Ny kamera!

gjorde ett inköp av ny digitalkamera förut idag. till min hjälp hade jag pappa som rådgivare. spanade som sagt va på sony cybershot & canon ixus. vi har en canon hemma som vi haft i några år, men som fortfarande är superbra. sonykameran kändes mest plastig & knapparna lite konstiga.
så det blev canon ixus tillslut. Kunde även stoppa i mitt gamla minneskort. Har tagit massor (onödiga)bilder för att se hur den känns & den tar verkligen klockrena kort!

ett litet minus va att jag ville ha den som va helt i silver, vilket jag köpte, men när ja kom hem hade hon i kassan ändå tagit fel & gett mig den med svarta detaljer på. Ska nog tillbaka dit o byta ändå. Sen ska ja nog teckna drulleförsäkring på den så ja kan ha med mig kameran när det vankas party! ;)

image554


gårdagens

Helt otroligt! Jag har byxor! Visserligen är outfiten från gårdagen men jag har samma byxor idag men med marc(savannah)tshirten.




tröja : glitzy
chinos : Gina tricot
armband : KJL
väska : Chloè
sjal : H&M
jacka : wasa skinn & mode

ankelboots : vagabond

den enda skillnaden på gårdagen & dagens är i princip att jag hade ett nitarmband(+tigern) på armen, marc tshirten & en grå cashmerekofta.

cybershot VS ixus

Jag ska köpa en ny digitalkamera. den jag har nu är skitdålig rent utsagt! suddiga bilder,dålig skärpa,förvränger färgerna & dålig batteritid. det enda bra med den digitalkameran är att man kan få bilderna i svartvitt.

Därför har jag bestämt mig att det är dags för en ny kamera! har läst många recensioner om just sony cybershot & canon ixus, som har fått toppbetyg. verkar ha många bra funktioner osv.

Vilken ska jag satsa på? vad tycker ni? (självklart ska jag gå o testa dem i affären,men det vore kul med lite ytterligare feedback från er läsare som äger dessa.)

image553     image554

gina VS monki

jag är ute efter de perfekta chinosen. igår köpte ja ett par på gina tricot, en variant i beige(finns på hemsidan) & en i svart. de svarta ska ja behålla(har dem på mig nu.)
MEN!
jag ska till norrköping nu på lördag eftersom monki har nyöppnat där(håller på att öppna här i linköping nu i mars :)! = jag stammis! )
där finns det iallafall ett par riktigt schyssta chinos där i lite ljusare ton än de på gina.
de på gina är sjukt billiga, 199:-, de på monki 400:-

är det nån som äger chinosen från monki? stora eller små i strl? material osv?

bild från monkigirl.se


chloe edith igen?

kollar precis in net-a-porters hemsida, vad tror ni jag ser? att de säljer att de säljer min chloé edith ( som ja köpte på rea i julas.) i en större variant, på ordinarie pris! what?! känns helt galet! visst skulle jag hellre vilja ha den stora varianten men det va väl ändå lite onödigt av chloé tycker jag. hade de inte även den stora varianten på rea förra sommaren, fast i svart? (har för mig om att engla köpte en sådan då.)

http://www.net-a-porter.com/product/15892

You Rock!

haha hittade en bild på mig när ja spelar guitarhero! kolla min blick! ja är helt uppslukad & koncentrerad på spelet :P men det är ju satans kul också :) blir mkt roligare när man kommer upp & kan spela på medium. blir lite mer takt i spelandet än easy. dock äger jag inte spelet,utan min pojkvän. fick hem det på lån i 2 veckor eller något, gissa vad jag gjorde varje dag?! tyvärr har han tagit tillbaka det..snyft!

image551


monki

pssst!
mamma sa till mig för en liten stund sedan att Monkibutiken ska öppna där Wasa skinn & mode förut låg. Hon gick nämligen förbi där igår & skymtade lite skyltar om att de ska öppna där.(själv har ja inte varit på stan på EVIGHETER!)
Dock undrar ja om det inte blir lite trångt`? hade nog hellre hoppats på att de öppnat i gränden.

