inte så lätt att välja tapeter

Efter jobbet stack pappa & jag för att titta på tapeter till lägenheten. Jisses vad många olika tapetprover det finns. Hello beslutsångest! Siktet var dock inställt på de ljusa delen av färgskalan. Tillslut hittade jag 2 st vita tapeter med ett lätt mönster, ett för allrummet & ett för köket. Till hallen valde jag en väldigt ljusgråblå färg för att det inte skulle se ut som ett sterilt sjukhus i hela lägenheten :P hoppas det blir bra när tapeten väl sitter uppe på väggen!

tränat :)

Mitt ben har känts mycket bättre på sistone så idag drog jag till gymet! Tog det visserligen det lugnt med att inte överanstränga benen så det vart en mjukstart på bla löpbandet 10 min. Resten av träningen gick väldigt bra! Styrkan sitter kvar så det var bara att köra på som vanligt(överkroppen iallafall)
Måste även köpa nya träningsdojjor då mina är en aningen sleeetna. Då blir nog benhinnorna glada med!

internetstrul

För tillfället ligger internet nere hemma & på jobbet är blogg.se spärrat så det är lite svårt att blogga just nu. Hoppas att det löser sig så snart som möjligt

p.s. jag sitter & bloggar hos min bästa vän sofie

.

Jag vet att jag har lovat er att blogga oftare men att det inte har hänt något radikalt på den fronten. Det är inte så att jag inte vill blogga utan jag vet inte vad jag ska skriva om.
Nu denna vecka har jag ägnat mest tid åt att läst sista Twilight boken som precis släppts.Den är förbra för att kunna slita sig ;) 

Sen hände det en sak häromdagen som gjort mig nedstämd. En släkting råkade ut för en olycka men efter mycket om & men hade han verkligen tur i oturen.

Men annars så är det mesta som vanligt. Jag har ännu inte börjat träna pga den jävla benhinneinflammationen(ja jag är SÅ trött på den!) Dock tänkte jag testa mig på lite träning på lördag. får se om det blir konditionspass eller mer styrka. Helst vill jag ju kondition då jag känner att jag vill tighta till kroppen & få några kilon att rinna av mig samt få upp min kondis som den va förr...

Angående mina outfits så har vi som sagt skaffat kläderkoder på jobbet vilket gör att jag inte riktigt orkar bry mig eftersom det har blivit begränsat med kläder i garderoben. Men om efterfrågan finns på arbetsoutfits så kan jag givetvis även lägga upp dessa.

Men jag känner att denna bloggtorka kan vända nu när våren tar fart & när jag flyttar hemifrån. Jag skulle kunna blogga & dokumentera mer saker vad JAG gör i mitt "nya" liv. Dokumentera mat,träning,fest & sommar :)färdigjobbat för denna vecka

Fy vilken arbetsvecka det har varit! Hälften av denna vecka har jag varit på dåligt humör av vissa anledningar & igår var det totalt kaos! Vi hade i snitt 50 pers i kö konstant igår & som mest var det säkert 78-80 st!!! Har även jobbat idag 9-12. Som tur var det det inte lika mycket att göra men det ringde på lite hela tiden.

Nu ska jag bara ta det lugnt(det som är kvar av helgen...) Ikväll blir det iallafall att se Andra chansen med god mat(det lät lite oldie faktiskt, haha!).  Jag måste ju spara pengar tills jag flyttar så inget party ;)

inga hål!

Precis som rubriken säger så har jag inga hål i tänderna :) känns bra! Det näst bästa var också att undersökningen bara kostade 260 pix!

Annars har väl dagen inte varit så händelserik. höll på att bryta tummen när jag va på väg till jobbet - aoush.

ps. måste bara slänga in en sommarbild! Åååh västervik!


...

mitt liv känns så tradigt just nu, så det känns inte som det finns något skoj att skriva om.
Ingen träning,ingen vår i sikte,lång tid kvar tills lägenhetesflytten osv. En sak har jag dock tagit tag i! Har ringt till tandläkaren & bokat tid(tycker själv att det har gått så långt sedan sist, minst två år sedan!) Hade tur & fick en tid redan imorgon, snabba puckar!

klickade även hem lite saker från asos. Kunde inte låta bli. Har spanat på dem båda ett tag så nu var det dags!
p.s. flummig inlägg jag vet.