dagens



tshirt - monki
kjol - MQ
väska - bianco
gladiator - dna
ros - h&n

såhär trivs jag egentligen allra bäst, så enkelt men så snyggt ! :)

dålig start på veckan!

jag har ont. ont i ryggen & fötterna. i lördags var jag ute & festade i mina snygga styltor från zara på 12 cm. gick finfint hela kvällen & jag fick faktiskt mindre ont i fötterna än vanligt. visst det va lite ovant med såå höga skor men jag gick stadigt, va ju en ganska lugn förfest med eurovision.
idag när jag kom till jobbet va jag också på grymt dåligt humör. jobba = blä just nu! dels hade jag lönesnack i fredags & den info jag gick från förra chefen som aldrig ser oss jobba va ren bullshit. fattar inte vad hon har fått det ifrån. vaddå otrevlig mot kunderna? störd va hon iaf. O därför fick ja ingen lönehöjning att hurra för..
Skulle sitta fint att komma härifrån snart. plugga eller göra nåt annat skoj.

nä nu har jag rast, dags för en bananas


ralph lauren

imorse vid frukost la jag ett bud på denna skönhet från Ralph Lauren på ebay. Auktionen skulle avslutas när jag  var påväg till jobbet.  En chansning allså.
När jag väl kom till jobbet visade det sig att jag vann auktionen :D wiho!
jag har letat efter blå kavaj nu ett bra tag & jag hoppas verkligen denna passar!


straight from paris!

snälla Parislisa har köpt den blommiga klänningen åt mig :D den kommer väl antagligen hem till mig som tidigast i slutet av veckan, men antagligen i nästa. skönt att inte behöva betala massor överpriser(skulle aldrig buda på dem på tradera!) hoppas att den passar :D


kvalet

just nu tittar jag på 2a kvalet för eurovision., Är väl sådär...

Håret blev förövrigt riktigt bra! jag behövde bara bort klippa 2,5 cm :D (va ju 5 mån sen ja klippte mig vilket är skam!) Så skönt, trodde verkligen jag skulle få kapa jättemycket. Hårfärgen blev också rikigt bra, det är lite ljusare men ändå åt det varma hållet vilket gör att det ser väldigt naturligt på mig. Ville inte göra det för ljust eftersom det kommer blekas i solen i sommar.
postar en bild imorn så får det bli fredagens outfit också(2 flugor i en smäll)

finally!i

idag ska ja klippa & färga håret. Ska bli så härligt! Har frågat runt vad vänner & de på jobbet tycker att jag ska göra. De flesta tycker att jag ska färga håret mörkt.

Vi får se sen hur det blir :D

gårdagens



långklänning - H&M
kavaj - LaRedoute
väska - Lindex
gladiatorskor - Dna shoes
pärlarmband - indiska & rosettarmband - Rachel Leigh

rumpan bar

Imorse visade tempen på 3 grader, 3 ynka grader! inga svarta genomskinliga strumpbyxor hade jag hemma... Fick bli de svarta heltäckande(som jag levde i hela vintern) Cykelsadeln var blöt, jag var sen. Sprang istället till bussen & hann med den. Bussen va dundersen & jag kom ännu senare till jobbet än om jag torkat av cykelsadeln & cyklat.
Så nu sitter jag i heltäckande strumpbyxor & det är alldeles förvarmt i dem. Känns rätt konstigt också att gå runt i dem nu. Det är ju slutet av maj nu lixom!


i would like to win!

jadu den är fortfarande hypad! jag skulle inte vilja buda på den på ebay eftersom den har stigit alldeles förmycket i pris, men vinna tackar jag inte nej till :D Det är Therese som lottar ut denna skönhet. Hon finns här
Tyvärr måste man länka till henne, jag vill ju vinna den :P
Give it to me :)


dagens

vad seriös jag känner mig som har lyckats posta flera outfits irad :)




jacka,body & chinos - Gina tricot
skor - åhlens
sandrahalsband - m925

kunde inte låta bli


denna har nu kommit in på H&Ms webshop!
Dock är redan storlek 34 & 36 slutsålda
Får hoppas att 38an passar istället.

dagens

jag hade tråkigt på jobbet förut. jobbade kväll & ingenting hände. så jag passade på att fota dagens outfit lite snabbt. Tog med mobilen.
på första bilden står jag på en stol i lunchrummet :P



tshirt - MbyM
kjol - primark
skärp - h&m
farfarsklocka - pilgrim
gladiatorskor - dna

gårdagens



tröja,skärp & kjol - H&M
väska - chloé edith
armband - (från vänster) cocoo,2hand,made by emilia,indiska & A.V max
skor - nya favoriter från vagabond


Äntligen!

