vuxenpoäng!

idag har jag varit på banken & har skaffat mig både ett framtidskonto & ett pensionssparande :)

Vilken tjej!

Spana in denna tjej på youtube! Helt otrolig! Från början spelade hon in låtar för skoj skull via sin systers webcam för att sedan lägga ut dem på youtube. Justin Timberlake får nys om henne & hon får testsjunga för att sedan bli signad av Justin Timberlakes skivbolag! Hon är ju så sjukt söt också! Helt underbar

i denna video sjunger hon ne-you´s underbara låt because of you!


Esmee Denters
 - NI MÅSTE VERKLIGEN SPANA IN HENNE!


Partypicts!

Igår stack Sofie, jag & grabbarna grus ut till B&K eftersom de för kvällen hade sänkt åldersgränsen till 20 (vanligtsvis är det 23.) Förfest hos drughen i tannefors(mittemot busfabriken :P ) Sedan lite kareoketaxi in till stan. Därefter party & dans hela natten lång. Testade även strippstången som finns vid baren(självklart förevigades det med kort.) Att dansa dirty va dock INTE min grej :P fyllekäk på fivan o sen stupade ja i säng kl 04. Lite lagom sådär.

Bilderna får tala för sig själva :P


Jag har den coolaste vårjackan!

Visserligen kommer nog ganska mååånga här ute i sverige ha exakt likadan jacka eftersom denna gick som smör. Det är verkligen very Minimarket! kostade endast 299:- pix från gina tricot. mycket prisvärt!

image594

körkort 2!

Min krille har tagit körkort :D hihi nu kan ju han skjutsa runt på mig istället för att ja skjutsar honom :P hihi!
GRATTIS! ♥


Nej jag har ju glömt!

jag har ju inte gjort månadens lista! o mars är ju snart slut!

♥ fortfarande röd vippig kjol


♥ blommiga klänningar & kjolar!


♥ zara skorna! oh so lovley!


♥ påsk, lite extra ledighet är alltid skönt


♥ jag vill ha vår!


♥ har bokat resa till london :D  & fått beviljad ledighet


glad påsk!

idag när ja kom till jobbet låg ett stort påskägg på skrivbordet :) alla på hela företaget fick varsitt. Vad glad man blev. Sånt uppskattas :)

Fick även ett sms av Sofie för en stund sen om att Monki slår upp sina portar idag kl 10 ( exakt om 5 min.)
Får bli att springa dit en snabbis i efm :)

Fanny!

image593
min sötnos!

onsdag

image592

body - gina tricot
kjol - sisters/riley
strumpbyxor - H&M
armband - glitter
väska - miumiu

...

jag tävlar! behöver verkligen ett nytt då min är totalt slut. har för tillfället ej råd att köpa ett. ;) 

denna blogg.

strawberrynet

nu har jag äntligen testat att beställa från strawberrynet. fick bli en lancome mascara. har ju inte så mycket pengar förtillfället så jag skulle inte ha råd att köpa den i butik. nu fick ja betala 152.50:- istället för 250. så en hundring sparade jag iallafall :)
hoppas på en snabb leverans, har mascara kris nu!

image591

NEJ!

DET SNÖAR!

söndag



skinnjacka - wasa skinn & mode
sjal - H&M
solbrillor - åhlens
storskjorta - cheap monday
nitskärp - lindex
mcboots - vagabond

sofies lillasyster fick även vara med på ett hörn :)

Krille!

Grattis Krille som fyller 22 idag! <3

mellisMix!

idag när ja kom hem från jobbet vid halv 4 så fick ja för mig att ja va svinhungrig... hmm. Så fort jag tittade in i kylen vart ja sugen på massor.

vindruvor
cocosthaigryta - leftovers
apelsin
knäckemacka med skinka & paprika
oboy
& chips

image587

jag åt bara upp hälften :P

vem vinner?

jag som många andra ska självklart se melodifestivalen ikväll! Jag själv tror det kommer stå mellan Charlotte Perelli eller BWO. Det är visserligen någon av dessa två som jag hoppas ska vinna.

Vem tror ni vinner?


  VS  

jag kunde inte låta bli!



