fredag

Det var ganska segt att gå upp idag & åka till jobbet trots den relativt tidiga hemgången igår.



tröja - carin wester NY!
kjol - sisters
trenchcoat - laredoute
kuvertväska - wera sthlm/åhlens
armband - cc skye
strumpbyxor - laredoute

till det mina favoritpumps från vagabond

räkfrossa på roxen

igår hade vi "sommarfest" på jobbet. Det började med en välkomstdrink inne på kontoret & därefter bar det iväg med bussar till Berg & göta kanal. Vi delades in i olika bordsplaceringar & jag blev en Björn. Det delades ut tävlingspapper där vi skulle gissa vem som gjort vad på jobbet, tex "vem råkade tända eld på sin sko på eftermiddagsfika eller vem har snott doftblocken från toaletterna"

därefter vart det räkfross på hög nivå. vi var 4 pers vid vårat bord & smällde i oss hela tre skålar fulla med räkor, mums!
Resten av kvällen får sammanfattas med trubbadurer,san fransisco, skratt,slussar,roliga kort mm.
summa sumarum så var det en riktigt bra kväll.

Jag valde att åka hem direkt efter båtturen eftersom jag skulle upp & jobba kl 8 idag.,

kvällens roligaste var dock att jag blev skjutsad till jobbet av pappa & det såg några utav mina kollegor det MEN de tror att det är min pojkvän som har skjutsat mig. Fräsch pappa?

Lite bilder:















& kvällens klädsel vad:



klänning från acne,kavaj,pumps,strumpbyxor & nya kuvertväskan(allt svart) sned knut

carin wester

Denna tröja har det bloggats lite om när den kom ut i butik för endast några dagar sedan, bla Linn har införskaffat sig den. Jag som är inne i en randig period nu var ju bara tvungen att springa in till Solo & testa den. Givetvis kunde jag inte låta bli att köpa den!


which one?

jag har problem att välja vilken utav dessa två halsband det är jag ska köpa. De är ur samma kollektion,fast från två olika sidor. ena halsbandet är det rea på & kostar ca 400 kr mindre än det andra. Utan att säga vilken som det är rea på så vill jag ha er hjälp. Vilket halsband skulle ni valt?



Båda : kedja 80 cm & hänget 2 cm

löneshopping

jag hann inte springa på stan så mycket idag eftersom jag började jobba klockan 11. Fick med mig en gobit iallafall.



en kuvertväska i äkta skinn från Wera Stockholm. Det var nästan en månad sedan jag såg den första gången, därefter har jag inte riktigt kunnat släppa tanken av den men trodde att den antagligen var slut i affären vid detta laget. chansade & sprang förbi, men jovisst fanns den kvar :) Väskan är av modellen större,skinnet känns mjukt & detaljerna på den är underbar, dock är det lite svårt att visa det genom en bild. Pris på denna raring är 499:-

måndag



tröja - forever 21 NY!
kjol - MQ
armband - AV.Max & ccskye

till det : skinnloafers(din sko) väska (miumiu)

p.s. Älskar min nya tröja!

mmm massage!

häromdagen bokade jag in 4 st massagetillfällen under hösten. Ska bli så skönt att få gå & ta hand om sig 1 gång i månaden. Priset är ynka 150:- för hela 45 min massage! Bergqvist massage heter stället & ligger på industrigatan. Det är elevbehandling jag kommer gå på eftersom de har KY utbildningar där som utbildar dem till certifierad massör. Det blir både billigare  & längre massagetid :)


uttråkad till max!

usch! det är fredagkväll & jag jobbar till 22.10 varav de 2 sista timmarna sitter jag HELT själv! egentligen skulle jag jobbat till 21.15 idag(allså slutat om 30 min) men personen som skulle jobba den tiden va sjuk så jag erbjöd mig att jobba till 22.
När jag kommer till jobbet idag så är vi MAX 10 pers(ord ska vi vara ca 20) totalt. varav typ 6-7 av dem sluta kl 17! förstår inte hur chefen/coachen tänker när de låter så många gå så tidigt. visst en del är sjuka & det är inget man kan rå för.
Nu när det är så många som slutar till hösten också så borde de faktiskt anställa nytt folk! Men vem vill egentligen jobba här? Jag tror faktiskt att ryktet har spridit sig tillräckligt för att folk inte skulle vilja vara intresserade.

Lindorff är ju inte med i facket för tillfället, men nu i höst någon gång ska de skriva på avtal efter att alla vi medarbetare kräft ett medlemsskap, Ärligt talat tror jag att det inte kommer bli så mycket större skillnad än vad det är nu. Ingen löneförhöjning att hurra för(löneförhäjningen nu i maj va 3 kr i timmen - jisses vad mkt pengar, som andreas förut sa " höjningen täcker inte ens det som jag lägger ut på att ha min parkering här" )

jaja, ska sluta klaga nu. jag har faktiskt ett jobb. bättre än inget alls. trots det kan ja ju inte "låta bli" att känna att det är dags för mig att gå vidare. Är sugen på att plugga något, fast vad? En rolig & bra KY utbildning skulle inte sitta fel. vet inte om ja vill läsa på universitetet. framtiden får utvisa helt enkelt.

flytta hemifrån vill jag med göra.

tisdagsmorgon

passar på att skriva ett snabbinlägg nu på morgonkvisten då det fortfarande är relativt lugnt på jobbet.(igår va det katastrof)

igår var jag helt slut i huvudet när jag kom hem. tur att jag va sen igårmorse så jag kunde ta bilen. passade även på att köpa lite kaninmat & titta på söta kaniner inne på 4 tassar innan ja åkte hem.


