.

Tänker förmycket,får en klump i magen.

statistik

Det är lugnt på jobbet just nu så jag har räknat lite:

•Krille kommer vara borta i totalt 214 dagar

•Det är 58,63% av ett helt år

•Halva tiden har gått när vi når datum 7 januari 2010

Idag har 3,27% gått, inte 3,3% som ja tidigare skrivit... 


K ♥ S

Idag har det gått en vecka sedan du for

Exakt nu 09.05 är det en vecka sedan jag stod på stationen för att se tåget rulla iväg med dig ombord. Usch det var jobbigt,det är det ju fortfarande. Nu har det dock smält in på ett helt annat sätt än för en vecka sen. Saknaden är visserligen lika stor men det är bara att göra det bästa ur situationen.

Nu har 3,3% av tiden gått på din resa. Det är långt kvar men vi tar en dag i taget & förhoppningsvis kommer det gå fort.

Det är tomt utan dig,vi kommer klara det här my love. <3

min nya hårfärg

FÖRE:EFTER:


Håret är något ljusare i verkligheten(enligt min uppfattning) Känns en aningen ljust uppe på huvudet. Ska gå hårmodell för min moster om ca 1 månad, ska då be henne lägga något mörkare skiftningar tror jag.

Vad tycker ni?

skönt att få höra din röst

Pratade med Krille nyss vilket var både skönt & jobbigt. Kändes underbart att höra hans röst igen. Vart ju lite tårar men det känns oundvikligt just nu. Han har det bra & saknar mig med. På tisdag ska de gå en dykarkurs vilket är otroligt fuskigt, vill också :(

Vi har pratat om att ja förhoppningsvis ska kunna åka ner till australien någon gång i vinter/tidigt nästa år. Skulle var a superkul & då känns förhoppningsvis inte 7 månader som lika lång tid. Inget är dock bestämt så vi får se. Måste spara massa pengar först.

Vi tar en dag i taget,Älskar dig

fredag & äntligen helg efter en jobbig vecka

Igår var det en seg dag på jobbet trots att jag slutade kl 15. Ögonen var så trötta & slitna så de gick i kors hela tiden. Efter jobbet gick jag & maryam på stan & shoppade loss. Jag köpte skorna & parfymen som jag tidigare bestämt att jag skulle köpa. Tyvärr så stoppade vi inte där utan det blev diverse smink & tröjor också som ja köpte, skulle inte ja köpa jeans? great.

När ja kom hem & skulle dumpa alla saker så har jag fått ett nyhetsbrev från kicks som ger mig 20% rabatt på valfri vara, suck. Så jag gick faktiskt tillbaka & "krävde" att få 20% på parfymen eftersom den var så dyr. Fick tillbaka 136:- så middagen var räddad :P

Käkade kvällsmat på butterfly. Gott käk & fin inredning. Fick ett telefonsamtal av mamma där min morfar i torsdags fått en hjärtinfarkt. Han hade tur som fick en lättare variant & mår efter omständigheterna bra. Läskigt.
Fick avbryta middagen abrubt eftersom ja fick ett samtal från min bästa vän sofie om att krille var inne på msn.

Hann även prata med krille på msn i 45 min. Känns skönt för när du är i australien tror jag inte vi kommer kunna ha kontakt i samma utsträckning. Tur då att jag har bloggen & du din resedagbok så vi kan följa varandras liv på varsitt håll i världen(ditt spännande liv & mitt vardagliga slentrianvardag)

Trots att jag var lite nedstämd efter att ha pratat med krille så bestämde jag mig för att gå ut & ta en drink med maryam & remi så det fick det bli. Satte oss på ågatan aka gamla yngves & tog två cider. Det var skönt att få komma ut lite & vara social. Träffade sedan mina fina pojkar kojo & marre som följde mig hem. Hoppas ja hinner träffa dem igen innan helgen är över,vore nice.

Idag blir det som sagt färga & klippa sig. Mamma hämtar mig om ca 30. Tänkte lägga upp en för & efter bild på hur det blir. Tänkte inga stora förändringar men lite ljusare & klippa det som är slitet(hoppas inte på allt för många cm) Lägger ut före & efterbilder iaf.Därefter blir det nog shopping av träningsskor & kanske lite käk då mitt kylskåp gapar tomt. Inte mig nåt emot för då kan ja köpa mat ute varje dag men i längden är det varken bra för kassan eller kroppen tror jag...