ååh så fina grejer jag fann på laredoute :) skorna såg jag visserligen på englas blogg där hon lottar ut ett par. Visserligen är jag med i tävlingen men hur stor chans är det att just jag vinner? Så ja beställde dem istället. Kavajen finns även i svart vilket ja kanske helst av allt vill ha, men ja har redan 3 st svarta kavajer(i olika skick....) Så det fick bli en grå eftersom den fanns i lager(den svarta kommer i maj

Linda du kan vara lugn! Fakturan på detta paket ska inte vara betald förns i slutet av nästa månad, så ja kommer hinna få en till lön efter london :) allså slösar jag inget inför london :) hihi va bra!

(hmm det märks att ja blir lite arbetsskadad av jobbet, :P haha! )


fredag



idag när jag kom till jobbet var det flera som frågade om ja skulle ut & festa ikväll. :P enligt mig är detta inte en festoutfit... lite komiskt också eftersom jag jobbade till kl 22. orka festa när man slutar så sent.

droppfärgad top - lindex NY!
kjol - H&M
halsband - KJL

trenchcoat - sisters/riley
svarta osköna & hårda ankelboots - din sko

oooch en stor fetstor träningsväska från converse


bröstimplantat, jag?

för en stund sedan började vi prata om skönhetsoperationer på jobbet. Då kom det fram att en kollega(relativt ny) trodde att jag hade opererat in implantat i brösten. :P haha. Tyckte det va ganska roligt faktiskt. Visst de är stora men inte såååå stora :P(jag är ju van) visserligen är det c-kupa ja använder så det är väl relativt stort ändå. Dock om skulle ja egentligen vilja ha mindre men det är inget ja lider av. De andra ja diskuterade detta med har ganska små bröst, den ena ska operera dem större men den andra är ganska nöjd. Det är alltid så att man vill ha det som någon annan har. :P Hon som ska operera brösten ska även fixa till näsan....

Så nej jag har INTE opererat brösten.

secondhand fynd!

idag sprang jag in på myrorna mellan jobbet & lektionen. Där inne höll de på förfullt att packa upp våriga kläder. fanns ett hav av kjolar! hittade en riktigt schysst svart kjol med rosa blommor på. Det fick mig att tänka på elin klings klänning som hon hade på sig på ellegalan iår.
Kostade mig bara 45:- får bli att sy igen slitsen,korta av den, tighta till den lite samt fixa & trixa lite med den. hoppas verkligen att den ska bli kanon :)


dagens



kort kavaj - gammal från cubus(tror det va förra årets julrea..)
klänning - H&M
sandrahalsband - m925

väska - chloé
trenchcoat - sisters/riley
stövlar - vagabond


dagens



blev en slappisdag idag.

storskjorta - vero moda
tights - gina tricot
skärp - lindex
armband - kyssjohanna
trenchcoat - sisters/riley
halsduk - h&m herr
fejkconverse - din sko

väska - chloé edith

snabbresume helgen

i helgen tog jag det mest lugnt. slutade 17 i fredags, (istället för till 22 som ja skulle jobbat från början, skönt.)
sov över hos krille i fredags. tog det mest lugnt & myste. Var även hundvakt åt hans fasters hund. en liten kompakt en, sally hette hon. i lördags åkte vi ut till landet. närmare bestämt till hans mamma. åt gott, umgicks & hade det trevligt. väl hemma fick ja skjutsa grannen till sjukan eftersom han skulle läggas in. därefter melodifestivalen. Så "kul" det va när carola inte gick vidare! mohaha :P söndagen va också slapp :P



krille har börjat odla skägg :P

dagens

image570

tshirt : marc by marc jacobs
chinos : gina tricot
armband ; (fr handen & uppåt) cocoo,2hand,kyssjohanna & cocoo
nagellack : röd/orange, depend no 36


skepparkavaj : laredoute
väska : chloé
stövlar : vagabond

Jag vann!

jag var med & tävlade i shopaholic:s blogg om ett lip balm från carmex. Jag vann! :) jag som aldrig brukar vinna nåt! tjoho!

http://darlingno1.blogg.se/1204617440_tvling__carmex.html

image569

jag kommer nog aldrig vänja mig vid jeans!

idag drog jag på mig ett par jeans för första gången på ja vet inte hur länge! Efter bara några minuter kände jag hur obekvämt det kändes, men jag var sen till jobbet så ja hade ingen chans att byta om (+ att det vore bra att vänja sig vid det igen.) cykla hann jag inte heller göra så det fick bli bilen. Heeela dagen har jag gått & känt obehag av de jäkla jeansen! usch! då märker man verkligen att man har gått upp i vikt sen jag slutade gymnasiet., inga av mina jeans passar längre. Nu börjar det snart bli vår så då är det dags att cykla till jobbet vilket blir en bra vardagsmotion & en shapeup av kroppen + gym & fspass när det hinns med.

