dagens



o shiet va blek ja är :P

kofta : gina tricot
klänning : H&M
strumpbyxor : H&M

jackan,väskan & skorna är samma som de senaste dagarna ;)

INGA SMYCKEN IDAG! (jag hann inte imorse :p)

H&M against AIDS

självklart stöder jag H&Ms sammarbete med ett ex antal kändisar där deras designade tröjor går till forskningen för AIDS.

blev hela 5 st plagg!



hoppas de är lika snygga i verkligheten också!


bags&shoes

ja det blev lite shopping idag med...
från början hade jag siktet inställt på den blommiga minimarket jackan(som kom ut förra året, hoppades på kanonrea på den - ja det finns faktiskt en affär i linköping som har detta i sortimentet,säger dock inte vilken ;) mohaha! ) dock fanns det ingen sådan kvar, istället hittade jag klänningen från samma kollektion, 1500:- på rea. nä inte direkt lockande.
självklart kom jag hem med något annat istället....




2 st kuvertväskor i den större sizen samt ett ugglehalsband - bianco
ja tycker att väskorna ser lite vintage ut, dock är ja inte helt 100% säker på att behålla den röda.vad tycker ni?

lila remmpumps, H&M(lite "strippiga") 

dagens



skepparkavaj : la redoute
halsduk : indiska
väska : chloé edith
skor : vagabond
klänning : H&M

väst : H&M
halsband : H&M
+ ett osminkad nylle

skakis

jag skulle egentligen tränat igår, men då va jag förlat(hade sovmorgon till 13..) samma arbetspass hade jag idag men imorse hade ja inga ursäkter så det va bara sparka sig i röven & ta sig till gymet. va även tvungen att köpa nytt medlemskap & årskort, dock kommer ja få tillbaka allt vid nästa löning(friskvårdsbidraget.)
tränade som ett as. svetten lackade & jag sprang mellan maskinerna, riktigt skönt att vara så effektiv. efteråt va ja helt skakis när ja skulle gå upp för trapporna för att komma upp till omklädningsrummet.

jag börjar känna av lite träningsvärk nu,iallafall i vänster arm(den svagaste) . tror benen & armarna kommer värka mest imorn. 




dagens



ganska många bilder :P

body : gina tricot
skärp : H&M
kjol : MQ/zoul
strumpbyxor : H&M
skor : vagabond
armband : indiska & kyssjohanna

väska : chloé edith
jacka : laredoute

minispa

passar på att ha ett minispa nu innan läggdags.  fick bli lite nagellackering & ansiksmask. min hy har helt plötsligt blivit snustorr vilket gör att det svider som satan såfort jag sätter på lite fuktighetskrämer. bäst att bombadera huden med fukt!


dags att kolla på allt vad en tjej vill ha!

fyndat!

idag precis lagom till löning blev det lite förmiddagsshopping innan jobbet. JAG VILL VERKLIGEN HA VÅR! tänk att få strosa runt & köpa vackrapumps,sandaler,klänningar,skjortot,kjolar,toppar,brillor osv! gah!
idag fick det bli 50/50 fanns lite kvar på rean som åkte med hem.

detta kom jag iallafall hem med:



blommiga skor : H&M 298:-
skärp : H&M 98:-
ankelboots : Åhlens, vagabond (lite hopeaktiga enligt mig.) 299:- rea (ordpris 900:- )
kuvertväska :  MQ ,friis & company 129:- (ordpris 300:- )
+ ett halsband & bh

jag är trots allt nöjd med dagens skörd. hittade snyggaste stövlarna på scorett, dock ordinarie pris 1800:- ridstövleinspirerade, dock kändes det väldigt onödigt.
jag måste få tag i en snygg röd kjol! så är det bara!

talk to the hand!

idag damp det ned ännu ett paket från kyssjohanna i brevlådan. gissa vad som låg i?!

taaadaa ännu ett one of a kind armband! denna gången ett enkelt svart sådant med silverhand.

så nu har jag allså
en doublewrap i rött läder med berlockerna talk to the hand,never give up & luck
talk to the hand i rött silke
talk to the hand i svart läder

alla berlockerna är i silver.

detta är mina favoritarmband. oftast bär jag alla tillsammans men de är minst lika snygga med endast en på armen. doublewrapen är dock snyggast med minst 1 armband till.