Jag är sugen på en nystart, när det gäller bloggen iallafall. Antingen att byta sida helt eller att få ett nytt fräscht utseende....



fan nu börjar det dra igång för dagen...


& nu måndagens :)



tröja - H&M
"ridbyxor" - Gina Tricot
favoritpumps - vagabond
armband - 3 st one of a kind & rosettarmband från rachel leigh

2 st dagens förra veckan

jag har fotat outfits,men varit för slö att lägga upp dem.
här kommer två utav dem:

onsdagens:


sjal : H&M herr
t-shirt - MJ by MJ
chinos - Whyred

fredagens:


tröja - H&M
kjol - Primark
skärp - Lindex
halsband - Glitter
väska - MiuMiu

måndag



jisses vad trött jag är. ni kanske ser det på första bilden? på andra bilden försöker jag se pigg ut genom att spärra upp ögonen :P

tshirt - lindex NY!
kjol - MQ
väska - Friis & Co
halsband - supastar
rosettarmband - rachel leigh

påväg hem till mig



bild 1-4 från laredoute

1.skepparkavajen fick jag hem i strl 38 i förra veckan, men den va förstor så nu väntar jag med spänning efter den. Skepparkavaj är verkligen min slags jacka! älskar dem!

2. snygg duffelaktig kofta! hoppas den inte kliar, är ju så känslig för det :/

3. beställde den i svart 167:- fint! blir perfekt tills jag lyckas spara ihop till en ny fin dyrgrip :)
 
4. beställde svart & rött. bra basplagg

5. H&M herr. Har hur länge som helst letat efter dubbelknäppta koftor utan resultat. När jag såg denna på killsidan kunde jag inte låta bli. hoppas S inte blir alltför stort. Funderar på att byta ut knapparna till fina guldiga med mönster på :)


höst/vinterskor har jag även införskaffat. ett par i brun härlig färg, likadana som de svarta vagabond ja köpte förra året :)

mitt nyttiga liv

nu har jag äntligen fått tummen ur nu efter semestern & komma igång med träning samt kommit igång med maten igen. Under min semester var matrutinerna katastrof! Tror faktiskt att ja åt på Mcdonals/kebab/pizza 5 gånger den veckan. illa!

I torsdags rivstartade jag iallafall med ett riktigt hårdpass. totalt vart det :

1 h cykling(till/från jobb samt gym)
15 min springa på rullband
15 min crosstraining
90 min styrketräning.

(har haft sånt träningsvärk i magen fram tills i lördag så jag har inte tränat någon mer gång än, men imornbitti så!)

jag har även infört en fridag då jag får äta mer fritt än de andra dagarna. anledningen till att jag valde denna dag är att lördagarna oftast är utgångsdag(inte varje helg dock) så fram till 00.00 får jag äta vad jag vill(med måtta förstås, inte burgare,pizza etc hela dagen.)
Oftast som oftast äter man s.k fyllekäk mitt i natten efter krogen, jag har kommit på att jag istället kan välja kyckling - eller kebabsallad(givetvis med sås! det klarar jag mig inte utan!) bättre alternativ!

kom gärna med förslag med förbättringar i mina måltider! allra nyttigast äter jag till frukost.

idag skulle jag vara nyttig....

... det gick väl inte sådär jättebra percis.

frukost : mackrill på burk,2 mackor & glas multivitamindryck med massor av socker i
lunch : redthaigryta med bla kyckling & ris i.
kvällsmat : kyckling(färdiggrillad),mycket sallad o en liten klick potatissallad
därimellan : några rutor marabou,lite turkisk peppar & inte minst 4 piggelin!

jaha ja. får väl lyckas lite bättre imorn istället :) träning kommer det även bli också. ska bli skönt!

( bara 7 min tills jag slutar....)


tisdag



kringelfläta
jacka - H&M
gummistövlar - scorett outlet
sjal - H&M herr
stickad klänning - H&M
skärp - H&M
väska - miu miu
armband KJL & CCskye


de på jobbet tyckte jag såg ut som en österrikisk tös i håret, positivt/negativt?


varför blir mina bilder så gryniga jämt? har försökt fixa det men utan resultat. hjälp någon?


sammanfattning av semestern

västervik X2
bilresor
bad från klippor
hattfnatt
sol & bad i massor
shopping
maneter
palladium
batman the dark knight
krabbes
harrys
skräpmat
attakerad av en svan
frigolitblock
windsurfing
skrapsår
grillat
vänner
mamma mia
fräknar
kolmården
nötter & öl
livemusik
landstället
lata dagar
smultronstället

detta får någolunda sammanfatta min semester :)

confused

första arbetsdagen efter semestern då. dagen började med att min dator va stendöd så en ny så en ny fick jag, en modell äldre & större. installerar om allting. ingen koll på något. får upp min jobbmejl, 102 olästa mejl med massor ny info & ändringar som ska ske här. bla coachen +  typ 4 ska sluta/studieledigt osv.

jag kommer även ta upp bloggningen igen. hade ingen direkt lust att blogga något under min semster.