bror har blivit stor!GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN JONTE!

benhinneinflamation?

Ja jag tror jag faktiskt har fått det... suck! Blir att ta det någolunda lugnt med träningen framöver. Inga skutt,hopp eller löp = inga friskis & svettis pass. Är som ett tjurigt litet barn just nu, vill ju så gärna träna! Blir att vila (nja någolunda iaf) får bli kondition på crosstrainern(mjuka rörelser) & fokusera på styrketräning av överkroppen.

bläbläblä!

Jag fick den!

Jag fick lägenheten! De ringde imorse & sa att jag fått den då jag hade mest poäng utav de som tackat ja till den :) Så den 1/5 flyger jag ut ur boet. Känns konstigt men spännande må jag säga!

Ännu en till punkt på
nyårslistan jag kan bocka av!

my little babie<3

buisy day

Till att börja med försov jag mig imorse, bråttom! Tog the leftovers från igår vilket var kebabpizza. ILLA ILLA! (jag är ju nyttig nu ju)

Har varit trött hela dagen & det har funnits en del att göra. Ännu en gång får jag höra negativt negativt & lite mer negativt med hur jag sköter mitt arbete(och nej jag missköter mig inte på jobbet). Bara det att de alltid hittar nya småfel eller petitesser att klaga på så fort de får chansen. "sandra du gör ett bra jobb, MEN" hatar det!
Så nu har jag bestämt mig, jag ska få 2,0 på högskoleprovet!

Efter jobbet hade jag en inplanerad tid hos friskis & svettis. Tränade ett Medel70 pass. Väldigt mycket styrka & armhävningar, härligt! ska träna imorn med. På sistone har jag dock märkt att jag är väldigt stel i benen & öm under foten(mellan tårna & hälen) Vet inte om det är så att jag behöver nya träningsskor eller om jag helt plötsligt har börjat gå fel med fötterna? :P Ska se till att få lite massage runt vristen & fötterna iaf. Hoppas det blir bättre med tiden.

Sedan i måndags har jag även jagat stångåstaden pga att jag har fått ett erbjudande på lägenhet! Jepp jag kanske ska flytta hemifrån & bli vuxen :P Efter träningen åkte pappa(känns tryggt att ha med honom på min första visning ever samt att han är snickare) & jag för att kolla på den. Det är en 1a på linnegatan(mellan simhallen & köpmansgränd) i centrala linköping. 33,7 kvd med litet kök,högt i tak osv. Hyra på 3000:- Allså ett kanonerbjudande. Jag tänkte prata lite mer med dem imorn för att höra mig för om man får ha husdjur osv. Håll tummarna för mig nu!

xoxo

en pausvecka

Denna vecka har det blivit en pause med både bloggning & träning.
Jag tränade idag. Enda gången denna veckan. ajaj. Får bli ett uppryck nu i veckan som kommer. 3 träningstider har jag planerat in! Inga undanflykter.

Gott folk, vad vill ni se mer i bloggen? Kom igen nu & skriv er åsikt! Ja det gäller även er : sofie,krille,maryam & alla er andra!

jag förstår inte?

Jag har sån sjukt jävla träningsvärk i baklåren från i söndags då jag tränade senast. Det skumma är dock att - jag tränade knappt ben i söndags?! mystiskt. Jag har sett ut som en gammal tant som vaggat fram :P sen att jag har träningsvärk i armarna & bröstmusklerna hör inte hit ;)

ses vi på gymet?

aaah taggad!!! gym klockan 15 på friskis, vem hakar på?
Jag har faktiskt planerat in träningstillfällen som passar bra med mitt jobbschema så nu kommer det verkligen öka radikalt med träningen! så härligt! Kommer mixa med kondition & gym. Beroende på jobbschema blir det ibland mer styrka än kondition o vise versa. men till våren & sommaren kommer jag öka på med att börja cykla igen efter vinteruppehållet & sedan springa ett par varv i spåret någon/några dagar i veckan. Jag ska verkligen bli fit for fight igen!


melodifestivalen

snälla snälla snälla, usch vilken skitlåt! Vad tänker svenska follket med? Marie Sernholt skulle gått vidare! jaja vi alla tycker olika. Tur är väl det.

kom vår kom!

Min inspiration för att blogga vill inte infinna sig just nu.  nJag vill ha vår nu,punkt slut. Bara längtar till att känna solens strålar att få mina endorfiner att sprudla. Ja allt med våren! Så när våren kommer ska jag förhoppningsvis kunna blåsa liv i denna förtillfället urtrista blogg. Ett fräscht ansiktslyft på designen ska jag också försöka mig på.

p.s. ang mina nyårslöften så går det faktiskt helt ok. Träningen går framåt & jag är fortfarande dundertaggad!

stay tuned!

torsdag

Just nu är min kamera död för tillfället. Men det är bara batteriet som behöver laddas. Har dock inte tagit tag i den saken ännu (?!) Fick bli en dagens med mobilkameran istället.Jacka - Laredoute creation
halsduk - accent
stövlar - acne pistol
väska - cholé edith bag
tröja - blank/solo
kjol - dagmar
tigerarmband - KJL
strumpbyxor - åhlens