dagens




kofta : boomerang
tshirt : marc by marc jacobs
kjol : sisters/riley
strumpbyxor H&M?
träkubshalsband : H&M
knut i håret

ankelboots : vagabond
skepparjacka : laredoute
väska : miu miu

den räknar alla steg jag tar..

igår söndag testade jag för första gången att gå runt med stegräknare hela dagen. Dagligen ska man vandra ca 10.000 steg. Ok tänkte jag,lätt som en plätt! gick en härlig promenad på ca 5 km + rasta kaninen osv. totalt fick jag ihop ca 8200 steg! vilket jag inte upplevde som så mkt.

idag använder jag den igen. totalt änsålänge har jag gått fjuttiga 1804 steg! fybubblan va mesigt! fan för stillasittande kontorsjobb! inte konstigt att omfånget blir större! dock ska ja träna konditionspass på 1 timma direkt efter jobbet, men ändå. jag kommer nog inte ens gå mer än ca 3000 steg idag.

en sådan sitter i mitt bälte förtillfället,visar antalet steg,antalet förbrända kalorier & hur långt man har gått. detta går att ställa in beroende på hur långa kliv man tar

image547

långklänning

nu hoppas jag verkligen att denna på att denna kommer sitta som smäck, ni minns väl den förra långklänningen ja beställde, fast från ellos. blev dock lite osäker på storleken så ja beställde både 36&38(enbart pga brösten.. suck.)
älskar det galna mönstret!

image546

p.s om den mot alla odds inte skulle vara snygg som långklänning, kan man alltid korta av den så kan det bli en riktigt schysst partyblåsa!

nördglajjor!

jag skrev för ett tag sedan ett inlägg angående nördbrillor. jag hade då petat ut glaset ur ett par H&M pilotbrillor. Dock vågade jag inte gå runt i dem "in public" :P hittade dock en bra sida med coola brillor

ett smakprov!



390:- kosta dem! (tyvärr va just dessa slutsålda)

alla hjärtans dagens



body : gina tricot
kjol : sisters
strumpbyxor : H&M
tigerarmband : KJL

ankelboots : vagabond
duffel : la redoute
väska : chloé
sjal : H&M

är nyss hemkommen från resturangbesök på afrodite med krille, är trött. nattinatti.

dålig start på dagen!

jag kom till jobbet i god tid imorse, trots att jag va tvungen att stressa som en idiot för att hinna till bussen. När jag väl suttit & jobbat i ca 15 min påpekar min fd coach att jag ej börjar förns kl 9.
Whaat?! Jag blev helt ställd. Fan har jag gått upp kl 6 i onödan :S
Jag skickade iväg ett mejl till min chef & frågade, eftersom hon & jag hade kommit överens om att ja skulle jobba 7.55-14.00 torsdagar då jag pluggar på eftermiddagen. (har ej fått svar ännu.)
Fan va sur ja blir om ja inte får betalt denna timme...

dagens

image542

skinnjacka : wasa skinn & mode
sjal : H&M
vantar : gamla trasiga saker från lindex?
skor : vagabond
tshirt : marc jacobs
kjol : MQ
strumpbyxor : H&M
väska : chloé edith
& 3 st armband från one of a kind som ej syns på bild

shiiit vad blek ja är (!)

det är våååår!

idag tog jag på mig min skinnjacka(inte första gången för iår, men ändå!) va riktigt varmt imorse :)
solen skiner så man nästan blir bländad(jag klagar inte!) snart dags att ta fram solbrillorna! har dem faktiskt i väskan så de åker fram på lunchpromenaden lite senare!

har redan hunnit med en marlyn monroe när ja sprang över till priso :P kjolen blåste upp mitt på övergångsstället, 2 ggr :P haha.

lugg eller inte lugg, det är frågan??!

Jag är i valet & kvalet om jag ska klippa lugg igen eller inte....

vad tycker ni?

dagens

idag har jag varit väldigt trött så jag orkade inte direkt gör något speciellt.



kofta : gina tricot
tshirt : acne
kjol : sisters
strumpbyxor : h&m
ugglehalsband : bianco
väska : chloé
jacka : la redoute

1½ år!

krille & jag 1½ år idag. tiden går snabbt! blir dock att fira ihop med alla ♥ dag!




helvete, linnea fyllde igår! trodde det va idag! bäst att gratta henne!

bloggdesign

Ni kanske har märkt att min blogg har bytt utseende? Visst är den snygg!
snälla bloggerskan Malin,
http://misspacha.blogg.se/  har gjort den åt mig! all credd åt henne :)

Februari

Som så många andra bloggare har jag tänkt att börja med månadens lista ( dock ska min inte bara handla om mode.)
SO here we go!

