hemmafest - i helvete heller

Nu sitter jag här.har haft min första hemmafest med mina vännerna. Den vart inte lyckad enligt min mening, I början var den totalseg & stel eftersom alla var nyktra?!Vi känner alla varandra sedan innan & det har inte varit någon issue tidigare,Sen vart det rätt skoj när folk fick lagom med alkohol i sig, folk prata & hade skoj.Därefter vart folk för fulla & välte ut alkohol här & där, bla på min ny inköpta soffa. Även om det inte är meningen så kan jag inte låta bli att bli arg.när folk inte kan säga förlåt blir jag ännu mer lack. Jag betala halva min månadslön för den här soffan!

Resten av mitt "crew" gick ut & festa. Jag vart lack & stanna hemma med min bror. Har nu städat halva lägenheten med såpa & mopp.

Jag tänker inte ha någn mer hemmafest med alkohol. Jag har försökt men det gick inte. Jag kommer inte orka om det ska fortsätta så det är lika bra att säga ifrån på en gång. 

"set me free"

nu säger jag godnattt.

förra helgens photoshoot

I torsdags(förra veckan) ringde ett 08 nummer som jag inte kände igen. De presenterade sig som the studio & att min vän Tina tipsat om dem att jag kan vara intresserad av att bli fotograferad. Jag var ganska skeptisk till det först men tänkte att jag kan chansa & se vad det var för något. Jag fick även ta med upp till tre vänner om jag ville.(& nej detta var ingen konstig/sexuell fotoshoot om ni trodde det) Jag tog iallafall med mig min kille & bästa kompis.

För att dra det i korta drag så fick vi vänta väldigt länge innan varje moment. först blev vi sminkade & sedan fick vi styla håret själva för att sedan byta om i medtagna kläder,smycken & skor för att sedan fotograferas. Detta gjordes i tre omgångar så det vart tre olika outfits. Efter ytterligare lång väntan så fick vi alla tre se fotografierna vi tagit.
The studio handlar om att vanliga människor får bli sminkade,stylade & fotograferade helt gratis av proffs, det är bilderna som kostar. De som satsar på modellandet ska aldrig behöva betala pengar för att bli fotograferade men för sofie,krille & jag var detta mest som en rolig ploj grej. Vi köpte två kort var, som var svindyra enligt vårat tycke.

Här är resultaten.



dagens



Det är svårt att ta kort själv när jag inte har något stativ eller liknande. Testade att ta kort på flera olika ställen(självutlösaren) utan att det blev bra. vissa kort får jag varken med fötter eller huvud,vissa supermörka osvosv.

Denna bild får duga trots att vinkeln är lite fel. Ser ut som en 2meters gigant men det bjuder jag på :P

skinnjacka - jofama NY!
klänning - H&M
skor - bronx
halsband - house of harlow
fjäderörhängen - Gina Tricot
väska - min trogna Chloé

-lyssnar på the killers i ipoden :)

vad hemskt..

Vaknade nyss av att min bästa kompis smsat mig & skriver att en 25 åring blivit mördard i lambohov, dvs där jag bodde innan jag flyttade hemifrån. Sist linköping skakades av mord är det kända dubbelmordet  för 5-6 år sedan. Jag minns det då att hela Linköping sattes i skräck.
Jag bodde ca 10 minuters gångväg ifrån brottsplatsen där de hittade den 25åriga kvinnan.
Måste vara hemskt för hennes nära & kära, ryckt bort golvet från deras fötter...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5243666.ab

hurtig morgon

Har precis kommit in från en morgontur runt ån. Mjukstartar med powerwalk för att inte gå ut för hårt, testade dock att springa sista biten för att känna på de nya skorna samt benhinnan på höger ben. Kändes helt ok, lite tungt i benet mot slutet men som sagt så ska det bli ändring på det!
Elektriken var här imorse(halv 8) också för att titta till uttaget i taket eftersom det är ett hål där som gör att jag inte kan sätta upp min fina lampa. Fast efter att han tittat på hålet & mätt så visade det sig att han inte var en elektriker(?!) utan han skulle konsultera med en som sedan kommer återkomma till mig. Förhoppningsvis har de någon schysst kåpa som de kan sätta över - i värsta fall får se måla om taket & kanske tapetsera om??!! Helt dumma i huvudet om det måste göra det eftersom det är nytapetserat & fixat. Varför kunde de inte ta den på samma gång när de ändå var här & fixade?