är sugen på ännu ett armband,men får nog lugna mig lite!

I can´t get enough!

tisdag & onsdag

äntligen! en outfit! det va ett tag sen, eller rättare sagt 2 st på en & samma gång får det bli! fotade en outfit igår men jag hittade inte kamerasladden! letade som en tok, men som vanligt hittade jag den idag på ett väl synligt ställe...typiskt mig.

TISDAG


cashmerekofta : laredoute
storskjorta : veromoda
strumpbyxor : H&M
väska : chloè edith
armband : 2 st one of a kind

stövlar : vagabond

ONSDAG


kör på en annolunda "pose" idag. ser kanska roligt ut dock

kofta : wera stockholm
tisha : 365 sunshine
kjol : zoul
strumpbyxor : H&M
väska : chloè edith
armband : one of a kind

mcboots : vagabond

flowerpower

I måndags kollade jag som vanligt igenom Aftonbladets mode, där fann jag i bildspelet om vår/sommar ett gäng härliga outfits. bla en denna blommiga klänning från Stella McCartney! En perfekt blommig klänning enligt mig!

bild till vänster.

image507

p.s. jag är även rejält sugen på klänningar med ena axeln kvar, denna kändes dock inte direkt somrig, mer elegant, så den tyckte ja inte passade in bland sommarmodet riktigt,

sunksandra

jahopp. sjuk blev jag. har varit hemma tors & fre från jobbet. halsen är nog den som har tagit mest stryk. men även lite feber & en rejäl förkylning fick jag. visst det är skönt att vara hemma någon dag, men när det inte finns något att göra.
i lördags hängde jag dock med till norrköping för att fira farbror 40 år. dock va vi inte där sålänge, rätt skönt ändå. blir ändå samma gamla visa att de äldre sitter & snackar om hur det va förr :P haha. händer alltid när vi firar i nkpg(där all pappas släkt finns.) 

sen bar det iallafall hemåt eftersom helen på jobbet skulle va en liten ferre. det fick bli en lugn kväll för min del eftersom jag var riktigt frisk än. tog också bilen dit så då va ja tvungen att hålla mig nykter. det va riktigt kul, men om sagt va det hade ju varit roligare om ja hade fått hänga med ut & festa med de andra. det hade tillochmed bokats vipbord på harrys. julia på jobbet har även vid sidan av det ordinarie jobbet, en tjänst hos oriflame. så hon hade "dukat" upp ett bord med maaaassor produkter.  sen anordnades det en liten tävling där alla fick varsin produkt. jag valde ett bra läppcerat specialicerat för sommarens strålar. begav mig hemåt vid vid 11 tiden medans de andra festade vidare.

nä dags att dra sig från datorn, men det är ju så mysigt att sitta i sängen med datorn i knät samtidigt som man tittar på tv. kanske ut & ta en promenad? blir nog att ringa sofie lite senare.
(helt onödigt inlägg....typ)
ciao

jag får skylla mig själv!

imorse när ja vaknade var jag så hes att jag inte kunde få fram ett ord. dock var ja tvungen att få fram rösten & få liv i broshan eftersom han försovit sig till skolan.
sen  stressäta,mata kaninen & packa.
mitt i all stess vimsade jag till det totalt.
sprang ut o matade kaninen i tofflor,sen in snabbt, packa in i bilen,låsa osv.när vi skulle dra så kom ja på att ja glömt cdskivorna vi skulle lyssna på i bilen. snabbt in & hämta sen köra iväg.
när vi kom ut från gården kom ja på att ja hade på mig tofflorna(som är såå fula & flera strl förstora.) snabbt vända, åka hem byta skor, åka iväg igen.
åka fort till krille, hämta religionsbok(ska börja läsa religion på komvux imorn). sen släppa av bror, åka till gymet.

efter 30 min på gymet höll ja på att svimma av blodsocker fall(kanske inte så bra att träna när man inte känner sig helt 100) dock hann ja ta mig till toan & sätta mig ner på golvet. jimmica blev en aningen rädd där. men efter 10 min så va ja på benen igen & vi fortsatte lyfta skrot.
sen ta snabbdusch&bastu för att sedan släppa av jimmica i valla, sen snabbt till jobbet, höll på att glömma & låsa bilen, kasta i mig maten & börja jobba.

