efter en lååång vecka..

Jag är helt färdig! Jobbat sex dagar irad,sovit dåligt varje natt vilket har gjort att jag inte kännt mig utvilad för fem öre. Känner mig så sliten & påsarna under ögonen hänger någonstans nere vid knävecken.

Jag har kommit igång med träningen igen vilket är väldigt skönt! har hunnit träna 2 ggr denna vecka & planerar in en tredje imorgon :)

Efter jobbet idag blev jag hämtad av familjen för att sedan åka över till Norrköping för tidig påskmiddag(då vi åker till paris över påsken) med släkten på pappas sida. Vi äter inte den traditionella påskmaten längre utan har istället infört kalkonmiddag,underbart gott! Som alltid fick vi leta reda efter varsitt påskägg fyllt med godis,det ägget ligger & gapar tomt brevid mig. Jag känner mig nästan spyfärdig haha :P

Nu blir det att se filmen "en natt på museet" som går på fyran just nu,sedan gå & lägga sig tidigt ikväll.

psst är det någon som har några bra shoppingtips/adresser till paris?


something new & something blue

Idag hämtade jag ut mitt packet med jackan jag vann på tradera, tadaa
Usnygg jacka som liknar acnes variant men mycket mer prisvärd, är ursprungligen från H&M faktiskt. Höstens visningar från modeveckan visar att fårpälsmuddar kommer slå stort så då är jag ute i god tid :)
Påvägen hem sprang jag även förbi H&M där jag införskaffade mig ett nytt nagellack, nu är mina naglar smurfblåa!


blåslagen & svullet knä

Sprang över till priso på lunchen(för att köpa godis..) & som alltid korsar vi vägen över räcket. Påvägen tillbaka halkade jag till lite & ramlade över räcket ner på andra sidan(tur att jag inte ramla ner på vägen)

• Skrapade upp båda händerna & höger arm
• började blöda på vänster smalben
• Slår i knät så jädrans hårt att jag nästan vill tjuta.

Nu är knät helt svullet,ömmt & blått. Gör ont när jag går buhu
Ska bli intressant att se hur lång tid det tar att gå till jobbet imorn(alternativt ta bussen)

dumma godis som jag var tvungen att köpa :/

vinsten,fixat naglarna

I fredags var det äntligen dags att "inkassera" vinsten jag vann charlotte/glitzy - en manikyr hos nageltjejen Julia som har sin salong i glitzys solotek(tannefors)

Jag kom dit med andan i halsen då det var så satans halt ute(nyklackade/sulade acne pistol short...) Möttes av både Charlotte & Julia som hälsade mig välkommen. Kan verkligen rekomendera Julia då hon var otroligt nogrann & välidgt mån om att kunden blir nöjd med resultatet(kände mig väldigt omhändertagen). Kommer absolut komma tillbaka & testa akryl(inför paris perhaps) då det inte kan bli annat än bra! Give her a call, 0736557768! Att inte förglömma är hennes outstanding priser, 450 kr för en förlängning.resultatet(har även lagt på en extra dekor på långfingret som jag fick med mig hem av julia)
(sorry för dålig bild)


vad har hänt sedan sist?

Kanske inte sådär överdrivet mycket egentligen... Jag har som sagt varit low hela hösten iomed Krilles & mitt distansförhållande. Faaaast nu känner jag att jag börjar komma back on track! Nu är det inte så långt kvar tills han kommer hem, ca 1,5 mån vilket jag hoppas ska gå fortare än fort! Då har vi haft ett distansförhållande i sju månader.

Snart åker jag till Paris,närmare bestämt 1 april & det ska bli så skönt att få komma bort i ett par dagar! Shoppa,se sig omkring, äta gott & bara vara. Får se hur det blir med shoppingen då jag har shoppat upp större delen av pengarna jag sparat under hösten. Attans jag som hade tänkt köpa en chanel...
Fast jag har ju köpt en massa fint från acne istället :P

som alltid svävar jag långt upp i det blå när jag ska skriva om något då jag aldrig kan hålla mig till ämnet.miss you.

Jag ska bättra mig,promise!