felklipp :S

igår sprang ja runt till olika frisörer för att få en akut klippa lugg tid. det var fullt överallt! (lättare att få tid en lördag!,konstigt ja vet. eller så hade ja tur då eftersom ja fick tid direkt på första frisören ja besökte) men tillslut tog ja en tid där ja fick vänta i 45 min.
jag bad tanten(övre medelåldern) att putsa till luggen lite, allså att den fortfarande ska vara lång men att ja kan se.
vad tror ni hon gör. hon klipper den spikrak så luggen står rakt ut o klipper den så kort som till ögonbrynen när den är blöt, sedan fönar upp den till pufflugg! den blev svinkort(trots att ja platta som en idiot när ja kom hem)
jag ser ut som en liten skolflicka :S helvete! ja blev så chockad att ja inte fick fram nåt ord utan betalade o sprang ut. givetvis skulle ja inte betalt, i all hast fick ja inget kvitto vilket inte heller är så bra...

så nu blir det uppsatt lugg ett tag. måste ha massor hårnålar för att den ska sitta på plats. inte det finaste... suck... jag ska aldrig gå dit igen!

hoppas att luggen växer ut lika fort som sist!

off

är lite seg på bloggfronten nu märker jag :P men det är mycket på jobbet, på fritiden flänger jag hit & dit vilket gör att jag inte får så mycket tid över till bloggningen.
Men efter den 9 nov(min födelsedag) tror jag att ja kommer få lite mer tid över, eftersom jag endast önskar mig bidrag till laptop (vilket jag hoppas på att få :P ) så kan jag sitta i mitt rum o knåpa ihop något.
Då blir det mer dagens outfit, har massor nytt att visa! har hittat det ultimata baslinnet! it´s sooo perfect! prisvärt också! :)

måste försöka komma på nån snygg bloggdesign. men ja suger på sånt :P haha. kanske nån som kan hjälpa mig? :P iofs har kenza skrivit några inlägg om blogghjälp, kan försöka mig på det :P

i won :)

image403

denna blomma(den ljusa) kammade jag hem hos
www.nettansliv.blogg.se jag tackar & bockar!

hurtbulle

nu ska ja förhoppningsvis ha kommit igång med träningen igen! i måndags tog jag 25 min promenad på lunchen, igår gymade jag(inte så mkt ben eftersom knät inte känns helt hundra) o en 25 min promenad på lunchen idag med :)
har iallafall lite träningsvärk i armarna så det känns gött. då vet ja att jag har tränat!

image402

babyboom



fick nyss ett sms av pappa, en bekant har precis fått barn , ja visste inte ens att hon va gravid! fick veta igår att min pojkväns kompis ska bli pappa, ytterligare 5-6 pers i min omgivning är gravida. jag börjar bli lite rädd, alla var vuxit upp så fort, jag själv är inte alls sugen på barn. jag är inte ens 20 :O

självklart vill jag också ha barn någon gång, i framtiden men inte nu, absolut inte nu! har så mycket jag vill uppleva. Men jag förstår ändå de som är sugna på barn.

Men nej inte nu!

why?

mitt öga blev ömmt igår igen, imorse va det igensvullet. skit! varför? vill inte ha det igen. det är svullet o ömmt o ja kan inte titta ner :S

.....

+ det så försov ja mig lite imorse(som vanligt!) o så va det så jädrans kallt ute så ja tog bilen(dock lagligt denna gång!), blev dock försenad eftersom ja fick skraapa rutorna, kom sedan på att jag glömde böckerna halvägs till jobbet. det lockar mig inte att cykla längre! :(

knäppaste dikten!

läste en dikt som nille o drugen hade knåpat ihop i fredags. de hade skrivit varannan rad var :P

Solen är här, du är där

Du är naken, jag är frusen!´

Du är kass, jag simmar i LASS

Du steker i köket, jag hackar löken

Jag drejar krukan, Du bygger en vassbåt

Du har köpt en kanin, han bor i krukan

Löken är stekt, nu finns det plats för kanin

Jag har gjort en hatt, du fyller den med löken

Kaninen steks, Du börjar med sås

Ost, smör, och kassler, Du hämtar fräsaren

Fräsaren är redo, nu blir det åka av

Marken skakar, från kaninen hörs ett märkligt ljud

Nu är det uppenbart, Köttet är mört

Du är fortfarande naken, din hud är svart som natten

Bengt och Sune springer runt, Gurkan suktar på bänken

Vid horisonten ser man hästar, fräscha och slanka

Phresh stog det på tröjan, Coola bananer

haha nästan den mest orginella dikt ja hört :P haha!
fast ja tycker inte om kaninbiten :( stackars kanin!


tacorace

idag ska ja haka med sofie till maxi för att inhandla massor tacos till helgen. jag känner mig extra snäll som ställer upp med bil så hon inte behöver åka buss hem med all mat. För att det ska bli lite billigare får vi låna mammas icakort, det tjänar ju faktiskt både sofie o mamma på. mamma får poäng, sofie rabatt.