Såhär ser hålet ut,inzoomat.



Nu måste jag duscha, börjar jobba klockan 10!

p.s. jag återkommer lite senare med bilder från i helgen. Sofie,krille & jag var nämligen på fotoshoot.

om fyra månader har jag ett distansförhållande

Krille har nu bokat sina biljetter till Thailand & Australien, han samt en tjejkompis lyfter från svensk mark den 22 september & kommer vara borta upp till ett år. Han har alltid velat göra en sådan resa(jag vill det med någon gång men inte just nu) så vi har ju varit förberedda. Dock blir det så påtagligt nu när de införskaffat biljetterna. Samtidigt som jag är glad för hans skull så kan jag inte låta bli att vara lite ledsen,han säger det själv att han tycker det är skitsvårt att lämna mig. Resan är inte helt tidsbestämd, det beror på om de får ströjobb osv.

Jag hoppas vi klarar det här.


bakisfredag

Det var sjukt mycket folk ute igår! Vi dansade & drack om vart annat, kvällen var helt enkelt super. Kände mig snygg,fötterna mådde prima trots allt dansande,bra stämning & en bra fylla haha :P  Sofie fick ragg & stack i rasande fart medans krille mötte upp mig & köpte kebabpizza & cola till mig.
Som tur var hade jag kvar halva pizzan som vart uppäten till frulle, den behövdes verkligen. Trots att jag hade sovmorgon & inte började jobba förens 11.15 så var jag riktigt trött & bakis. En aningen segt att jobba idag men det gick. Blir nog att sova nu snart så jag är utvilad.(ska nämligen jobba imorgon också,blä)





man kan inte alltid bli bra på kort, ja bjur på den!

time to party!

Det blir inte en hel outfit men en pepp bild ifrån oss iallafall!



skitiga fötter & ett glatt humör. det är allt som behövs!


dagens



min bror ville av någon anledning ta snea kort?!

skinnjacka - jofama NY!
klänning - H&M
skor - H&M
halsband - house of harlow
solglas - rayban
väska - min trogna chloé edith

p.s Eftersom det blir utgång ikväll så kommer jag även slänga upp lite picts på partyoutfiten också.

tjejkväll & utgång



Igårkväll
hade jag sofie & karin över på en tv/tjejkväll med lite grönsaker,dipp & skratt. Mycket trevligt må jag säga. Sofie sov över & snarkade i soffan.
Idag vaknade jag av att sofie snarka :P hehe. Nä skämt å sido. Har vaknat tidigt varje morgon sedan jag flyttade in här. Idag var det dock "rekord" sov ända till 8(!) haha. somnade om & vaknade tio. Fixade frukost till oss två damer. Blev stekta ägg,ugnsvärmda baguetter med vitlöksost/skinka på samt lite mjölk.
Tvingade ut sofie på en powerwalk(nåja) runt stångån. Superhärligt väder, därefter tog vi ut skruttan & lade oss på en filt på min bakgård så hon kunde hoppa omkring lite & få röra på sig.
Mamma ringde & bjöd hem mig på käk - sommarmat,mums! Trampade hemåt med sofie(hon bor typ där jag bodde förut)
Käkade gott & catcha up lite med bror & mamma. Pappa är dock i Tyskland med jobbet på någon mässa + att köpa lite sprit mm. Vi packade ihop det sista jag inte fått över till lyan än(sänglakarn,räkningar & lite annat) Cykeln & jag fick skjuts hem av dem,bror ville även spana in lyan eftersom han inte sett den sedan jag packat upp allt & gjort mig hemmastadd. Tror allt att han vart lite avis, han kommer garanterat sova här många många gånger efter krogrundor(suck?!) nädå det kan jag allt ställa upp till.
Nu har jag precis duschat & ska göra mig iordning. Blir en liten utgång ikväll. Sofie kommer snart så då blir det att korka upp vinet & ladda upp inför kvällen. En runda till platå får det bli,var länge sedan jag va där + att de har studentkväll & halva priset i baren. Supa mig redlös har jag inte tänkt göra med tanke på att jag jobbar imorgon. Har sovmorgon så jag börjar inte förens 11.15 & jobbar till 17 så det är en ganska slapp dag.








p.s. maryam, du får berätta allt skoj ni hade för er på möhippan :) hoppas den vart riktigt lyckad.

mystiskt

jag skrev ju ett inlägg här häromdagen men poff det är borta?! que? jaja. jag är hemmastadd i lyan nu. det mesta är på plats. måste sätta upp min snygga vardagsrumslampa(kontkten är glapp) samt skaffa matta o schyssta tavlor. Fanny har bott hos mig sedan i söndags också. hon bodde kvar hemma första veckan tills jag fick lite ordning på torpet. lite konstig känsla att inte ha någon att ta hand om.

