hemma

jag kom faktiskt hem igårnatt, men har inte orkat skriva. Första delen kommer imorgon!

it´s the final countdown!

har min sista rast för dagen nu. Om exakt 1 h 40 min slutar jag!
Därefter är det bara en snabbvända hem för lite käk & packa det sista sen drar vi till arlanda!
Ska bli så dunderskönt att komma iväg ett slag!


röda läppar



hittade en cool funktion på min digitalkamera igår(som jag ägt straxt över halvåret..)
Det är att man kan ta en svart/vit bild men centrera någon färg. Tyckte det var jättekul & lekte lite med det. Tycker det blev riktigt fint med röda läppar. Bilden är helt oretuscherad så jag måste nog försöka fixa lite med färgen eller liknande.

Nu packning, det bär ju av imorgon!

stackars lilla bror min

för bara två veckor sedan hade jonathan halsfluss vilket han har ätit pencilin för. Häromdagen(när han kom hem från tjejen) hade han fått ont i halsen igen. När han pratar låter han jättetjock i halsen & han kan knappt svälja vilket resulterar i att han inte äter. Igår var han & mamma till vårdcentralen vilket resulterade i en remiss till sjukhuset. Det visade sig att han har fått en halsböld i halsen. Läkarna bedövade allså honom med en spruta i halsen&spray för att sedan snitta bölden & suga ut var i den :/ sedan skrapa/skar de i halsen så nu har han ett stort sår i halsen. idag ska han dit igen. Tillsvidare går han på ganska stark antibiotika. Hoppas verkligen att det inte hindrar vår egyptenresa. Han ska tillbaka dit igen imorgon så mamma får väl fråga.

Han har föresten gått ner 3 kg sedan i lördagskväll eftersom han inte kan äta så mycket.



HAHA shiiiit! Kollar på kanal 3 & helt plötsligt kommer det en reklam av pressbyrån där en kille & tjej åker skateboard. Jag tycker att killen känns väldigt bekant.... Men det är ju nicolas ju, haha! Han bor(eller kanske bodde?) här i linköping. Träffade honom på en fest för några år sedan & han är en riktigt schysst kille. På den tiden hade han långt hår,fin överkropp har han också ;)

& nu från en sak till en helt annan. Igår fick alla på jobbet stegräknare eftersom vi under två månader kommer ha en liten tävling om vilket lag som går flest steg. Tyvärr började de flesta med att fuska ganska omgående genom att skaka den. Hörde att nån hade gått 25000 steg på en timme, hhmppf. Jag kommer iallfall köra rent spel fullt ut! Idag har jag tagit mig två stycken promenader(utöver cykel till& från jobb) vilket änsålänge är 11000 steg. Egentligen är det inte så superbra med tanke på att man ska ta 10000 steg varje dag. I vanliga fall tar jag nog mycket mindre steg, dels för att min jobb är såååå stillasittande vilket jag egentligen inte klarar av. Det vinnande laget kommer få en 24 timmars kryssning, men det kan ju hända att alla får åka med eftersom det är i början av december som tävlingen avslutas. Julkryssning istället för traditionell julmiddag?
Jag ska iallafall fortsätta med mina steg(kommer säkert bli helt besatt av det efter ett tag..)

Idag tar jag en promenad till jobbet! från lambohov - resecentrum


jag tänkte bara visa...

lite bilder på vårt hotell i egypten!


onsdag



trenchcoat - sisters
sjal - H&M
väska - indiska
skinnhandskar m rosett - H&M
skor - vagabond
dubbelknäppt kofta - H&M herr
jeans - wrangler
klocka - Ur & Penn/regal

Jag gillar den sista bilden "caught in a movement". Höstig & fin!


lång eller kort?

i söndags efter gossipgirl vart jag verkligen sugen på att klippa håret kort igen. Hon som spelar jenny i serien är så snygg nu när hon har kapat sig svall till en sexig page.