efter ett tag mådde halsen sämre,huvudvärken kom,pannan blev varmare.
efter två panodil så mådde ja mkt bättre & nu sitter ja här på jobbet, drygt 2 timmar.
sen stupa i säng!
men ja hoppas ändå på sättovis att jag är sjuk imorn :P haha!

håll koll på tiden med Marc!

har spanat in denna klocka från marc by marc jacobs ett flertalet ggr på www.mrsh.se
om ja skulle ha gott om pengar skulle den redan vara min! så klassiskt elegant!

drömma kan man ;)

image506

trött på´t

just nu är jag lite trött på bloggandet (igen) visst det är kul att läsa andras , men just nu har ja ingen inspiration. dels pga infektionen som verkar ha spridit sig en aning...
har ingen jobbglöd heller...
vill träna! dock inte med infektionen, får gå massor promenader& pumpa lite hantlar istället!
en resa skulle sitta finfint just nu!

linda ja kommer imorn ;) haha!

party & the sims

helgen har varit relativt lugn. i fredags kom krille över för lite mys. lördagen skulle från början vara rätt lugn, satt & spelade the sims efter att ja skjutsat hem krille. tina ringde dock & det blev party i berg med massor skånska pågar. förstod ungefär hälften av vad de sa :P haha! väl inne i stan ville hälften till platens & andra hälften till platå. vi enades om platens. tråkigt nog så va musiken skum & det va alldeles fööör mkt folk. blev att jag o sofie drog över till platå. synd att vi inte gick dit från början, för vilket drag det var det! mkt mer folk man kände också. drog förengångsskull vid halv 3, stötte på alla de andra på fivan för lite fyllekäk. taxi hem med en galen chaffis. han körde som en idiot.

idag söndag har jag spenderat större delen av tiden med datorn i knät & spelat the sims. spelade alltid det för ett par år sedan & nu är jag fast igen. det är verkligen beroendeframkallande. haha

nä back to the sims!


tina & jag

dagens outfit

idag är jag lat. har i princip samma klädsel idag som på bilden under som tog för ett tag sedan, så det får bli en bild i repris ;)



tillägg :

har istället mina svarta kjol från sisters(den glansiga.)
chloé edith
kjl jordgubben
vagabondstövlarna

p.s. vilken tur att det inte blev en outfit igår, hade så bråttom igårmorse så jag drog på mig en jacka i förbifarten. när jag satt på bussen upptäckte jag mig att jag såg ut som en smurf! marinblå brallor & marinblå jacka! snyggt värre! haha! d.s.

lyckorus!

i måndags kollade jag in net-a-porter som vanligt i hopp om att väskan ska ha kommit in i retur. dock var inte förhoppningarna stora. kollade igenom listan lite snabbt(när väskan fanns i lager låg den längst ned på listan över chloeväskor.) Och när jag kom längst ner började hjärtat slå dubbla volter. ja kunde inte tro mina ögon! snabbt slängde jag ner väskan i min inkorg & tjoff så fick jag en bekräftelse om att väskan gått till mig! när jag sedan gick in på sidan igen står det att väskan va slutsåld. SNACKA OM ATT JAG HADE TUR! helt sjukt. hela magen va full med fjärilar & benen skakade nästan. mamma kommer bli galen :P skitsamma! den är min! herrejävlar.
jag som hade börjat planera hur mkt pengar ja skulle ta med mig till london & börja kolla adresser till affärer(de dyra väskbutikerna) osv. har tillomed drömt om edithen! att man verkligen kan få sånna känslor för ett matriellt ting. fan det är det dyraste ja nånsin köpt! kommer det nog vara länge framöver. förstår inte riktigt folk som kan köpa väskor för över 10.000 lapp.(lugn denna kostade inte det.) tur att jag fick den nu iaf när den va på rea. jag kommer leva på fattiggränsen resten av månaden, men det finns fler som gör i min vänskapskrets så det är ingen hets :P januari är ju en svältmånad, right? :O hehe

så nu är jag med drömväska!