♥ en vit knälång skjortklänning,helst den från ann-sofie back(rea på branten.) dock är den slutsåld :(

♥ en röd kjol! jag måste ha en röd kjol

♥ pojkarna har kommit hem från deras resa! party all night long!

♥ komma igång ordentligt med träningen! svettet ska lacka!

♥ alla hjärtans dag(1½ år!)

♥ tishor med tryck!

♥ blommiga skor

♥ lugg(igen?) eller inte? känner mig väldigt kluven!

♥ kjolar & klänningar i alla dess former!

vad står det på era listor?


Jag är på gång! jag är laddad....

& väldigt tänd! har ÄNTLIGEN kommit igång med träningen! tjoho vad härligt! har hunnit med 3 träningspass denna vecka + nåra småpromenader på luncherna(det sistnämda behövs verkligen när man sitter på en kontorsstol hela dagen lång!.)

tisdags : gym - ben & kondition(plus lite rygg)
torsdags : friskis & svettis pass
fredags : armar & mage + lite rygg igen.
 
:)

one of a kind carvings!

nu har dessa godbitar kommit in på kyssjohanna! vill ha! helst det vita eller svarta som känns mer gångbart! får bli till nästa månad eller nåt sånt.


internetproblem

har inget internet hemma för tillfället. tyvärr. Så det kommer bli lite glest på outfitfronten. Har inte direkt möjligheten att fixa det på jobbet.... dock ska ja försöka skriva några rader lite då & då :)


Acne kommer till stan!

igår efter träningen,på bussen hemåt såg nåt som verkade likna en öppning av ACNE! tjooooho! vad glad ja blev!
det va massor snubbar inne i en butik vid ST larskyrkan, det va fullt med påsar inne i butiken samt att det fanns massor papperspåsar med trycket "acne jeans" som va upptejpade på varenda fönster

det måste väl ändå betyda att det kommer öppna en ACNE BUTIK?

image532

Juno

i söndagskväll var jag & Krille på bio & såg filmen Juno. Jag var visserligen rättså trött efter kvällen innan,men ja lyckades hålla mig vaken! Det bästa i filmen va hennes stil & hur de pratade & komenterade saker & ting.
En annolunda film men väldigt rolig. sevärd!
image531

stressymptom

det är illa....
jag har börjat få stresssymptom tror jag... nacken är stel&öm, det är ett tryck över bröstkorgen samt tryck bak vid skulderbladen(trycket känns speciellt på andningen.) sen har ja mått illa varenda morgon i över en månad nu(nej,inte gravid.) sen får ja kväljningar såfort ja äter frukost,borstar tänderna eller liknande(endast på morgonen.)
tror det är föratt ja jämt jämt stressar på morgonen. är alltid ute i sista sekund.
måste bli ändring på det! vill ju inte vara en utbränd 20åring!

5 pizzor gratis!

igår bestämde sofie & jag oss att dra till krogen & dansa våra lurviga. Fick bli en liten tjejkväll med enbart sofie & jag ( nästa vecka kommer dock pojkarna hem & då blir det stor fest!)

image530

på five tastes fick vi 5 pizzor gratis!

otränade lår or what?!

3e dagen irad som mina lår har träningsvärk efter tisdagens tuffa benpass. helt sjukt va ont ja hade i ons & tors. idag ömmar de bara lite. det är första gången jag har träningsvärk 3 dagar irad!k unde ju knappt gå upp&ner i trappor + att jag vaggade runt som en anka!
har jag sjukt otränade ben/lår eller tränade jag extra hårt?(jag hoppas på det sista...)
får väl ta tag i hårdhandskarna & träna minst 3 ggr i veckan! det få bli massor löpning tills våren kommer också!(har ju ett spår 2 min från mig så då kan ja ju inte komma med undanflykter!) här ska det tränas!