så vid 23.30 i söndags fick jag ett "ryck" & tog allt mitt uppklippta hår som jag sedan lockade. Dels för att se hur jag skulle se ut i kort hår igen(sist jag hade så kort var studenten vilket var 2 år sen) Jag tycker själv att det ser ut som jag har klippt mig på de 2 bilderna nedan. Frågan är om jag skulle trivas med den korta frillan? Jag kommer ju aldrig ha ork eller tid att fixa frillan varje dag. Vill ju inte att håret ska se hängigt ut.
En färgning av håret snart är iallafall givet. Alldeles förlänge sedan sist. Kommer nog bli något blondare faktiskt. Iallafall ska alla röda pigment i håret bort,överhåret har inte lika mycket röda toner kvar.




 mitt långa svallande hår

VAD TYCKER NI? LÅNGT ELLER KORT HÅR?

måndag(en dag försent...)

detta hade jag på mig igår :



spetstopp - lindex
body - monki
jeans - wrangler NY!
armband - cc skye & AV Max.

idag har jag inget fancy. Var ju som sagt var stressad imorse så det blev enkelt : håret i knut,sneakers,jeans & oversized vit tshirt.

en heeeelt vanlig morgon hemma hos Sandra Olsson

Klockan ringer 07.00 urk vad trött jag är. snoozar lite, eller ja närmare bestämt till klockan 07.45.
Har 30 minuter på mig att äta frukost,sminka mig,mata kaninen,packa matlåda osv.
Klar med frukosten ca 08.03(kan inte äta snabbt på morgonen). Därefter går jag & sminkar mig,måste givetvis den nya concealer från lancome(står fortfarande i pyjamas). Frågar mamma vad klockan är,08.14!
 - helvete jag ska åka om en minut(har inte hunnit klä på mig,borsta håret/tänderna,packa matlåda & mata kaninen - stress!) springer omkring som en yr höna, packar väskan mamma fixar matlådan & matar kaninen. Hittar inte min mobil,panik! letar & letar men hittar den inte. Sist jag hade den va ju i sängen när ja snooza men den ligger inte där. skiter i den & ska ut till cykeln. Hittar inte skorna! springer ut till altan i hopp om att de finns där, nehe. Fan, springer in & sätter på mig strumpor & rusar ut igen. Hoppar på cykeln vid 08,30(skulle cyklat 08,15) & trampar iväg. Märker att bakdäcket har dåligt med luft vilket jag har tänkt pumpa i flera dagar nu. Trampar på som tusan med ett halvtomt backdäck(känner att jag är trött i låren efter gårdagens träning) & kommer fram till jobbet 08,55 lite halvsvettig. Rusar in på jobbet med detsamma med andan i halsen. Skyndar till chefen & beklagar att jag är lite sen samt att jag inte hitta mobilen så jag inte kunde ringa & förvarna.

OBS! Jag skulle börjat kl 08.45!

Är det någon mer som känner igen sig?!

tummen ner

dagen har bara varit helt upp&ner. ingenting känns bra. min mage är typ stressorolig, jag vill flytta hemifrån(en ny stad vore inte helt fel faktiskt) & jag vill göra så mycket men känner mig så fast. orkar inte gå in på nåt ytterligare nu, kan säkert skriva hur långt som helst....

En grå fläck, det beskriver mig & mitt humör just nu


jag har blivit med jeans!

Jag kan knappt komma ihåg när jag hade på mig jeans senast. Uppskattningsvis är nog 1½ år utan att överdriva. Så idag fick jag rycket & ville ha ett par jeans! Tog med mig sofie & brummade ut till ikano där vi plöjde igenom ett par affärer. Hittade hela två par!! ett par crocker på jc & ett par wrangler på carlings. Jag är mycket nöjd :)

Shoppade också en fin svart/vit randig klänning från filippa k i den nya butiken stil man & kvinna tidigare under dagen.

bilder kommer inom sin tid!

så jävla irriterande!