marc by marc jacobs

finnes på www.shopbop.com

Need no words, just look!




finns både i grått & svart , svart tilltalade mig mer. det bästa är att den är mkt "billigare" än alla de andra dyrgripar som finns. 558 dollar går den på, så ca 3700:- (+ tull) hehe london? ;)  

p.s. innerfodret är i röd färg!

krokodilen åker tillbaka!

va jätteexhalterad när jag kom hem idag eftersom jag under dagen fått veta att paketet hade kommit hem till mig. finally. det tog en vecka för kyssjohanna denna gång, men kan faktiskt förstå det nu i reatider/semestertider osv.
men när jag såg den kände jag bara NEJ! huvudet va snett, materialet kändes inte något vidare lyxigt, fjädern(som gör att man kan få på sig armbandet) va glappig så det kändes inte vidare hållbart utan att oroa sig för att den ska ramla av armen hela tiden.


så nä, den va inget för mig, KJLarmbandet åker tillbaka direkt!


dagens outfit



cashmerekofta : laredoute
klänning : H&M NY! (reafynd)
strumpbyxor : H&M
halsband : H&M

väska : indiska
skepparkavaj : laredoute
mcboots : vagabond

klänningen känns lite sigridaktig ;)

infektion

fick en akuttid på vårdcentralen idag. kl 15.30. skulle jobbat till kl 17 men såklart fick jag ledigt ang detta. kom dit precis 15.29 pjuh. bussen va sjukt sen. fick springa dit. meeen sen så hade de halkat efter med patienter, gissa hur länge jag satt & väntade, 45 MIN! snacka om att ja funderade på att dra därifrån men det gjorde jag ju såklart inte. Undersökningen tog inte mer än ca 5 min. jag har en infektion på kroppen, vad exakt det är för infektion tänker ja inte gå in på. tror inte ni är så intresserade av att höra, den är iallafall discusting. fick stor tub kortison utskriven. infektionen jag har har inget direkt "botemedel" det går över av sig själv. men kortisonet kan nog lindra det lite. om jag har riktigt otur får jag gå & dras med det här i 6 veckor! (det är tydligen maxtiden infektionen härjar.) god please ja vill inte ha det här i ytterligare 5 veckor!

victoria secret

image489

har precis tittat klart på VS visning för år 07. skrev till & med upp det i almenackan så jag inte skulle missa att se det. där satt jag & kollade på snygga brudar medans jag moffade i mig 175g stor ostbågepåse. :O fin kombo.
visst drömmer väl nästan alla om att se så snygg & fräsch ut. men det är icke att förglömmas att de är rätt så fixade. jämn  airbrushtanning,high heels, smink, hårförlängning(ja gud ja deras hår är to die for, ok + allt annat.)
men håret! visningen ser så påkostad ut, så lyxxig,välorganiserad osv. tänk om man en dag skulle få gå den glittriga catwalken. dream on!
 

partyfredag

blev lite stressigt igårefm med. direkt efter jobbet drog jag till ikea för att snabbt hoppa in på systemet & köpa lite vätska. snabbt hem,käka,göra sig iordning, springa till bussen för att sedan infinna sig på cosmic bowling till 19. bowling gick käpprätt åt skogen för mig. har aldrig varit så dålig. fick endast 1 strike. tinas & min teori va att banorna lutade(ja vi va nyktra) efter bowlingen drog vi hem till tina för en liten förfest. tiden gick så fort så helt plötsligt var klockan 0.00 snabbt in till stan, shit lång kö till platens. suck. tinas & mina ben darrade av nickokicken, niclas flinade åt oss,tur att vi hade låga skor på oss för engångsskull. dans dans & åter dans. ett par shotar på det. mötte anna inne på toan, har inte sett henne sen hon drog till london i början av maj. dansa lite med henne. platens har tänkt på det där att tjejer alltid går på toa tillsammans. de har ju deras populära dubbeltoa där man kan båda kissa & småsnacka samtidigt.dock måste den ena hålla i handtaget eftersom låset är paj. men det är inte ofta man sitter mittemot varandra & uträttar ärenden.
efter det massor dans & konstigheter. helt plötsligt var alla borta. ingen svara på mobilen, hepp. platens stänger. äsch ja tar taxi hem & stupa i säng.