Jag längtar tills jag kan få sova normalt. Det är helt sjukt vad det kan påverka sömnen så mycket att sakna någon så mycket. Har inte sovit alls bra på hela veckan. Svårt att somna & sover väldigt lätt samt vaknar flera gånger per natt. När jag vaknar är ögonen inte alls utvilade utan fortfarande slitna,irriterande & rödsprängda...

Nä time for breakfast.

Miss you


.

något "vettigt" har jag åtminstone orkat göra sedan krille for(förutom att gå till jobbet & vara i min egna bubbla)
Jag har diskat. Sist det diskades här var i måndags(krille som gjorde det...) det var ett ton disk som tog säkert 30-40 min.

Annars har dessa dagar gått väldigt sakta.Saknaden gör att en dag känns oändligt lång. Jag har i dessa dagar varken lagat mat eller städat(som ja egentligen borde) Det börjar bli riktigt smutsigt på golvet,dels för att mattan luddar av sig... får ta det i helgen om jag orkar.

Imorgon efter jobbet har jag tänkt att gå på stan & tröstshoppa utan att få dåligt samvete. Har spanat in ett par sjukt snygga ankleboots & en ny parfym. Borde egentligen köpa jeans också men eftersom det är så förbaskat tråkigt så får vi se hur det går med den fronten.
På lördag ska jag föresten klippa & färga håret. Känns som det sitter ett fågelbo på huvudet. Lite färg kommer skvättas i också. Tror jag ska bli något ljusare.


Lyssnar för tillfället på låten jag hade med i förra inlägget,Tårögd.
Nu ska jag gå & lägga mig. Är så trött i huvudet av allt tänkande,gråtande & saknande. Det tär men jag försöker vara stark.

i miss you baby

,

Pratar med dig på msn. Skönt att veta att du har det bra därborta. Vill så gärna vara där med dig. tårarna rinner,älskar dig så.http://blogg.passagen.se/resources/mr.peter.pan/heartinhand.jpg

Jag saknar digGive me a reason
Why I'm feeling so blue
Every time I close my eyes
All I see is you
Give me a reason Why I can't feel my heart
Everytime you leave my side
I just fall apart
And when you're fast asleep
I wonder where you go
Can you tell me I wanna know

Because I miss you
And this is all I wanna say
I guess I miss you beautiful
These three words have said it all
You know I miss you
I think about you when you're gone
I guess I miss you
Nothing’s wrong
I don't mean to carry on

But give me a reason
Why I can't concentrate
The world is turning upside down
Spinning round and round
Now give me a reason Why
I now understand
The beauty and simplicity
In everything surrounding me
You got a way of spreading magic everywhere
Anywhere I go
I know you’re always there
It sounds ridiculous but when you leave a room
There's a part of me that just wants to follow you too

Because I miss you
And this is all I wanna say
I guess I miss you beautiful
These three words have said it all
You know I miss you
I think about you when you're gone
I guess I miss you
Nothing’s wrong
I don't mean to carry on

It's such a hard life and most of the time I’m just surviving
That's why I want you to know
In a world where sincerity has lost it's meaning
You fill my world with so much hope

And I miss you
This is all I wanna say
I guess I miss you beautiful
These three words have said it all

You know I miss you
I think about you when you're gone
I guess I miss you
Nothing’s wrong
Idon't mean to carry on

You know I miss you
And this is all I wanna say
I guess I miss you beautiful
These three words have said it all

You know I miss you
This is all I wanna do
I know it doesn't sound too cool
But Maybe I'm in love with you
You know I miss you
This is all I wanna say
I guess I miss you
Nothing’s wrong
I don't mean to carry on

I just miss you

Yeah It’s true
I miss you baby
And when you're walking out the door
I know I miss you
You make me wanna ask for more
I just miss you

alla små detaljer i vardagen får mig att tänka på dig.

Varje gång jag hör någon ställa sig utanför porten&trycka in koden tänker jag på dig. Snart ringer det på dörren,jag känner igen ditt sätt att ringa på samt ditt sätt att "rycka" i handtaget. Springer till dörren & öppnar. Du skiner upp i ansiktet med ett stort leende, lägger ner brädan på golvet & ger mig en puss & kram.

Längtar tills nästa gång...

Om drygt 30 veckor & 2 dagar ses vi igen my love <3

goodbye my loverNu har han åkt... Vinkade precis av honom på stationen. Känns väldigt konstigt att vara utan varandra i 7 månader. Men det är ditt livs resa & jag avundas dig. Hade gärna följt med...

Vi kommer klara det här, älskar dig!

JAG ÄLSKAR DIG

.