heller för då skulle de andra vakna. suck... rignde johan som bor nån gata bort & hade tur så jag fick slagga där. (hade inte pengar hem heller eftersom kortet låg hemma o sista pengarna rök på taxi) sov iallafall på en skön madrass på golvet. nice. fick även frukost, bästa komma igång frukosten. det första man ska göra dagen efter(förutom massor vatten) är kräm! jordgubbskräm,aprikoskräm eller kräm av nåt slag. mycket socker i & magen klarar det. piggnade till snabbt.
drog senare över till krille(det var tur att jag inte sov där endå säger jag bara) 1. han var sjukt bakis, 2. han berättade lite... hm hm hm... han va tråkig hela dagen så jag drog hem halv 4.

har redan käkat godis, men är sjukt sugen på snacks. sourcreme eller ostbågar. *dregel.

jobb imorn :S