nu såhär dagen efter så visade det sig att alla tappade bort varandra. tina va lost,ja med & niclas va nån helt annanstans. ek hade åkt hem tidigt för att sova(han är gammal) :P haha.
ja mår förträffligt bra idag. lite trött i ögonen bara. dock sov jag till 12.

dags att hoppa in i duschen & fräscha till sig. Ska nämligen åka till moster & träffa lillkussen för första gången!(& spana in deras nybyggda hus som kommer vara sjukt lyxigt.)

alltid ute i sista sekund!

idag var jag väl inte sen idag(allså stressa på morgonen till jobbet för att komma i tid)
istället försov jag mig & vaknade halv 9! (började klockan 08.00) OJ!
snabbt ringa med hes röst till min chef & säga att ja kommer som en pil. men frukost är självklart prioriterat. så 1 timme efter att jag vaknade kom ja inrusandes till jobbet. som tur var fick jag låna bilen till jobbet(3e dan irad, ajaj dyrt - totalt 90:- í parkeringspengar :S ) annars om jag tagit bussen hade ja kommit mkt senare.

men det va på sättovis bra ändå att ja har bilen idag, då hinner ja ut till ikea, shoppa lite på systemet,åka hem, äta nåt snabbt,göra sig lite iordning & sedan ta bussen ner till stan, möta upp de andra utanför cosmic för att sedan bowla & partaja lite.

:P

p.s. alla på jobbet frågar alltid om ja är trött(eller att jag ser jättetrött ut) när ja inte har något smink :O hmmm...pik?

är det verkligen så?

fick länken av en jobbarkompis som tyckte den va ganska skoj

spana in :
http://www.aftonbladet.se/karleksex/article1453938.ab

det kliar!

usch, ja har åkt på någon slags klåda. plus att min ögonlock har svällt upp igen. fick ju droppar för det i höstas då de svällde upp första gången. därefter har mitt högeröga svällt upp ca 3-4 ggr för att sedan gå tillbaka till det normala efter någon dag. skumt. (inflamerade hårsäckar-ögonfransarna?)
klådan har gjort att jag har börjat få svårt att sova. inatt vaknade ja av att det kliade så mkt så jag var tvungen att klia tillbaka. visserligen blir det värre av att ja kliar men det kan inte hjälpas. det blir som röda/vita pluppar efter att ja har kliat. på vissa ställen ser det ut som små brännsår/torra fläckar. känns lite halvläskigt.(ja jag har haft vattenkoppor & de där sjukdomarna.)
om det fortsätter såhär får ja väl besöka vårdcentralen(om de ens vill ta emot mig....)

p.s. ser att mitt besökarantal har ökat vilket är riktigt kul :)

jag har tröstat mig med nåt annat sålänge

denna har jag ju även spanat efter en hel del. dock när väskan va på rea(o fanns kvar) så övervägde jag väskan framför armbandet, men nu när den inte finns(jag hoppas fortfarande, men hur stor är sannolikheten?) så har jag köpt armbandet, jag har ju tigrarna sen innan så denna är väldigt välkommen hem till zoo:t !

image488

dagens outfit

image487

kofta : gina tricot
tisha : marc jacobs
kjol : riley/sisters
stumpbyxor&knästrumpor : H&M
armband : KJL

nu sticker jag till jobbet! ska köpa med mig wok away påvägen :)

NEEEEEEEEJ!

väskan är slut :S kommer ihåg första gången jag såg den. en sån skönhet.dyr men alldeles underbar. så klassisk. har gått in & spanat på den vareviga dag nu under rean & bara längtat tills ja ska få nytt bankomatkort,konto osv. men nu idag när jag gick in & kollade - SÅ HAR DEN TAGIT SLUT!
buhuuuu! jag vill ju ha den! why? grymma värld. får väl innerligt hoppas på att det inkommer en retur eller liknande, eller om ja hoooppas att det finns en i london eller så får jag börja leta efter säljare(sista utväg) eller spara mer pengar & köpa nån annan.

MEN DET ÄR JU DIG JAG VILL HA!
image486