...

just det, tog in kaninen en stund i eftermiddags för lite mys. efter en stund upptäckte jag att det fanns ett flertalet mindre blodblandade fläckar på filten. Först blev jag riktigt rädd & trodde hon hade haft sönder någon klo eller liknande. Men det visade sig att hon hade mens :O ja visste inte ens att kaniner har mens & jag har ändå haft kanin i ca 10 år :O man lär sig alltid något nytt :P

dagens



dagens sminkning är väldigt enkel .det är egentligen så jag trivs allra bäst!

tshirt - marc by marc jacobs
kjol - mq
eiffeltornet halsband - glitter

väska - chloé
trenchcoat - sisters
ankelboots - vagabond
sjal - h&m

H&Ms långklänning!

den gick som smör, men som tur va hann ja snappa åt mig inte en utan 2!(va ju dock osäker på storleken.) Tillslut beslöt ja mig för att behålla 36an. klänningen va satans lång. den släpade i marken, så det blir väl att korta av den lite så ja iallafall kan gå i den :P
älskar verkligen färgerna! Jag som oftast inte trivs i massor mönstrade kläder :P

jag H&M modell? haha? (bortse från bh:n, tänker gå utan.)




just det! köpte snyggaste solbrillorna på Åhlens också! Exakt sånna som jag har varit ute efter! Världens kap, 89 pix endast!


den andra trenchcoaten

här har vi den beiga trenchcoaten ja köpte i lördags i norrköping. dock ser den nästan vit ut på bilden :O
köpte den iallafall på vila för 400:- vilket var överkomligt. dock ska ja byta ut knapparna till svarta. det blir mycket snyggare då! (de ja valde mellan på sisters va en beige med svarta knappar & den helsvarta.) Ville ju egentligen ha båda på sisters men då blir det alldeles fördyrt! Dessutom gillar jag att denna från vila är lite a-linje/vippig under bältet. :)

image561

:(

va alla kort blir gryniga när ja lägger upp dem på bloggen! fy bloggen! Nu när ja äntligen har skaffat mig en grym kamera!

DISS!

dagens



trenchcoat - sisters/riley NY! (jag älskar den! alla detaljer! dock syns det lite halvdåligt på bilden, är så svårt att få snygga kort på svarta kläder men att detaljerna syns!)
storskjorta - cheap monday NY!
nitskärp - lindex NY!
halsband - glitter NY!
väska - my love Chloé edith
strumpbyxor - H&M
& till detta mina stövlar från vagabond.

kul att prata mode & dyra väskor

Igår på förfesten hos tina, fanns där en tjej som hade med sig sin miu miu cofferbag & en chanel 2.55! sen visade det sig också äger en chloe edith fast i en annan brun nyans än vad jag har. vi babblade på som tusan! det är så kul att prata med någon som delar samma intresse som en själv. visst de flesta har väl ett shoppingintresse, men jag tycker det är en skillnad på mode & shopping. De flesta förstår inte varför man lägger ut en massa pengar på tex en väska eller ett par skor.
precis som när jag köpte min chloe så tyckte alla i min vänskapskrets & de på jobbet att ja va helt knäpp som verkligen la ut en massor pengar på en väska.

Jag ser mode som ett intresse,vilket som helst. Tex de som är besatta av motorcyklar eller bilar måste lägga ut massor med pengar på en speciell modell/årgång. Sedan tillkommer tillbehören, självklart måste de ha schyssta fäljar på bilen,speciellt läder till sätena osv.

Självklart ska man tänka över sina köp noga(speciellt de dyra!) Jag själv följer inte modet slavisk. Dock har modet ändrats en hel del de senaste åren. förut fanns det "it" väskor,plagg,skor etc. men nu är det så många trender som går paralellt med varandra så det är bara att plocka ut de godbitar som passar en personligen & sedan kunna inspireras av det 

:)


shopping norrköping

idag drog ja & sofie till norrköping för lite shopping. kom hem med MASSOR!
blandannat en skitsnygg trenchcoat(sisters),chinos,diorläppglans & så fann jag äntligen en lång storskjorta(cheap monday) dock är shoppinglistan mycket längre, orkar inte rabbla upp allt nu. tar lite kort på kläderna senare. blir att hoppa in i duschen nu för en utgång senare ikväll :)