watch up for the sharks!

Krille,läs det HÄR innan du börjar tänka på att lära dig surfa! Remember what i´ve told you?

Idag är det förövrigt 5 veckor(av totalt 30) sedan han åkte,1/6 av tiden. Det går frammåt, 16,36% av tiden.

Idag har väl dagen varit hel ok. Det har gått i vågor & mitt humör har skiftat nåt enormt. Från att ha varit glad,ledsen/nedstämd/arg osv.

Har iallafall pratat med chefen&coachen om att jag försöker spara ihop tillräckligt mycket pengar så jag kan ta en resa i tex januari någonstans i världen & möta upp babe.

Längtar tills på fredag då hela familjen ska åka iväg på spa för att relaxa&få ny energi.

måste komma in i bra rutiner igen,detta håller inte.



1 av 7

Idag har det gått en månad sedan krille drog. Allså har 1/7 av tiden gått - 14%!
Ni kanske blir trötta på att jag sitter & räknar hela tiden men det är mitt sätt att känna att tiden går framåt & att det dag för dag nämar sig 22 april.

tills vi ses nästa gång

Kollar på stockholm arlanda & såg precis en tjej som väntade i terminalen på sin bästa vän som varit i australien ett par månader. Att se dem kramas & gråta av lycka får mig att tänka på den dagen krille & jag kommer ses igen. Längtar verkligen tills jag får kasta mig i dina armar & inte behöva släppa taget. Kommer gråta som ett litet barn(av lycka)

Nä nu måste jag lyssna på lite glad musik, får nog bli hoffmaestro-seize the day(får glada tankar av dig då)

Miss you honey

28 dagar = 13,08%

Idag är det 4 veckor sedan krille åkte. Min tisdag har faktiskt varit helt ok(gillar inte tisdagar). Troligtvis för att den började med en rivstart. Vaknade 07.41(börjar jobba kl 08.00) så det var bara att klä på sig & dra till jobbet. Lyckades komma 07.59 så jag var ju iallafall i tid :)

Ikväll har det varit en riktig städarkväll - tvättning,städning,kaninburen & ton av disk. Har inte hunnit riktigt klart men imorn så.

Natti

äntligen tränat

Jag tog mig i kragen & åkte iväg till friskis efter jobbet. Fick bli ett medelpass. Märkte rätt snart att formen är inte som den en gång var. Nu är jag iallafall igång så det kan bara gå framåt. Nu är jag så satans trött så det blir bingen nu.

Tack Lina,you made my day!

Love you,miss you

i feel naked

Jag glömde mobilen hemma imorse i all stress. Om ni försöker få tag i mig så vet ni varför jag inte svarar :)
Känns konstigt att inte ha den med sig. I feel naked,exposed(som maria montezami i hollywoodfruar säger) :P

ikväll ska ja träna, pepp pepp pepp!

Söndag & bakisdag

Idag känns det att jag lever. Var jättepigg när ja vakna(okej lite seg i skallen då...) men efter ca 30 min slår baksmällan till rejält. Fy sjutton vad dåligt ja mådde(eller vad säger du sofie) Ville bara somna om & vakna välmående :P
Lyckades efter mycket om & men att släpa mig runt stångån för lite frisk luft. Rätt skönt faktiskt med musik i lurarna & bara gå i sina egna tankar.

Sen har jag bakat bröd & lagat matlåda tills imorn(fläskfile,klyft o rödvinssås)

Älskar dig.

Natti natti

Bilder från gårkvällen

Igår var jag sjukt taggad på fest&sup. Vart en liten miniförfest hos mig med dans&sång. På något sätt var det nästan bara jag & min partner in crime sofie som fastnade på linsen :P visst e hon eld & lågor i sin nya hårfärg!
Vi stod & dansade i djbåset på platå hela kvällen,hoho. Inte riktigt lika trångt som nere på dansgolvet. Nice att kunna ta ut svängarna lite :P


Victory!

För några veckor sedan köpte jag chips från OLW med deras nya smak sourcream&peppar. Tyvärr fick jag en påse utan någon som helst smak, inte ens med salt! Mejlade OLW att jag inte tyckte det var ok. Till svar fick jag att jag då skulle skicka in lite av innehållet så de kunde göra en analys på påsen, så det gjorde jag.

När jag kom hem från jobbet idag så ser jag ett kuvert från OLW. Inuti låg det 2 st checkar av ett totalt värde på 90:-

Happy!



