en väldigt ledsen fredag

Jag förstår inte vad mitt jobb tänkter med ibland allså. Jag har tidigare nämt att min pojkvän åker utomlands i 7 månader nu den 22 september.  Jag har sagt att jag vill vara ledig den 22 september då jag inte skulle klara av att jobba rent känslomässigt.

Idag fick vi schemat för v.38-39

v. 38(21-27 sept) ska jag jobba 9,15-19,15 hela veckan,vilket blir 5 timmar övertid den veckan(& två st veckan därpå)
Att jobba extra mycket den veckan då min kille åker är det sista jag skulle vilja. Det kändes som ett slag i ansiktet, som om det inte vore jobbigt nog med att han åker?! Tydligen kan arbetet schemalägga oss till övertid i förväg utan att vi har något att säga om det.(enligt facket?!)

Jag vart självklart ställd & sedan ledsen. Jag klarade inte av att vara kvar & skrev det till chefen att jag blev upprörd till tårar. Trots det fick jag inte gå hem. Jag fick allså sitta på jobbet & prata med kunder i tre timmar med rödgråtna ögon & med gråten i halsen.Det svider i ögonen...

mitt i natten

Kom hem nyss. Har hängt med tina,malin,nicklas & son. Det var trevligt & slappt. Är dock väldigt trött eftersom jag var ute o festade igår(+jobb på det) Sen vart det lite jobbigt att gå hem ensam..

Jag hatar verkligen att gå hem själv i mörket,det har jag alltid tyckt. Trots att jag går på en cykelväg med belysning på större gator så är jag skiträdd. Jag tänker alltid det värsta & bara längtar tills jag är hemma & vrider om nyckeln för att komma in i lägenheten - tryggheten.
Jag går oftast/alltid & pratar i telefonen med någon samt nycklarna i handen. Borde dock införskaffa mig en spray också!
Det knyter sig i magen & jag får alltid en känsla av att någon förföljer mig... det ryser i kroppen bara jag tänker på det,usch!

Någon mer som är lika mörkrädd som jag,speciellt att gå hem ensam?


http://www.bloggen.fi/fulgdezapada/20081202175949.jpg

snooza på spikmattan?

Jepp det är precis vad jag har gjort. Istället för att ligga i sängen & snooza vidare, lade jag mig på spikmattan & gelekudde för ögonen för att snooza vidare i ca 17 minuter till. Nästan så jag somnade :)
Jag tycker att den ger bra avslappning & den är inte så oskön man kan tro. De första minutrarna sticks det(ca 2 min) sen går det över till värme som sprids i kroppen(endorfiner etc)
Nu kommer jag vara pigg resten av dagen :)


(jag har den gröna som ni ser nedan, f'ärgen står för lugn, harmoni och själslig balans.)
http://www.veberodshalsobutik.se/butik/images/Spikmattor/spikmattan.jpg

Jag vill vinna :)

Denna brud har en kanontävling på sin blogg sponsrad av bangerhead.se. I potten ligger massa schyssta hårprodukter till ett värde på över 2000:-
 

back to work - it sucks

Min semester är slut. Andra arbetsdagen är avklarad & det har varit två lååånga dagar som känns som en evighet. Imorgon är det iallafall onsdag så snart är det helg igen :P

Just nu ser jag fram emot hösten & all ny inspiration på modefronten osv. Dock vill jag ha en förändring med sysselsättningen. I want to be creative eller nåt.

Nu ska jag fortsätta se hajen III på sexan :P gillar specialeffekterna(not) :P

Kanske fotar mina senaste shoppingfynd om ja orkar ;)