Yes! nu är det bokat ! nästa torsdag ( 22 maj) ska ja klippa & färga håret. Min moster har äntligen tid att färga & klippa håret :D ska bli så himla skönt att fixa till barret nu! det är sjukt länge sedan jag va hos frisören(lite pinsamt lång tid :P )
Jag har ju under april-maj månad försökt att få ihop en frisörtid som passar jobbet, men det har strulat hela tiden. skulle egentligen haft en tíd idag, dock va det en elevtid på hair news. egentligen vågade jag inte riktigt. Så vilken tur att min moster kunde ta sig an mitt hår! det är ju hon som känner det allra bäst & vet vad jag gillar! Så ett litet tag till kan ja vänta :D den som väntar på något gott ;)
dock tror jag att håret får kapas en hel del. lite tråkigt men hellre ett friskt hår som tar längre tid att spara ut en ett långt slitet fågelbo!


dumma knä!

jag var ute i fredags. Det var kul, men jag råkade göra en (icke)favorit i repris. Jag har ont i knät.

här kan ni läsa om den förra olyckan. Då hade jag visserligen ont riktigt länge! kommer ihåg att jag satt o skrek i bilen varje gång ja skulle växla. aj!

riktigt så är det inte nu. men ja kan inte stå på knä eller trycka på knät. då gör det ont! tror att det är lite spökande i knät sen sist. men när ja går o så känner jag inget, så jag vågar mig nog ut på en springtur imorn(om jag inte blir förkyld, har börjat bli lite nysig o snorig typ.)

grisrosa



idag, dagen efter utgång var sofie & jag lite schletna efter typ 3,5- 4 timmars sömn. vi bestämde oss för att åka ner till stångån & dega hela dagen. Jag var extra noga med att ta med mig solkräm, både för kroppen & läpparna. Tyvärr verkar det ändå som att jag inte smörjde tillräckligt. Fast ansiktet var jag riktigt noga med så det klarade sig undan sviterna av förmycket sol & förlite kräm.

jag är verkligen ännu rödare än i verkligheten! Det sviiiider & så är jag sjukt trött(syns rätt mkt på bilderna)

poor me.

Fru Tina

ett STORT grattis till Tina & Micke som har växlat ringar den 1 maj. fick veta det igår & vart helt chockad. det hade varit ett enkelt borgeligt med 2 vittnen. De ska till Thailand efter sommaren så de satsar mer krut på det istället. Känns lite konstigt att ha vänner i sin egen ålder som har hunnit gå & gifta sig. Visserligen har de levt ihop i många många år(o många till!) Volvo har de ju redan skaffat, så det är bara villa,hund & barn kvar ;)

Ett stort grattis iaf!


senaste tidens shopping..!

äntligen får jag arselet ur vagnen & har fotat allt för att kunna publicera för er. En del har ni förstås sett via outfitbilderna ;)

London:


1,3,4 - Primark, 2,5,10 - topshop, 6 - H&M, 7 diverse(H&M,bodyshop,primark mm), 8 - taxfree, 9 Harrods(marc by marc jacobs).

Linköpingsshopping(självklart har jag inte kunnat hålla mig...)



1. vågtång,sko&borste - åhlens, skärp - H&M(köpte även ett likadant i svart sen) 2. kjol - Gina, 3 marintrench - sisters,  4&5 ankelboots - vagabond, 6&7 gladiatorsandaler - dna shoes

har säkert köpt nåt mer, men det minns jag inte nu
bilder från london kommer förhoppningsvis imorn! (har även festbilder från jobbfesten att visa!)


knas

min blogg är knas. har varit det hela helgen.(jag som faktiskt hade tänkt uppdater & lägga ut bilder från londonresan samt senaste tidens shopping mm.)
Jag antar att bloggstrulet handlar om att flytten till den nya portalen är i full gång.

(hoppas nu bara att detta inlägg kan publiceras som det ska)