Sa jag att jag gillar chips?
Får nog akta mig så jag inte äter förmycket chips,annars kommer jag väl se ut som en OLWpåse rätt snart ;P

KOLLA DIN MEJL KRILLE!


stuck

Shit!!! ,ja sitter fast i en klänning jag beställt! Det är en dragkedja i ryggen som ja inte får ner :P Detta är ett perfekt argument till vad killar är bra att ha till ;) (host host pik till dig krille)
Fick panik & visste inte direkt vad ja skulle göra. Testade varianten med galge(som samantha i sex&the city) men det var ingen hit. Inte heller vågar jag ringa på hos grannen.
Därför ringde jag till mamma så hon är påväg hit,hon hade ju ändå tvättat min tvätt så då kan hon ju lika gärna passa på att lämna den :D (två flugor i en smäll!)
Hoppas hon kommer snart....


Jag tänker inte behålla klänningen. Fy vad jobbigt med detta problem efter varje utekväll då man kommer hem full & vara vill krypa ner i sängen.

haha,typiskt!


10%

Igår(tisdag) var det tre veckor sedan Krille stack & idag har 10,28% av tiden gått! Allså mer än en 1/10 av hans resa. Det går sakta men säkert framåt & jag läntar tills du är hemma. Nu har distansen blivit sverige-australien istället.

Igår hade jag en riktigt dålig dag. Hade bara lust att dra täcket över huvudet & stanna hemma,men det gick ju inte.Kände mig helful,kläderna var fel,humöret var down& ingen matlust.

Jag kommer hata tisdagar ända tills du kommer hem babe.


Nu måste ja fixa mig för att sticka till jobbet.

Älskar dig

i en annan del av världen


Hittade en bild på min snygging i paradiset. Oh love I want to be there with you.
Hittade även massa sjukhusbilder men de lägger ja inte upp(man ser blindtarmen i en påse)

Det närmaste jag kan komma thailand nu är att jag lagar wok.var i en thaibutik här i stan o köpte lite soya. ostronsås & frysta vårrullar.Hoppas det blir smarrens!

.

Idag har det gått två veckor sedan krille åkte. 6,54% av resan totalt. Ville bara säga det.

godnatt

Jag har faktiskt gjort annat också

Jag har faktiskt hittat på saker sedan krille åkte. Det framkommer inte så mycket i bloggen just nu tyvärr. Ska bli bättre på den fronten.
Jag har blandannat varit ute två fredagar irad varav den sista resulterade i fylla & dans i platås djbås :P Kollegorna hade roligt åt mig när jag kom till jobbet på lördagen.


Jag har shoppat lite också. Köpte skorna & parfymen som jag tidigare skrivit om. Parfymen doftar så gott & klackarna är hot hot!








Nu ska jag däcka i sängen av trötthet

enchiladas

Idag lyxade jag till det rejält med urgoda enchiladas! Dock tror jag att jag har ätit lite förmycket, fick lite magknip :P



under all sås & ost ligger gobitarna! mums

jag tyckte mig se dig men det var en synvilla

Efter jobbet tog jag mig en sväng till hemköp för att köpa lite ingridienser till kvällens käk. På vägen dit ser jag en kille med brunt rufsigt hår komma åkandes på sin longboard. För en sekund eller två trodde jag verkligen att det var du krille som kom åkandes mot mig. Tyvärr upptäckte jag att det var så... Jag saknar dig så mycket att jag ser synvillor.

Krille har nu förflyttats till ett annat sjukhus & har under dagen blivit både röntgad samt opererad. De tog bort hans blindtarm. Han verkar må bättre & går nu på antibiotika. Troligtvis kommer de behålla honom i ett par dagar.
Hoppas du mår mycket bättre snart my love. Längtar tills jag får höra din röst igen.

Ska försöka gå & lägga mig tidigt ikväll. Sov inte alls något vidare igår. Låg bara vaken oroligt & tänkte. Tror jag fick totalt tre timmars sömn.

ska ha på mig ditt armband varje dag tills du kommer hem.

stackars älskling

Pratade med krille en snabbis i telefonen för ca 1 h sen. han mår inte alls bra så nu ligger han inlagd på sjukhus  i thailand, ett halvt jordklot bort :( jag vill bara vara där,hålla om & ta hand om honom. Han har spytt hela natten & krampat i magen. Poor thing har inte lyckats behålla något...
De kan tro att det är blindtarmen men även ta ett blodprov för malaria,läskigt :/

Hoppas du mår bättre snart. Vi får prata mer imorn. Usch det är så jobbigt,saknar dig.

Älskar dig baby



...har lovat pappa att vi ska gyma ihop så han kommer snart. Har egentligen ingen lust men jag kommer inte må bättre av att sitta hemma. Det får bli att ta ut alla agressioner på gymet.