:)

Phillip Lim

det var koftan från Phillip Lim jag hade beställt(ja vet krille, du hade rätt,trots mitt svar :P ) men den va förstor,endast kemtvätt o så var man tvungen att täcka över knapparna. sånt bestyr vill jag inte ha med en tröja, speciellt inte när den va så dyr också. därför ska jag skicka tillbaka den. men shit vilket bestyr det verkar vara! först mejla dem, få en kod man skriver på returlappen(returlappen är förövrigt ett enda virrvarv) sen kontakta dhl, lokalisera kontor, eller få dem att komma hem o hämta upp paketet. ej klistra igen paketet eftersom dhl ska kontrollera det. sen skicka iväg det. om man inte gör så ansvarar net-a-porter ej för bortkommna returer. blä :S


onsdag 17/10



NY! kofta - Boomerang (inhandlades igår!)
tee - Marc Jacobs
kjol - H&M
strumpbyxor - H&M

skor - scorett
väska - indiska
(va så varmt ute idag så ja behöve ingen jacka!)

skraj!

ALDRIG MER, JAG SKA ALDRIG MER GÖRA DET.

blev helt förstöd efteråt, vad nära det va att det hade gått illa :S aldrig mer!

håll utkik efter mig!

ni som får hem inredningstidningen "hemma" får hålla utkik i julnumret. Jag ska nämligen vara med i det :) min kompis tina får hem hela fototeamet hem till sig. hennes sambo ville inte vara med på bild så jag blev tillfrågad :P hehe. ska bli skoj. vet mer om det imorn. ;)  tror dock att ja inte får ta bilder... ;)

kortfattat om helgen

i fredags jobbade jag till 22. drog direkt till platå för en drink med födelsedagsbarnet. hon fick även en present av mig, sminkning på face. snackade med nya trevliga männskor. stötte på nille o co. det va trevligt. mötte även min forna danslärare, mer säger jag inte. hem med sista bussen, testa tröjan o jackan mitt inatten. sen sova

i lördags gjorde jag inget speciellt. drog till pojken på efm. vi köpte massa mat o annat onyttigt. käkade tacos på kvällen(jag hjälpte faktiskt till o lagade maten!) sen svulla o film, chuck & larry. den va mkt bättre än jag trodde den skulle vara. spelade även en del tvspel också. har blivit helt addicted :P haha!

mat på sängen på sön,mer tvspel o mkt annat. skulle åkt på  homeparty,spafest hos tina. men spatanten va sjuk så det får bli en annan gång.

H&M model

image395
jag döpte den till krille
tröjan är väääldigt fin!
Enligt mig är det den perfekta
looken för mannen höst/vinter

p.s. jag pikar dig bara lite krille :P hehe

GRATTIS SOFIE 21 ÅR!

image371


jag har gjort nåt galet!

men mer säger jag inte nu ;)

avsked

igår hade krille & jag avsked till ralle. han ska ut o resa i ett år, leva i australien i thailand, det kommer blir skitskoj för´n. blev iaf en lunch på ming palace(jag skulle ju vara nyttig!)
han åker upp till sthlm idag kl 09, planet till australien kl 14. 
Den som kommer sakna honom allra mest är nog Krille. Han funderar dock på att resa ner o hälsa på, vore skoj o haka på. måste kanske spara lite pengar först :P
Jag kommer iallafall sakna honom också.


jag & ralle

en månad kvar...

TILLS JAG FYLLER 20 :)

image394

give me give me give me!

image392image393

Denna har jag spanat på under en tid. Jag har letar som en idiot efter en dubbelknäppt kofta i affärerna men det finns ingen! gaah! jag blir tokigt! det är ju så jädrans snyggt!

denna kommer från 3.1 Phillip Lim, long cashmere cardigan. Finnes på Net A Porter.På 50% rea till råga på allt. men tyvärr är den inte billig för det.

