schemat

jag jobbar till kl 21.10 tisdagen 23 december. skoj! NOT! jag vill ju klä granen ju...

olsson syndromet

ytterligare en dag i fattigdom(i-landsproblem..)
olsson syndromet innebär att man(läs vi i olssonsläken) glömmer saker & ting lite i tid o otid.

Här är några exempel :
1. jag skulle ut & byta vatten till kaninen samt byta hö. hämtar lite strö & hö som jag lägger in i buren. Går därefter in(utan vattenflaska.)
2. sitter på bussen påväg till stan för att jag tänka löneshoppa lite. Kommer på mer än halvvägs in att plånboken ligger hemma.

smsade mamma & beklagade mig över detta & hon varnade mig för olsson syndromet(som alltid). Hon själv som är en ingift olsson försöker undvika denna släktåkomma :P

måndagmössa,vantar,halsduk - H&M
jacka - BZR
väska - chloé
stövlar - acne pistol
kofta  - laredoute
tröja - H&M
jeans - wrangler
halsband - timi collection

tävling

all in! här

nu är det spikat!

nyårskryssning :) fina grejer

jag kunde bara inte låta bli, jag lovar!klänningen tänkte jag till nyår!tycker klänningen är väldigt acneinspirerad,men till ett bra budgetpris(acnes kostar ju typ 5 lax!) jackan är jag mest nyfiken på.

en bättre bild på klänningen


have2have!

jag dööör! måste bara ha dessa skor när de kommer ut i butikerna! finns även i svart, är sjukt sugen på båda färgerna :P


en tår i ögat

idag är det första gången någonsin som jag gråtit på jobbet....  Varför ska de alltid spotta ut negativa saker & tomma "hot" ?! jag blir så less på det!

"du är inte dålig,men du gör inte allt du ska heller" hur ska jag tolka det? alltid ska de hitta småfel, alltid dessa "du är bra,du är aldrig sjuk...MEN!..

skriver inte så mkt mer om det för man vet aldrig vem som kan läsa..

dagens roligaste

Jag har på mig mina acne pistols för andra gången idag. Efter första gången fick jag skavsår på fotknölen & av hälen eftersom skinnet är så stelt, ajaj!
Idag tejpade jag såren rejält eftersom jag inte vill att de ska gå upp på nytt.Tyvärr släppte plåstret på fotknölen för en stund sedan. När jag väl skulle ta av vänsterskon så gick det absolut inte! Satt o knöla o böka med det en bra stund innan andreas ryckte in & slet i min fot. Vänsterfoten hade allså svullnat upp :/  Tillslut fick vi av skon & jag kunde sätta på plåstret. Sedan va det bara att få på den.... mm tjena det gick ju inte det heller. stod o drog o drog tills jag blev helt röd i fejjat. tillslut börjar Pia hjälpa till o dra & trycka. Nejnej det gick inte... efter 5 minuter gav i typ upp. avvaktade en stund & efter ytterligare 1 min slitande fick jag tillslut ner foten igen.
Fy fabian vad jobbigt. inga shoppingskor där inte!

Snälla skor töj er!

p.s Fan va vi garva :P måste sett väldigt roligt ut!

It´s my happy birthday!

LET´S US SING HIPPHURRAY!


egypt del 1

För att inte köra halva natten upp till stockholm, tog familjen in på hotell kvällen innan. När klockan ringde vid 04.30 var det dags att stiga upp eftersom  planet skulle lyfta vid halv 8. Väl på planet hade jag ett par rayban pilot som väntade på mig :)
Flygtiden var uppemot 5-6 timmar men det gick faktiskt överraskande fort.
Destinationen var hurughada,hilton resort. 
Dit kom vi vid 15 tiden & då var det bara att byta om till bikini & hoppa ner i röda havet!

På hotellet tog vi det mest lugnt,solade,badade samt åt goda middagsbuffér.  Ena dagen åkte ut på en yacht & snorklingtur där jag bla stötte på fisken nemo & hans kompisar. På stranden kunde man dansa magdans så det gjorde vi(läs jag & mamma) Vattentempen låg på ca 24 grader vilket hemma i sverige klassas som varmt. Här nere var det tyvärr inte så. Men när man väl kom i så va vattnet riktigt skönt.


schyssta pistoler!

Äntligen är de på väg,fina fina acne pistols. hoppas verkligen att de passar!p.s. det blir nog vatten & bröd resten av månaden tror jag....(eller så får ja hoppas att jag får pengar när jag fyller år nu på söndag.)

urk

jag mår illa, känns inget vidare alls. Baaara 4,5 timmar kvar innan arbetsdagen är slut....must make it