bara ben

Idag bestämde jag mig för att skippa strumpbyxorna för första gången iår! Det kändes väldigt ovant men skönt, jag känner mig lite friare,fräschare & snyggare :)

På tal om allt & inget så flyttar jag väldigt snart, hejhopp nya liv! Ska bli otroligt spännande & konstigt på samma gång. Vart det sedan kommer leda mig vidare i livet vet jag inte, men det kommer leda till något bra! Jag är så pepp!


p.s. är sugen på att göra om bloggen & har varit det länge. Någon som kan det här med design? Hör gärna av er isåfall :)

nya träningskläder

Äntligen har jag köpt nya löpardojjor för presentkortet jag fick när jag fyllde år i höstas :P
När jag ändå var igång passade jag på att inhandla löparjacka & byxor!

Så nu är jag redo!


lördagens partyoutfit



kavaj - stockholm/MQ
linne - H&M
kostymbyxor - H&M
skor - bronx
halsband - house of harlow
armband - av.max
väska - wera sthlm/åhlens

vart lite the city stuk på klädseln & håret, me like :)

Det vart aldrig någon utgång sedan. Precis innan vi skulle gå slog sofie i huvudet & fick en blackout. Troligen en lättare hjärnskakning.

dagens



dagens outfit,det va inte igår precis...

marinblå trench - riley /sisters
sjal - H&M herr
väska - wera sthlm /åhlens
tshirt - Marc by Marc Jacobs
kostymbyxor - Gina Tricot
Skor - Mina nya favoriter från Bronx!

p.s inte världens bästa kvalite men mobilen duger gott & väl när jag för tillfället inte hitta min digitalkamera(slarver!) den ligger nog nånstans hemma.. :P

en rivstart på veckan

Cyklar till jobbet i morse med musik i öronen & tankarna på annat håll.
När jag kommer fram till jobbet står halva företaget ute på parkeringen & brevid dem står en brandbil(!) När jag tar ur öronpropparna tjuter brandalarmet på rätt bra trots att vi är utomhus.
08.05 var allt grönt(falskt alarm) Så vi kunde gå in i byggnaden igen & börja arbetsdagen, booom 19 pers i kö redan då. Att folk orkar? Jag tror seriöst att de sätter klockan på typ halv 8 så de hinner äta frukost innan de ringer till oss.Det var bara att börja beta av kön. Vid ca 10 tiden så brakade systemet ihop. Kändes väl sådär att berätta för kunderna(som suttit 10 min i kö) att de får återkomma. Kön krymte fort iaf.
Sedan har väl dagen tickat på i sin vanliga sega takt. Vid 17.00 prick var min arbetsdag slut så jag begav mig hemåt.



the outnet har äntligen öppnat!

theOutnet.com-IT'S CHIC-ONOMICS! We've launched! Come on in and see for yourself. Be the first to shop theOutnet and snap up the fabulous discount designer pieces. Shop www.theOutnet.com now!

det är dock dyrt ändå :P Här finner ni sidan.

skam den som ger sig!

I LOVE THEM!
Jag har haft många turer med dessa skönheter men äntligen står dem framför mig :) Mina är dock i svart mocka! Grrr.
Ska ha dem imorgon,can´t wait!

http://www.brandos.fi/img/sku/8954/8954-g.jpg

Uteservering & brännboll

Igår efter jobbet stack jag in till stan & träffade min vän Johan över en fika/kvällsmat på steves coffee. Det var riktigt kul att catcha up lite eftersom vi ses så sjukt sällan. Tror nästan det var sex månader sedan sist. Satt & pratade i 3 timmar om allt & inget. För mig var det också årets första häng på en uteservering vilket alltid känns sommar :) Mysigt att sitta & burra in sig i en filt när kylan smög sig på. Åt en riktigt god kycklingsallad för att variera mig(annars brukar standard på steves vara kycklingspett med pommes & cola) Kändes också en aningen nyttigare :)




Förut idag stack sofie & jag till stångebro fältet för att spela brännboll med ett stort gäng som killen fixat ihop. Tror att vi nästan var runt 20 pers vilket var riktigt kul!
Det hela började iaf med att sofie upptäcker en punktering på bakdäcket efter typ 800 m & ingen av oss orkar vända. Istället valde vi att turas om att skjutsa varandra ner till stan (ca 8 km) Lite ömm i baken var vi allt när vi kom fram.
Tror vi spelade i totalt 1,5-2 h! Vi sprang som galningar & runda kona efter kona, vart bara bränd en gång vilket var klantigt eftersom jag fjantade mig :P
Jag var förövrigt den enda tjejen(av fem) som gjorde en varning! tjohooo :) killarna vart nog lite impade iaf. Tror nästan att de trodde att alla brudar var kassa. En som dock var väldigt kass var Ralle. Han träffa bollen typ 1 gång av 20 försök :P sämst!
En tråkig sak är att jag fick känningar i benhinnan(trots att jag tagit med mig löpardojjor att springa i) Sen är jag en usel bollkastare så jag tog i så dant att det krasade till lite i axeln. Nu är jag jätteömm. Tror det vart en ganska rejäl sträckning. Är bara att vila lite så blir det nog bra sen!

http://www.art4m.se/Images/Produkter/Brannboll.jpg


Nu blir det spelkväll & imorgon grilkväll med sofie & grabbsen. Tyvärr blir det dock inget påskfirande med mormor mm pga att mormor IGEN har fått hög feber. Hon var haft feber jättemycket på sista tiden. Hon hinner knappt bli frisk förens det bryter ut igen. Väldigt tråkigt :(

p.s. En kund fick mig att garva en hel del igår när hon avsluta samtalet med " Glad påsk på dig Ät inte förmånga ägg bara, det är skadligt!" Jösses vad jag garva! Likaså hon :P

Glad Påsk på er gott folk!


