bra info!

jag liksom många många andra är sugen på att äga en alldeles egen äkta chanel väska. dock finns det väldigt många fakeväskor ute på marknaden vilket gör det svårt att dela agnarna från vetet.

http://www.cmariec.com/blog/?p=272">

denna sida har riktigt bra information om hur en äkta chanel ska se ut. denna sida specialiserar sig framförallt på chanel Mademoiselle(som många tror är chanel 2.55)

Någon dag ska jag iallafall äga en alldeles egen :)


it´s hard right now

det är en tuff period jag går igenom nu, blir inte riktigt bättre nu när jag också har problem med ansiktet + att idag fick jag imorse mens så jag sitter här med mensvärk. suck! slutar kl 22 gör jag idag också. :(

Marc Jacobs väska säljes!

dags att passa på att investera i en ny väska? Jag har det du söker! På tradera säljer jag nämligen min marc by marc jacobs väska till ett rimligt pris!

http://www.tradera.com/Marc_By_Marc_Jacobs_vaska_-auktion-68012340

Så passa på innan det är försent :D

det bränns!

i fredags fick jag hem mina nya hudvårdsprodukter från dermalogica som jag köpte på ebay. allt stämde utom att jag hade råkat beställa tvålen för acne hy istället för fet hy. eftersom jag hade fått lite acne på sistone tänkte ja inte så mycket på det men nu i efterhand ångrar jag det något enormt att jag började med tvålen! hela ansiktet utom pannan har blivit knallrött, det har svällt upp runt ögonen,det svider & kliar nåt enormt!

jag ser inte helt klok ut :( buhu! I´m Sad!