DAGENS DISS!

jag beställde förra veckan 2 varor hos acne för närmare 3000 kr. enligt deras hemsida ska varan skickas inom 24-48 timmar. Nu i onsdags mejlade jag dem eftersom mitt paket ännu inte skickats. Som svar fick jag att de skulle bearbeta mitt mejl under dagen. Nu imorse mejlade jag dem igen för det står fortarande på hemsidan att paketet inte har skickats, för 1 timme sedan fick jag mejlet om att de har cancelerat min order. fyfan! vad i helvete håller de på med? när jag beställde varorna fanns de enligt hemsidan men tog slut några dagar senare. Har de som beställt efter mig fått "mina" varor istället för mig? Som tur är har jag fått tillbaka mina pengar som jag legat ute med i 1 vecka i onödan! Kläderna finns nu inte på hemsidan till försäljning längre för att de är out of stock. Alla mina 3 gånger jag har beställt från acne har de avbeställt mina ordrar. är vi internetkunder inte lika mycket värda som deras kunder som köper i butik?! Jag ska testa EN gång till eftersom det finns en 3e sak jag vill ha, men om de tar bort den också så får det vara sluthandlat på acnes hemsida. för inte fan vill jag sluta handla hos dem, de har ju så fina kläder. Dock måste de lära sig att ha korrekt lagerstatus & ta hand om sina internetkunder!




En sak till som irriterar mig nåt enormt är all sjukfrånvaro här på jobbet.(lika bra att ta upp det när man är irriterad!)
Idag är vi högst 5 pers på hela dagen! allså från klockan 07-22. Vi ska ta hand om alla kunder på alla linjer. tur att det är lugnt IDAG. ändå drabbar det oss. jag måste ta min lunch 45 minuter senare än planerat(12.45 istället för 12.00) & jag var redan hungrig för 30 min sen. Jag tror seriöst inte att folk är "så sjuka" så att de behöver stanna hemma, mycket är psykiskt .

Många tänker nog:
"är jag sjuk? jo men jag har väl lite ont i halsen/lite varm i pannan/förkyld/ont i huvudet(eller vad det nu kan vara) Jo men jag är nog sjuk. bäst att stanna hemma." Många här gillar inte riktigt jobbet men det är ingen anledning till att stanna hemma, det drabbar ju oss som är friska & jobbar.

Jag är i princip aldrig sjuk! Sedan jag började i maj förra året har jag varit hemma MAX 4 arbetsdagar. Jag har till & med kommit in & jobbat med feber, vilket jag aldrig kommer göra igen. Den gången jag stannade hemma var pga att jag tappat rösten vilket är det verktyg vi använder oss av på detta jobb eftersom vi sitter i kundtjänst.

Så istället för att vara hemma i onödan, ta lite piller & pallra er hit. Livet går inte under. Det roligaste är att det för det mesta är samma personer som är hemma då & då. Antingen har de riktigt dåligt immunförsvar eller så är de hemma av anledning jag skrev där uppe.

Jag vet att det är några på jobbet som läser min blogg. Ni får reagera hur ni vill men jag har ändå sagt mitt. Det betyder inte att jag tycker illa om er på något vis .För mig är det ni arbetskamrater som gör det roligt att komma till arbetet!

Det här är min åsikt,accept it :)

onsdag



klänninh - åhlens
väska - chloè edith
armband - kjl,cc skye,indiska & av.max


hjälp mig!

denna kavaj såldes nu i våras hos topshop. jag var dum nog att inte beställa den, Nu harjag självklart ångrat mig & letat halvt ihjäl mig efter ett exemplar.
Jag undrar därför nu om någon utav er äger eller känner någon som vill sälja en till mig?
Helst en storlek 12 men en 10 funkar också beroende på storleken.

TACK!



bild lånad av hotspot.