Hur modemodig är du?

Jag gjorde ett modetest på VR häromdagen ang om man alltid kör de senaste trenderna eller mer säkra kort. Här hittar du testet, gör det vetja!

Mitt resultat vart :


Du är en fashionista - när du känner för det



Visst älskar du mode och trender! På festen är du nästan alltid bland de trendigare. Du är en fashionista med koll - och det syns, när du känner för det. Vilket inte är alltid. Ofta kör du till vardags på säkra kort (ibland är det rätt skönt att bara smälta in i mängden också). Antagligen är du i vår på jakt efter en vit kavaj i "herrstil", men du tänker inte lägga en förmögenhet på den. Däremot lägger du gärna lite mer pengar på ett klassiskt köp, som en handväska av bra kvalitet. Du gillar svenska designers och din garderob består av mycket basplagg, kompletterat med coola trendplagg. Kanske ett och annat reafynd från Marc Jacobs eller Miu Miu. Trendplaggen balanserar du gärna med annat mer klassiskt, en trendig topp matchar du med jeans - tights med dragkedjor och skor med skyhög platå blir lite väl mycket...

 

Jag tycker det stämmer in riktigt bra! Jag gillar mode & trender men hoppar långt ifrån på alla rådande trender. tycker det är lika kul att klä upp som att slänga på sig ett par enklar jeans & en schysst tshirt.

 


jag höll vad jag lovade :)

Men så mycket mer blir det inte. har ännu inte lyckats ta igen den förlorade sömnen. Vaknar flera gånger om nätterna & sover väldigt lätt vilket gör att jag inte känner mig utvilad på morgonen när det är dags att gå upp.

kareokebild från kryssningen:





& bilder på det jag shoppat den senaste tiden, åtminståne det jag minns!




1. svart/vit kavaj - MQ
2. mineral foundation - Maybelline
3. 2 st nagellack - chanel
4. 3 st tuber av mitt favvo läppbalsam - biotherm
5. Medaljonghalsband - House of Harlow & armband med berlocker - disney cutoure
6. maxiklänning - H&M

Jag har med all säkerhet shoppat mer än vad som visats. Antingen har jag redan glömt bort det eller så ligger det säkert i tvätten  :P

need some sleep

Idag har jag varit något otroligt trött! ligger back med sömnen från kryssningen. Har iallafall varit duktig & varit på friskis & svettis för ett träningspass. 19-21 vart det. Har köpt min första avokado :P har ju inte gillat det innan men börjar kunna få i mig det, nyttigt!

Har köpt maybellines nya pure liquid mineral foundation. Den låter nästan förbra till ynka priset av 159 pix. Ska testas imorgon & skriver en liten recension imorgon kväll!

Nu ska jag faktiskt även lova er att jag ska ta kort på samtliga nyinköp från den senaste tiden. Har varit lite bildlöst på bloggen ett tag nu men jag har äntligen hittat kamerasladden i mitt skatbo till rum. Nu är det ju inte långt kvar heller tills jag flyttar! 1 maj here i come! Kommer bli så förbaskat bra. Känner det i hela kroppen, aah.

Nu är jag så trött så ögonen går i kors.

nighty nighty babes

färjan

i helgen har det varit att flänga runt både här & där. jobbade lördag förmiddag, åkte runt i ikea för diverse missioner.
Sedan hem för att fräscha till mig för att sedan fara till norrköping där thaimiddag med släkten stod på schemat(farmor har gått i pension)

I söndags packade jag väskan & åkte med pojkvännens släkt upp till stockholm(40 pers) för att fira hans farmor som fyllt 80 år. Hon hade bjudit allihop på 24 timmars kryssning på cindrella( ni vet den färjan som spelas in på kanal 5) Tur att de inte filmade våran vistelse ;)
Sammanfattningen för den resan var GOD MAT i mängder,lite för mycket alkohol(var fortfarande full vid frukosten dagen efter),födelsedagsfirande,kareoke med låten "som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig", dansmatta, taxfree & mängder av roliga stunder. 

det finaste var ändå när Liv:s(farmorn) man(87år) sjöng "älsking du är vacker som en ros" inför publiken dagen efter, då det var kryss/musikstund medPer(kryssningsvärden från tv) drog upp hans bidrag ur hatten & gav honom micken.Vart lite tårögd i ögonvrån.

Tyvärr har jag inte så många bilder från resan men jag visar en fin in action bild från kareoken.

mycket på g

JAG VET! jag är sämst på att blogga. Har dock en hel del på  g just nu så bloggen har fått stå åt sidan helt & hållet.

Det finns en hel del shopping att visa er. Men det får vi ta någon annan gång. På söndag åker jag iallafall på kryssning & nu är det mindre än en månad kvar tills jag flyttar in i min fösta lägenhet! tjiho!

vi ses