Just nu har N.A.P fraktfritt vid alla leveranser fram tills imorn 10/10. alltid nåt.

ååh vad ja vill ha!
antingen beställer jag den(vågar jag?) eller så tar jag gärna emot tips av er läsare vart jag kan finna en dubbelknäppt kofta!

kaos hemma!

igår satte pappa igång med köket(äntligen)
imorse va det kaos hemma, hälften av köket befinner sig på altanen, kyl/frys i vardagsrummet,micro i tvättstugan, plast bestick,muggar o tallrikar. äta fruskost vid finbordet i vardagsrummet
på toppen av det stängdes vattnet av en stund imorse.

förhoppningsvis är detta klart tills på fre. hope so.

fyllebugga i höga klackar = pajat knä!

yepp. hade företagsfest i fredags. hade icebreaking med massor roligt skoj. 3 rätters middag. lite musik på scenen, mkt vin. sen bugg med marre, han va full, jag va full - han skulle briljera med att han kunde bugga asbra(o låta mig göra massor snurrar osv) detta var nästan "dukat" för katastrof. jag slog i backen, märkte inte av knät nåt vidare då men dagen efter. ouch! kunde inte gå normalt!

i fredags var det dock mkt skoj, drog dock till krogen sen framåt 12 kanske? skulle ta sista bussen hem så ja kom hem 02, eftersom konferensen fortsatte dagen efter kl 08.30! tror ni ja kom hem då? neeejdå. stannade tills stängning,kom isäng halv 4, vaknade 11. oj. missade därmed heela konferensdagen - som dessutom va betald(ob 100%) jaja. shit happens.

måndag 8/10



trogna sjalen : H&M
kavaj : Gina Tricot
Oversized kofta : La Redoute
Klänning : H&M
strumpisar : Gina Tricot
stövlar : Scorett



onsdag förra veckan

onsdagen outfit kommer en aningen sent, ja vet. men ja har inte haft tid helt enkelt.



sjal : H&M
tisha : MQ
Grå kjol(likadan som den svarta - kunde inte motstå dem!): Sisters
strumpbyxor : H&M
knästrumpor : Indiska
kavaj : Gina Tricot

Stövlar : Scorett

kronisk trötthet

det har stått lite texter om detta de senaste dagarna. jag är jääämt trött. just nu kan jag bara luta ner ryggstödet o börja snarka känns det som.
det har gjorts tester där testpersonerna fick äta choklad(minst 70%)
minst 7 av 10 kände sig piggare. det testades även om de blev tröttare när de slutade äta chokladen,vilket de  blev.

detta kommer jag testa. hoppas verkligen jag blir piggre. (ett annat plus är att godissuget minskar förhoppningsvis :) )

image388


vykort från mormor

image387

detta grattis vykort fick ja av mormor häromdagen(för att jag tog körkort) hon tyckte att det va en passande bild & att det typ var jag framför motorhuven :O HAHA! det skulle se snyggt ut :P

outfit,tisdag 2/10



alltihop H&M :)

lösögonfransar

tänkte tipsa lite om H&M:s lösögonfransar. jag köpte de längsta som fanns. kostar 29,50:- lite kul att exprimentera med. för mig var det första gången jag använde detta. var väldigt klurigt att sätta dit det så det såg bra ut. klippte dock isär dem o satte på bit för bit vilket blir bäst resultat har jag hört nånstans.

såhär blev iallafall resultaten

bild med enbart lösögonfransar:


färdigt med smink & lite mascara ovanpå:


jag valde att lägga fler lösögonfransar på varandra längst ut för lite fylligare känsla.


lite partybilder från den gångna helgen!

jag låter bilderna tala lite för sig själva ;)






måndagens outfit

igår hade jag på mig detta :



sjal : H&M
skinnjacka : wasa skinn & mode
stövlar : scorett
tischa : marc jacobs
kjol : sisters
strumpbyxor : H&M
knästrumpor : gina tricot
3 st ringar på högerhand : H&M
tigerarmband : KJL
läderväska : Indiska
fransk manikyr
perfekta knuten i håret

...& en dumleklubba! :P

avskedsfest

i lördags hade vi avskedsfest för ralle o co. de ska resa till australien & thailand o vara borta i ca 1 år.
lite halvsorgligt. har massor bilder. anagligen imorn(måste panikplugga rättskunskap tills imorn! -prov 5 kap dvs halva boken. hjälp! )