Jag har jobbat 8-17 hela veckan samt att jag jobbar på fredag & lördag. Imorn är jag ledig,något iallafall.

Tränade igår. vart 20 min cross(4,3 km & 220 kcal) & lite rygg. Jag har egentligen tänkt träna idag men nu är jag så sjukt hungrig & maten är fryst :/ kanske blir en prommenad runt ån imorgon.

hörs

välkommen till lindorffamiljen!




Sofie har fått sommarjobb på min avdelning,Välkommen till Lindorffamiljen sweetheart :P

Vitamin Well

Jag är med i en tävling hos mogis där vi kan vinna ett kylskåp fullt med drycken Vitamin Well! Passar ju bra nu när jag har mitt egna kylskåp,haha!



godmorgon måndag

Då var första natten avklarad! Jag hade lite svårt att sova inatt må jag säga,somnade inte i första taget.
Jag har redan varit vaken i strax över en timme. Jag vaknade allså av mig själv 05.50! herregud när gjorde jag det sist? jaja pigg var jag iallafall.
Sitter & äter lite frulle nu iaf - knäcke med mackrill, blåblär/hallon fil & ett glas mjölk.

dags att äta klart & fräscha till sig lite.


p.s. har inte hittat sladden till kameran än.ligger väl i någon låda nånstans, så inga bilder :O

living on my own.

Sådär.
Nu sitter jag vid mitt köksbord i nya(första) lyan. Känns väldigt konstigt men ändå väldigt väldigt bra!
Igår tog flytten 12 timmar(!) totalt inkl ikea besöket där lite möbler inhandlades. Idag har vi mest farit runt på maxi,elgiganten,ikano & diverse inredningsbutiker. Jag har fortfarande lite saker kvar att inhlanda, som större säng(får sova i min gamla tills dess)en soffa, eventuellt rumsavdelare/bokhylla,matta,gardiner & annat diverse krafs.

Skönt iallafall att jag fixat internet(köpte mobilt bredband idag) så jag har nåt att sysselsätta mig med förutom att packa upp. Har inga sladdar till tv:n så imorn får jag ta en sväng förbi claes olsson påvägen hem.

Jag har skaffat icakort, vuxenpoäng!


imorn går flyttlasset!

Äntligen! Nu är lägenheten färdigtapetserad/målat tak & kyl/frys bytt. Imorgon går lasset,tjoohoo. Jag som inte ens packat allt än, eller rättare sagt jag har väldigt mycket kvar...... illa! Jag kommer ha fullt upp hela helgen med allt som ska fixas samt att pappa fyller år på söndag,vilket vi ska fira.
Något internet har jag inte skaffat än heller men det fixar jag nog ganska fort så jag kan börja blogga om mitt liv på egna ben!
Sen måste jag köpa massoooor därtill också. kommer bli pank :P

Jag hör av mig igen när jag kommer tillrätta :)

xoxo sandra

min bebis fyller sex år



Idag fyller Fanny hela sex år! Tiden går så sjukt snabbt så det är inte klokt! Det är så konstigt, det känns som jag har haft henne föralltid men samtidigt att det var igår jag hämta hem henne från djuraffären(sex veckor liten bebis)
Hennes present får bli den nya buren hon kommer få eftersom hon självklart ska flytta med mig!

& hon kommer leva i många många år till :)


the keys



tadaa! Idag hämtade jag ut nycklarna till lägenheten,nu är det verklighet. På onsdag kommer målarna & tapetserar om alla väggar,målar taken & byter ut kylen/frysen. Så förhoppningsvis är allt klart tills helgen, då blir det flyttlass!
can´t wait!

en dag på landet



Idag åkte jag,killen,hans bror & en kompis ut till landet. Närmare bestämt deras mammas idylliska stuga.
Det är otrolig skönt att bara dra ut till landet någon gång ibland för att bara ta det lugnt,strosa,äta gott & bara umgås.
Jag fick även en försenad julklapp av killens mamma. En helkroppsmassage, då hon är utbildad massör. Härligt!!

Nu sova!